הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד 140 לאחר גיל 40

• פותח/ת השרשור Asfly
  • פורסם בתאריך

Asfly

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, תיכף גיל 40 175 סמ 75 קג משער שיש לי כרגע 13 אחוז שומן.
מעולם לא נגעתי בשום חומר עד לפני כמה חודשים .
התנסתי באוסטרין. 20 מ״ג ל5 שבועות. הצלחתי אכן לחטב ולשמור על משקל גוף. אכן זה עובד ולא זה לא כמו קראטין, זה משפיע יותר ונראה לעין ובאימונים.
בבדיקות הדם אינזמי הכבד היו גבוהים. לכן הפסקתי.

חשבתי לנסות את הראד 140 גם במינונים רגועים וסייקלים קצרים. משהו בתחום גילי ניסה את זה ללא pct?

תשובה נבחרת
אוסטרין הוא בהרך כמו אנבר שניהם לא מעלים תפקודי כבד , עד כמה התפקודי כבד שלך היו גבוהים? של איזה חברה היה האוסטרין?
ראד140 נותן תוצאות טובות אבל מעלה משמעותית תפקודי כבד.
אוסטרין הוא בהרך כמו אנבר שניהם לא מעלים תפקודי כבד , עד כמה התפקודי כבד שלך היו גבוהים? של איזה חברה היה האוסטרין?
ראד140 נותן תוצאות טובות אבל מעלה משמעותית תפקודי כבד.

תשובה נבחרת
  • פותח/ת השרשור
מחפש את הבדיקה באפליקציה כי עשיתי כמה עד שהתאזן בגדול לדעתי alt היה על 160 אם אני זוכר. ואכן אוסטרין גם פוגע בכבד שלא יקשקשו בנוסף אי אפשר לשתות איתו אלכוהול גורם לסחרחורת. אבל זה לא הפואנטה… השאלה אם הראד מעל גיל 40 במינונים רגועים וקצרים עדין מצריך פי סי טי תרופתי, או שאפשר לאזן עם איזה טסט בוסטר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אה וקניתי אותו מהuk sarms השחור

פעם ראשונה שאני נתקלתי במישהו ש מאוסטרין מקורי יצא לו ערכים בכבד 160 זה מה שראיתי בראד140 אצל אנשים שלקחו אותו לתקופה של חודש/חודש וחצי במינון של 3 כדורים ביום. יש מצב שזה בגלל אלכוהול ששילבת? לא מומלץ לשלב אלכוהול. ובכללי ראד מומלץ לשלב עם חומר בסיס טסט' בזריקה. או מקסימום עם גאל במריחה אבל זה התעסקות בקאקה . ובלי קשר PCT שמורכב מכלומיד תמיד אפשר לעשות באמצע החיים זה יכול להגביר טסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית