הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 118kg

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
סופסוף למדתי להתאמן והפסקתי לפחד מתרגילי עזר ועבודה עם נפח של יותר מ5 סטים בשבוע..
מה שגורם גם להרכב גוף שלא חלמתי שהגיוני עבור משקל גוף ככ גבוה

כמה אחוז שומן לדעתכם?

360145233_3546625212325286_2416067109339768613_n.jpg
359799576_3546625358991938_1903930659792731901_n.jpg

• פותח/ת השרשור
מפלצת! מסת שריר אדירה!
אחרי חיטוב תיראה מדהים!!!
התחטבתי כבר בטירוף למרות שרק עליתי במשקל. המטרה שלי כפאוורליפטר היא להתחטב דרך עלייה במסת שריר, לא דרך רעב

ותןדה רבה

התחטבתי כבר בטירוף למרות שרק עליתי במשקל. המטרה שלי כפאוורליפטר היא להתחטב דרך עלייה במסת שריר, לא דרך רעב

ותןדה רבה
אתה נראה מצויין, חבר. לא התכוונתי חלילה לפגוע.
אני יודע כמה דימוי גוף זה נושא מאוד רגיש אצל הרבה אנשים (כולל אני)

• פותח/ת השרשור
אתה נראה מצויין, חבר. לא התכוונתי חלילה לפגוע.
אני יודע כמה דימוי גוף זה נושא מאוד רגיש אצל הרבה אנשים (כולל אני)
חחח לא נפגעתי בכלל

בטח שהייתי שמח להיות חטוב יותר
פשוט זה הורס לי את ההתקדמות
אם הייתי רואה שאני לא מצליח לרדת באחוז השומן על ידי עלייה בשריר, בשלב מסוים כן הייתי חותך במשקל בלי ספק

חחח לא נפגעתי בכלל

בטח שהייתי שמח להיות חטוב יותר
פשוט זה הורס לי את ההתקדמות
אם הייתי רואה שאני לא מצליח לרדת באחוז השומן על ידי עלייה בשריר, בשלב מסוים כן הייתי חותך במשקל בלי ספק
הכל טוב, אני מסכים איתך. כוח יותר חשוב.

סופסוף למדתי להתאמן והפסקתי לפחד מתרגילי עזר ועבודה עם נפח של יותר מ5 סטים בשבוע..
מה שגורם גם להרכב גוף שלא חלמתי שהגיוני עבור משקל גוף ככ גבוה

כמה אחוז שומן לדעתכם?

צפה בקובץ המצורף 88330צפה בקובץ המצורף 88331
נראה מדהים לדעתי סביב 18-20 אחוז שומן אם תעלה במסה יותר מאשר אחוזי שומן אולי תצליח להשיג את המטרה שלך אבל לא תצפה להגיע לאיזה 15 אחוז או משהו נמוך לדעתי.

• פותח/ת השרשור
נראה מדהים לדעתי סביב 18-20 אחוז שומן אם תעלה במסה יותר מאשר אחוזי שומן אולי תצליח להשיג את המטרה שלך אבל לא תצפה להגיע לאיזה 15 אחוז או משהו נמוך לדעתי.
תשמע, אי אפשר לדעת. עשיתי בעבר שינויים יוצאי דופן
אני מתאמן בנפחים גדולים משמעותית ממה שהייתי רגיל, וקצב העלייה במסת שריר הוא מפתיע אפילו אותי, כי בעבר לא הנחתי שאני יכול למלא כזה frame בשריר

בכל מקרה אני אעשה הכל בשביל לשפר את הרכב הגוף על המשקל הנוכחי, או כמה ק"ג פחות. אבל לא משהו דרסטי.

ואגב, יש לי המון לאן להתקדם בכוח. אני כרגע עוד רק חוזר לעצמי בסקוואט,
ובדדליפט מתקדם 5 קילו בשבוע לאימון נפח, ושבוע הבא זה בע"ה 250X5X5
אז מבין שזה לא טריוויאלי, אבל אני מאוד מאוד אופטימי, כי גם העלייה שלי בכוח היא לא רגילה

The mountain
250 לחמישיות בדדליפט מאוד מרשים, זו הרמה שהכי פחות מרוויחה ממשקל גוף כבד, מעניין כמה תצליח בסקוואט ובבנץ'.
אתה בקטגוריה קצת יתומה, אין הרבה מתחרים במשקל שלך שלא ממש שמנים, בכל זאת יהיה מעניין לראות לכמה תגיע.

• פותח/ת השרשור
The mountain
250 לחמישיות בדדליפט מאוד מרשים, זו הרמה שהכי פחות מרוויחה ממשקל גוף כבד, מעניין כמה תצליח בסקוואט ובבנץ'.
אתה בקטגוריה קצת יתומה, אין הרבה מתחרים במשקל שלך שלא ממש שמנים, בכל זאת יהיה מעניין לראות לכמה תגיע.
בעיקרון שיניתי רוטינה ככה שאין לי עצימות "אמיתית" בתוכנית,
אבל לשם סדר גודל, עם 230 לנפח עשיתי 270X3 די קל

וזה מוט קשיח, אז מקווה בעזרת השם להגיע לדדליפט מאוד יפה בקרוב

הסקוואט היה לי כבר עם HB 245 לשלשה קלילה, בעבר. וגם היה מאוד קל להגיע לשם בהתקדמות שבועית

עושה עכשיו LB ומרגיש שזאת וריאציה הרבה יותר חזקה, אז מקווה גם בזה להמריא כמו שצריך
אז אני רוצה להאמין שאצליח לזרום לאיזור ה250-260 לחזרות בלי בעיה

בנצ' לא מקבל מספיק השקעה ביחס למה שצריך אבל גם בלחיצות אני משמעותית חזק יותר מפעם

לגבי קטגוריה, אני פשוט לא הולך להתעסק בלרדת ל110 כי חבל לי על הזמן ועל הכוח.
וכמו שאני רואה, כנראה שאני אצליח להיות לגיטימי בקטגוריה של עד 125,
מקווה שבשלב מסוים גם לא יהיה לי מה לחטב בשביל לרדת קט'
וה"בעיה" היא שלמתאמנים טבעיים בגובה נורמלי באמת לרוב אין יכולת להיכנס לעד 125, אז זה מובן לי הדלילות במתחרים.
הכי טוב שאני יכול לקוות זה להצדיק את הקטג' מבחינת טוטאל, והיה זה שכרי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית