הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזמון של HCG בסייקל

jearn244

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
היי,
אני מתכונן לקראת סייקל ראשון בעוד כמה חודשים (טסט בלבד). בנעוץ פה בפורום רשומה המלצה להתחיל עם HCG בשבוע ה-3 לסייקל. אני תוהה מה הסיבה שלא כבר מהשבוע הראשון, היות שרמות ה-LH בגוף מתחילות לרדת במהירות כבר תוך ימים ספורים מהשימוש בטסטוסטרון. מחיפוש בפורום ראיתי שבעבר רצו פה הרבה הודעות שההמלצה בהן היתה להתחיל כבר בשבוע הראשון.

בלי קשר גם רציתי לשאול אם יש חשיבות לתזמון של של הזריקה עצמה ביחס לזריקת טסטוסטרון - האם חשוב להפריד ביניהן ואם כן אז בכמה זמן.

תודה למגיבים.

במקרה ואתה רוצה להריץ אותו כל הסייקל רז מהיום הראשון.
עדיף להזריק כ3 פעמים בשבוע לא בימים של הטסט בשביל להוריד את רמות הארמטזציה לאסטרוגן..
טסטוסטרון שעובר ל אסטרוגן אפשר לטפל בזה אם תרופות כמו ארימידקס ארומסין לטרוזול וכולי..
ארמטזציה שנגרמת עקב מימיק סינתטי של LH לא ניתנת לשיטה..
לכן עדיף לא בימים של זריקות טסט.

בשביל למקסס את שמירת הביצים אפשר להוסיף HMG 75 יחידות פעמיים בשבוע ביחד עם הHCG קח בחשבון שרמות הSHBG יעלו יהיה יותר טסט בבנק מאשר בדם אבל הביצים יהיו כמו של בת יענה כמו בתמונת פרופיל שלי..
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
במקרה ואתה רוצה להריץ אותו כל הסייקל רז מהיום הראשון.
עדיף להזריק כ3 פעמים בשבוע לא בימים של הטסט בשביל להוריד את רמות הארמטזציה לאסטרוגן..
טסטוסטרון שעובר ל אסטרוגן אפשר לטפל בזה אם תרופות כמו ארימידקס ארומסין לטרוזול וכולי..
ארמטזציה שנגרמת עקב מימיק סינתטי של LH לא ניתנת לשיטה..
לכן עדיף לא בימים של זריקות טסט.

בשביל למקסס את שמירת הביצים אפשר להוסיף HMG 75 יחידות פעמיים בשבוע ביחד עם הHCG קח בחשבון שרמות הSHBG יעלו יהיה יותר טסט בבנק מאשר בדם אבל הביצים יהיו כמו של בת יענה כמו בתמונת פרופיל שלי..
בהצלחה.
תודה.
אתה יכול להרחיב על מה שכתבת על הארומטיזציה? אם LH מגרה ייצור טסטוסטרון באשכים, למה שהארומטיזציה של הטסט הזה תהיה שונה מזו של טסט חיצוני? טסט הוא טסט. אם יש AI במערכת, האנזים שאחראי להמרה ממילא מדוכא, אז למה שהארומטיזציה לא תופחת?
(לא מתכוון לקחת AI כאמצעי מניעה מראש בכל מקרה, אבל בכל זאת שואל)

וגם מעניין אותי בכל זאת אם מישהו יכול להסביר מה השיקול של מי שאומר מהשבוע השלישי, רק שאני אוכל לשמוע את כל האינפורמציה ולהחליט.

תודה.
אתה יכול להרחיב על מה שכתבת על הארומטיזציה? אם LH מגרה ייצור טסטוסטרון באשכים, למה שהארומטיזציה של הטסט הזה תהיה שונה מזו של טסט חיצוני? טסט הוא טסט. אם יש AI במערכת, האנזים שאחראי להמרה ממילא מדוכא, אז למה שהארומטיזציה לא תופחת?
(לא מתכוון לקחת AI כאמצעי מניעה מראש בכל מקרה, אבל בכל זאת שואל)

וגם מעניין אותי בכל זאת אם מישהו יכול להסביר מה השיקול של מי שאומר מהשבוע השלישי, רק שאני אוכל לשמוע את כל האינפורמציה ולהחליט.

לשאלתך השניה
בשביל לא לשבש את הגוף יותר מדי
מזריק טסט חיצוני סוגר את הציר רמות ההורמונים משתנים מתחילים להתאזן משבוע 4 6 וכולי..
עדיף פשוט כמה שפחות לבלבל את הגוף..

לשאלתך הראשונה...
יש הבדל בין ארומתיזציה מטסט ל אסטרוגן ו מLH הארומתזציה לא מגיע מיצור טסט טבעי עקב המימיק של HCG אלה מ כמות סינתטית גובה של LH

בדיוק כמו שאין דרך לשלות על ארומטזציה מdeca
דקה עצמו לא עובר מספיק לאסטרוגן אבל בשילוב עם טסט מעלה את רמות הפרוגסטרון שמעלות את האסטרוגן מדובר פה בתהליך שונה שגם כן לא ניתן לשליטה..

אם המטרה שלך לשמור על פוריות אז סבבה קח HCG יעזור 50/50 אחרת עדיף שלא.

• פותח/ת השרשור
לשאלתך השניה
בשביל לא לשבש את הגוף יותר מדי
מזריק טסט חיצוני סוגר את הציר רמות ההורמונים משתנים מתחילים להתאזן משבוע 4 6 וכולי..
עדיף פשוט כמה שפחות לבלבל את הגוף..
וואלה, לי זה נשמע כאילו הדחייה לשבוע שלישי דווקא מבלבלת יותר את הגוף - גירוי LH לאשכים נפסק ואז חוזר, במקום שיהיה רציף.

לשאלתך הראשונה...
יש הבדל בין ארומתיזציה מטסט ל אסטרוגן ו מLH הארומתזציה לא מגיע מיצור טסט טבעי עקב המימיק של HCG אלה מ כמות סינתטית גובה של LH
אני עדיין לא בטוח שאני מבין אותך. אתה אומר ש-LH בפני עצמו עובר ארומטיזציה לאסטרוגן? לא קראתי דבר כזה בשום מקום.

וואלה, לי זה נשמע כאילו הדחייה לשבוע שלישי דווקא מבלבלת יותר את הגוף - גירוי LH לאשכים נפסק ואז חוזר, במקום שיהיה רציף.

אני עדיין לא בטוח שאני מבין אותך. אתה אומר ש-LH בפני עצמו עובר ארומטיזציה לאסטרוגן? לא קראתי דבר כזה בשום מקום.
1: לא בדיוק
שינוי הורמונלי הוא דרסטי בהתחלה
יחד אם זה HCG זה אנלוג זר לגוף שלנו

2: תעשה קצת גוגל HCG aromatization analog
זה מימיק לא משהו שהוא 1ל1 אבל לא זר לגוף של אישה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שמצאתי למה אתה מתכוון. יש מחקרים (כמו זה וזה וזה) שמראים שבסביבה רוויה בטסטוסטרון, זריקת HCG גורמת לעליית אסטרוגן בדם. בקריאה ראשונית זה נשמע מובן מאליו: HCG מגרה ייצור טסטוסטרון >> יותר טסטוסטרון בגוף שיכול לעבור ארומטיזציה (בדיוק כמו בזריקות טסטוסטרון) אבל מהמחקרים עולה שהעודף ארומטיזציה דווקא נובע מזה ש-HCG גורם להגברת הפעילות של אנזים ארומטאז, ולא מכמות גדולה יותר של טסטוסטרון זמין להמרה. לא מוסבר המנגנון שגורם להגברה הזאת, וגם חלק מהבדיקות נעשו על עכברים.
אבל בכל מקרה אני לא מוצא בסיס לטענה ש-AI לא יכולים להפחית ארומטיזציה שנגרמת מ-HCG, היות שהם מדכאים את ייצור האנזים שגורם לארומטיזציה הזאת. אולי זה עניין של מינון.
אם בא לך להרחיב מעבר לזה אני אשמח לשמוע, אבל בכל מקרה המסקנה הפרקטית היא כמו שאתה אומר, להפריד בין זריקת HCG לטסט כדי להימנע מקפיצות מיותרות בארומטיזציה, בוודאי במקרה שלא לוקחים AI כאמצעי מניעה.

נראה לי שמצאתי למה אתה מתכוון. יש מחקרים (כמו זה וזה וזה) שמראים שבסביבה רוויה בטסטוסטרון, זריקת HCG גורמת לעליית אסטרוגן בדם. בקריאה ראשונית זה נשמע מובן מאליו: HCG מגרה ייצור טסטוסטרון >> יותר טסטוסטרון בגוף שיכול לעבור ארומטיזציה (בדיוק כמו בזריקות טסטוסטרון) אבל מהמחקרים עולה שהעודף ארומטיזציה דווקא נובע מזה ש-HCG גורם להגברת הפעילות של אנזים ארומטאז, ולא מכמות גדולה יותר של טסטוסטרון זמין להמרה. לא מוסבר המנגנון שגורם להגברה הזאת, וגם חלק מהבדיקות נעשו על עכברים.
אבל בכל מקרה אני לא מוצא בסיס לטענה ש-AI לא יכולים להפחית ארומטיזציה שנגרמת מ-HCG, היות שהם מדכאים את ייצור האנזים שגורם לארומטיזציה הזאת. אולי זה עניין של מינון.
אם בא לך להרחיב מעבר לזה אני אשמח לשמוע, אבל בכל מקרה המסקנה הפרקטית היא כמו שאתה אומר, להפריד בין זריקת HCG לטסט כדי להימנע מקפיצות מיותרות בארומטיזציה, בוודאי במקרה שלא לוקחים AI כאמצעי מניעה.
לא זה לא המחקרים
Hcg זה אנאלוג שגורם לגירוי אשכים ליצור זרע במהלך היצור הזה יש יצור של אסטרוגן איו פה עבודה של אנזים ארומתזציה.
ארימידקס /לטרוסול- מורידים רמות אסטרוגן בדם ויש להם ריבאונד חזק.
ארומסין - מבטל עבודה של האנזים עצמו
Hcg- לא מעלה אסטרוגן דרך אנזים ארמטזציה.

כל עוד אין לך רגישות לאסטרוגן גבוה אין לך מה לדאוג..
עדיף לא לעבור 250 יחידות פר זריקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית