הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איחסון אוביטרל

jearn244

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
היי,
אני מתכונן לקראת סייקל ראשון בעוד כמה חודשים. הבנתי שפרגניל לא ניתן להשיג יותר בארץ והתחליף שקיים הוא אוביטרל. אבל ממה שקראתי, אוביטרל חייב להיות מאוחסן בקירור ויכול להישמר בטמפרטורת החדר רק עד 30 יום (להבדיל מפרגניל, שלפני המהילה אפשר לאחסן בטמפרטורת החדר).
בהנחה שהחומר לא נקנה דרך בית מרקחת, אי אפשר לדעת שהוא באמת נשמר בתנאי קירור עד הקניה. איך אתם מתמודדים עם העניין הזה? יש חלופה או דרך לבדוק שהחומר עדיין טוב?
תודה למגיבים.

היי,
אני מתכונן לקראת סייקל ראשון בעוד כמה חודשים. הבנתי שפרגניל לא ניתן להשיג יותר בארץ והתחליף שקיים הוא אוביטרל. אבל ממה שקראתי, אוביטרל חייב להיות מאוחסן בקירור ויכול להישמר בטמפרטורת החדר רק עד 30 יום (להבדיל מפרגניל, שלפני המהילה אפשר לאחסן בטמפרטורת החדר).
בהנחה שהחומר לא נקנה דרך בית מרקחת, אי אפשר לדעת שהוא באמת נשמר בתנאי קירור עד הקניה. איך אתם מתמודדים עם העניין הזה? יש חלופה או דרך לבדוק שהחומר עדיין טוב?
תודה למגיבים.
אפשר להשיג הכל אצלנו תמשיך לחפש אני אישית לא אוהב אוביטרל יקר כמו זהב ואין דרך טובה להקפיד על מינון... אין כמו שתן של אישה בהריון 😆 🤣..

בקשר לשאלה שלך לשמור במקרר וזהו..

בהנחה שהחומר לא נקנה דרך בית מרקחת, אי אפשר לדעת שהוא באמת נשמר בתנאי קירור עד הקניה. איך אתם מתמודדים עם העניין הזה?
אם אתה קונה אותו בצורה האבקתית אין שום בעיה. אם אתה מקבל אותו בצורתו הנוזלית זו כבר בעיה כי תאריך התפוגה שלו זה חודשיים

• פותח/ת השרשור
אם אתה קונה אותו בצורה האבקתית אין שום בעיה. אם אתה מקבל אותו בצורתו הנוזלית זו כבר בעיה כי תאריך התפוגה שלו זה חודשיים
אני די בטוח שאוביטרל מגיע רק בעטים נוזליים, ולא מיוצר בכלל כאבקה למהילה כמו פרגניל.

עבדתי תקופה עם אוביטרל..מגיע בעט בצבע ירוק לבן עם חומר מוכן מעורבב להזרקה מאוד נוח...אישית קניתי מבית מרקחת ובדרך הביתה פשוט שמתי אותו בצידנית עם קרח עד הביתה ואז למקרר

• פותח/ת השרשור
עבדתי תקופה עם אוביטרל..מגיע בעט בצבע ירוק לבן עם חומר מוכן מעורבב להזרקה מאוד נוח...אישית קניתי מבית מרקחת ובדרך הביתה פשוט שמתי אותו בצידנית עם קרח עד הביתה ואז למקרר
כמובן שאם קונים דרך בית מרקחת אין בעיה. מי שלא יכול להשיג מרשם, לעומת זאת, לא יכול להיות בטוח שהחומר שהוא קונה נשמר בקירור לפני שקנה אותו, והשאלה שלי היא איך אתם מתמודדים עם העניין הזה. האם יש חלופות שניתן להשתמש בהן, או דרך לוודא שהחומר עדיין טוב.
אני בטוח שאני לא היחיד שעולה אצלו הבעיה הזאת, אוביטרל הוא להבנתי האלטרנטיבה הכי פופולרית לפרגניל, ואלה חומרים די סטנדרטיים ב-PCT.

כמובן שאם קונים דרך בית מרקחת אין בעיה. מי שלא יכול להשיג מרשם, לעומת זאת, לא יכול להיות בטוח שהחומר שהוא קונה נשמר בקירור לפני שקנה אותו, והשאלה שלי היא איך אתם מתמודדים עם העניין הזה. האם יש חלופות שניתן להשתמש בהן, או דרך לוודא שהחומר עדיין טוב.
אני בטוח שאני לא היחיד שעולה אצלו הבעיה הזאת, אוביטרל הוא להבנתי האלטרנטיבה הכי פופולרית לפרגניל, ואלה חומרים די סטנדרטיים ב-PCT.
הבנתי ...אישית אני די מקושר בקטע הזה אז מביא מבית מרקחת..חלופות יש לך פרגניל של msd מגיע באבקה נמכר הרבה פה בארץ והייתי משתמש בו בעברי...וזה נשמר טוב יותר למיטב ידיעתי מחומר שמוכן כבר כמו האוביטרל..

היי,
תודה למגיבים.
גם האוביטריל וגם הפרגניל תמיד נשמר רק בקירור. גם לפני ערבוב וגם אחרי. מינון של אוביטריל רפואי הוא 6.500 אלף UI . תשלב אותו בחודש האחרון של הסייקל עצמו תחלק אותו למנות קטנות של יום כן יום לא מינון נמוך הוא עובד מצוין. פרגניל באבקה וגם בנוזל יצא לי לראות שמביאים מחול לא יצא בנתיים לנסות אישית כי תמיד יש לי אוביטריל זמין.

• פותח/ת השרשור
גם האוביטריל וגם הפרגניל תמיד נשמר רק בקירור. גם לפני ערבוב וגם אחרי. מינון של אוביטריל רפואי הוא 6.500 אלף UI . תשלב אותו בחודש האחרון של הסייקל עצמו תחלק אותו למנות קטנות של יום כן יום לא מינון נמוך הוא עובד מצוין. פרגניל באבקה וגם בנוזל יצא לי לראות שמביאים מחול לא יצא בנתיים לנסות אישית כי תמיד יש לי אוביטריל זמין.
לא חושב שאתה צודק לגבי קירור לפני המהילה. זה מהאתר של היצרן (הדגשתי בצהוב):
Untitled (0-00-00-00).jpg

אחי צילמתי הרגע. אני מעל 15 שנה מביא חוריגון HCG מכל סוג שהוא. גם בבית מרקחת זה שמור במקרר. בלי קירור זה מת ולא עובד .

קבצים מצורפים

• a416ba95-e9e3-4be2-bc64-ebd89bb0d0d9.jpeg
    a416ba95-e9e3-4be2-bc64-ebd89bb0d0d9.jpeg
    KB 70.8 · צפיות: 45
  • פותח/ת השרשור
טוב אבל מה שצילמת זה אוביטרל לפי האריזה, ידוע שצריך להיות תמיד בקירור. מה ששמתי למעלה נוגע לפרגניל.
אני מופתע שאתה אומר שבבית מרקחת שומרים פרגניל בקירור, אבל גם אם זה נכון אני נראה לי סומך יותר על הוראות היצרן מאשר על מה שעושים בסופר פארם. מותר לך כמובן לחשוב אחרת.

אחי אני 15 שנה מביא חוריגון מבית מרקחת גם את הפרגניל הישן שהיה לפני 10 שנים במינון 5000 אלף UI הם שמרו במקרר וגם עליו היה רשום לשמור במקרר כל הזמן. הוא נדפק בחום אין מה לעשות הוא רגיש לחום.

אני מתקשר לבית מרקחת ומבקש שיכינו לי אותו כבר על קרח יבש, הולך משכיר משאית קירור של שטראוס ומגיע לבית מרקחת, כשאני בחנייה אני מתקשר לרוקח הוא מוציא לי את האוביטרול בתוך צידנית עם קרח יבש ישר לקירור תוך 34 שניות, משם אני נוסע דוך הבית כביש 6 200 קמ״ש כל הדרך שחלילה בטמפ לא תעלה יותר מידי במקרר של המשאית, כשאני מגיע הבית המקרר כבר מוכן ריק מתוכן, שם את האוביטרול בדיוק מול הצינור קירור בתוך המקרר, מחכה 48 שעות שיגיע לטמפ אידיאלית ואז מזריק.

אני מתקשר לבית מרקחת ומבקש שיכינו לי אותו כבר על קרח יבש, הולך משכיר משאית קירור של שטראוס ומגיע לבית מרקחת, כשאני בחנייה אני מתקשר לרוקח הוא מוציא לי את האוביטרול בתוך צידנית עם קרח יבש ישר לקירור תוך 34 שניות, משם אני נוסע דוך הבית כביש 6 200 קמ״ש כל הדרך שחלילה בטמפ לא תעלה יותר מידי במקרר של המשאית, כשאני מגיע הבית המקרר כבר מוכן ריק מתוכן, שם את האוביטרול בדיוק מול הצינור קירור בתוך המקרר, מחכה 48 שעות שיגיע לטמפ אידיאלית ואז מזריק.
אבל כשאתה מוציא מהמקרר להזריק תזהר שלא יתחמם ויהרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית