הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תאבון מוגזם אחרי סייקל

Manjeff

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום. כל החיים שלי היתי שחיף שהתחלתי להתאמן בהתחלה היתי צריך ממש להתאמץ בשביל לאכול כמו שצריך, לאחר תקופה התחלתי מסה רצינית ומשם ישר המשכתי לסייקל במהלכו אכלתי כמו שהיתי אוכל במסה, כשסיימתי את הסייקל (לפני כמעט 3 חודשים כבר) ניסיתי
להתחטב וגיליתי שאני הרבה יותר רעב ממה שהיתי לפני כן ושאם פעם היתי צריך להתאמץ כדי לאכול מספיק עכשיו אני צריך להתאמץ כדיי לא לאכול יותר מדי..אני חושש שהשינוי הזה הוא תמידי, האם מישהו כאן נתקל בדבר כזה גם? ויש משהו שמומלץ לעשות במצב כזה? אני רוצה לעשות עוד סייקל אבל מפחד להחמיר את המצב.
(הסייקל לקחתי רק טסט וטיבול)

ראשית, זה לא "רק טסט ודיבול", בטח לא כשמדובר בסייקל ראשון. לא משלבים אוראלים בסייקל ראשון, או כל חומר אחר חוץ מטסט. לא הייתי ממעיט בערכם של החומרים האלה במקומך...
שנית, לפי מה שאתה מתאר, התחלת סייקל כשאתה עדיין קטן וחלש יחסית, בשביל מה? כתבת שהתחלת מסה רצינית. היית צריך להמשיך במסה, בלי כימיקלים. סטרואידים זה כשאתה כבר ענק ורוצה להמשיך להתקדם.
שלישית, לשאלתך, הרעב נובע לטעמי מעלייה במסת השריר ובמשקל הגוף. לא ציינת כמה עלית במשקל וכמה אתה שוקל. ככלל, ככל שאתה שוקל יותר ויש עליך יותר מסה, הגוף דורש אחזקה גבוהה יותר.
בסייקל מין הסתם חילוף החומרים גבוה יותר, אבל כתבת שירדת מהסייקל לפני 3 חודשים, כך שהחומרים כבר לא בדם שלך.
לגבי עוד סייקל, רד מזה. לפי מה שנראה יש לך עוד הרבה ללמוד, ועוד הרבה בשר להוסיף עליך באופן טבעי.
סטרואידים משפיעים על כל החיים, לטווח הקצר והארוך, זה לא מסתכם באימונים, ולא מסתכם ב "סייקל".

אחרי שעלית בנפח שריר ובמשקל באופן כללי והרגלת גם את הקיבה והגוף לכמויות מסוימות של אוכל זה הגיוני לגמרי.
תתחיל בלהוריד חלק מהקלוריות - שליש נניח, אחרי שבוע עוד שליש ורק אז תרד לקלוריות של חיטוב ממש.

בהתחלה יהיה קשה אבל אתה תתרגל בסוף לאכול פחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית