עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מדויק חבל על הכסף עדיף פשוט לקנות חומר מחברה בעל מוניטין גבוה ודרך אדם בעל שם טוב בתחום.באתר הרשמי אין אפשרות משלוח לישראל.
יש למישהו רעיון אחר?
רוצה 2 טסטים
הראשון לטסט אנתת והשני לדקה פפ
בדקתי גם באיביי, יש שם כמה מוצרים בודדים של החברה הנל אבל לא את מה שאני מחפש.
הקשרים שלי בתחום הזה לא ממש טובים ויוצא שבחודשיים האחרונים קניתי חומרים משלוש דילרים מרוב שאני מתוסבך, כבר נהיה לי במקרר בית מרקחתזה לא מדויק חבל על הכסף עדיף פשוט לקנות חומר מחברה בעל מוניטין גבוה ודרך אדם בעל שם טוב בתחום.
משתנה מבן אדם לאדם אבל לפי הבדיקות דם בארץהקשרים שלי בתחום הזה לא ממש טובים ויוצא שבחודשיים האחרונים קניתי חומרים משלוש דילרים מרוב שאני מתוסבך, כבר נהיה לי במקרר בית מרקחת
ועכשיו אני מחכה לחומרים שהזמנתי מחול מאתר אמין
בארץ גם אם באמת יש חומר פעיל אז לדעתי המינונים לא מדוייקים בעליל
להערכתך, כמה טסט אמור להיות בדם אחרי 7 שבועות של 500 מג אננתת בשבוע?
יכול לתת דוגמא למעבדה שנותנת שירות כזה?נראה לי שיהיה לך יותר משתלם לשלוח למעבדות בחול אם אתה ממש מודאג. הם גם יבדקו לך את המינון. לחלק מהם יש blind test כלומר אתה לא אומר להם את החומר עצמו והם מזהים לבד.
נראה לי זה כמה מאות שקלים לשתי דגימות שזה יותר שווה מtest kit הביתית הזו שעולה 50 דולר לא כולל משלוח ורמת הספקות באמינות של השימוש בזה הוא גבוה. גם לאור העבודה שזה לא אומר לך מינון.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
נב אף אחד לא יזייף טסט' אנטט
היימשתנה מבן אדם לאדם אבל לפי הבדיקות דם בארץ
מעל 120 ננמול/ל
50 מה?דרך אגב, שלחתי להם מייל והם כן יכולים לשלוח לישראל.
אפשר לנעול
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
היי
חוזר אליך אחרי שהגיעו תוצאת חלקיות
טסט טוטאל יצא ״מעל 50״ (לא יודע למה לא כתוב הערך המדויק)
Lh יצא פחות מ 0.5
נשמע סביר?
יותר מ- 50nmol/L (ד״א, למה לא נותנים ערך מדויק?)50 מה?
Lh תקין יעני לא עובד בכלל ושל איזה חברה החומר שלך?
מדיטק חראיותר מ- 50nmol/L (ד״א, למה לא נותנים ערך מדויק?)
כרגע מדיטק, אמור לקבל טסט ו-npp של דאוס בימים הקרובים.
מדיטק באמת חרא, מרגיש כמו שמן קנולה מהסופר.מדיטק חרא
דאוס בסדר כל עוד אתה לא רגיש לשמנים שלהם.
אם ה 50 זה המקסימום אז לא תדע כמה זה אבל זה מעל 50.
חברה הודית זולה אם אתה הולך עם הודים עדיף דאוס או אלפה פארמהמדיטק באמת חרא, מרגיש כמו שמן קנולה מהסופר.
אני יכול להגיד בוודאות שרוב המדיטק אצל הדילרים בארץ זה חיקוי שמיוצר בארץ ואני אפילו יודע מי אחראי לכל זה. כנראה שזה יותר גרוע אפילו מהשיט המקורי.חברה הודית זולה אם אתה הולך עם הודים עדיף דאוס או אלפה פארמה
אם אתה מדבר על התוסף תזונה זה סתם למשוך עוד כסף אין בזה תועלת..אני יכול להגיד בוודאות שרוב המדיטק אצל הדילרים בארץ זה חיקוי שמיוצר בארץ ואני אפילו יודע מי אחראי לכל זה. כנראה שזה יותר גרוע אפילו מהשיט המקורי.
יש לך נסיון עם pct של דאוס? עובד?
אין קשר לשירשור אבל נראה לי שהרגע אכלתי עקיצה מהאתר מכירות הרשמי של דאוס.אם אתה מדבר על התוסף תזונה זה סתם למשוך עוד כסף אין בזה תועלת..