הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעה של gh

• פותח/ת השרשור Arik.a
  • פורסם בתאריך

Arik.a

משתמש מתחיל
53
2
נק' מוניטין:
2
53
2
התחלתי להשתמש פעם ראשונה בgh של מברת sigma, יש לי חבר שמשתמש כבר תקופה ורואה שיפור בשריםת שומן כמו״כ נפיחות במפרקים ועייפות, אני אחרי שבועיים של שימוש לא מרגיש שום השפעה מעבר לזה שאני בסייקל ומתקדם יפה במסת השריר…זאת הפעם הראשונה שאני משתמש ואני לא יודע אם שבועיים זה מספיק זמן להרגיש השפעה על החילוף חומרים והחומר כנראה התקלקל או משהו? או שההשפעה מגיעה אחרי תקופה יותר ארוכה?

התחלתי להשתמש פעם ראשונה בgh של מברת sigma, יש לי חבר שמשתמש כבר תקופה ורואה שיפור בשריםת שומן כמו״כ נפיחות במפרקים ועייפות, אני אחרי שבועיים של שימוש לא מרגיש שום השפעה מעבר לזה שאני בסייקל ומתקדם יפה במסת השריר…זאת הפעם הראשונה שאני משתמש ואני לא יודע אם שבועיים זה מספיק זמן להרגיש השפעה על החילוף חומרים והחומר כנראה התקלקל או משהו? או שההשפעה מגיעה אחרי תקופה יותר ארוכה?
אני לא יכול לדעת אם ה GH שקיבלת הוא טוב או לא טוב. אבל בשביל לראות שינוי מ GH תחזור עוד שלושה חודשים עם עדכונים.

אלכס צודק, רואים את ההשפעה של GH לטווח הארוך.
ישנן תופעות לוואי ייחודיות לGH. אם תרגיש אותן, תוכל לדעת שהGH שלך אמיתי.
לחילופין, אתה מוזמן לעשות בדיקות דם, ולראות מה רמות הIGF והGH בדם שלך.
בקש מרופא המשפחה שלך פרופיל הורמונלי שלם.
לשמור את החומר במקרר. 24 שעות בלי והוא הולך לפח, מניסיון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אלכס צודק, רואים את ההשפעה של GH לטווח הארוך.
ישנן תופעות לוואי ייחודיות לGH. אם תרגיש אותן, תוכל לדעת שהGH שלך אמיתי.
לחילופין, אתה מוזמן לעשות בדיקות דם, ולראות מה רמות הIGF והGH בדם שלך.
בקש מרופא המשפחה שלך פרופיל הורמונלי שלם.
לשמור את החומר במקרר. 24 שעות בלי והוא הולך לפח, מניסיון
אין בעייה. הוצאתי כבר הפנייה. השאלה שלי היא האם יש עניין להזריק לפני? ואם כן כמה זמן כדיי שהתוצאה תשתקף בבדיקות דם והחומר כבר לא ייצא…?

אין בעייה. הוצאתי כבר הפנייה. השאלה שלי היא האם יש עניין להזריק לפני? ואם כן כמה זמן כדיי שהתוצאה תשתקף בבדיקות דם והחומר כבר לא ייצא…?
תזריק כרגיל, בלי שינויים מיוחדים.
הGH והIGF אמורים להיות גבוהים מאוד בבדיקת הדם.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית