הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הירהורים

PowerPoint

משתמש קבוע
1,488
874
נק' מוניטין:
1,094
1,488
874
אהלן חברה
חשוב לי לשמוע את דעתכם..
לטוב/לרע ובכלל

מאז שסיימתי עם העסק העצמאי שלי,אני עובד כשכיר.
התחיל טוב,ועכשיו סיוט..לא כייף לי בכלל,הולך בלי חשק,נמצא שם בלי חשק וכו.
הפלוס היחיד הוא,שאני יכול להגיע רגלי למקום העבודה.
עושים לי את המוות,לקחת חופש..

לחזור להיות עצמאי אין סיכוי!
ושוק העבודה לא כזה ססגוני 😃

תשמע, לא נכון לי לומר לך מה טוב לך ספציפית לעשות.
אני עצמאי ועבדתי גם כשכיר, ושניהם היו חוויות טובות עם אתגרים לא פשוטים.
יש אנשים שהאתגרים של אחד קשים יותר מהשני, והם יעדיפו להיות עצמאי או שכיר מהשיקולים האלו.
אבל גם אם אתה מחליט להיות שכיר או עצמאי, ההנאה שלך תלויה בתחום שבחרת והאנשים שאתה עובד איתם או תחתיהם, ולא קל בכלל למצוא את המקום המתאים, יש מעסיקים שפשוט צריך לברוח מהם, ויש עסקים שחייבים להתקפל.

נראה לי שהייתי מתמקד פחות על הטייטל עצמאי או שכיר, ומחפש משהו שאתה אוהב לעשות בצורה או במקום שנוח לך לעשות אותו עם מינימום אתגרים ומקסימום הנאה.

לפעמים צריך להתפשר אין ברירה, גם שום עבודה לא תאהב 100% מהזמן, אבל לחפש משהו שלפחות 30% מהזמן כיף לך, 30% קשה, ו40% סבבה, נראה לי משהו שאם אתה לא נואש כלכלית, זה משהו מינימלי לא להתפשר מתחת.

מקווה שתמצא את המקום שלך.

• פותח/ת השרשור
זה אתה בפלאפל כדורי?
לא חח
נראה לך שלא הייתי פונה אליך 😃
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תשמע, לא נכון לי לומר לך מה טוב לך ספציפית לעשות.
אני עצמאי ועבדתי גם כשכיר, ושניהם היו חוויות טובות עם אתגרים לא פשוטים.
יש אנשים שהאתגרים של אחד קשים יותר מהשני, והם יעדיפו להיות עצמאי או שכיר מהשיקולים האלו.
אבל גם אם אתה מחליט להיות שכיר או עצמאי, ההנאה שלך תלויה בתחום שבחרת והאנשים שאתה עובד איתם או תחתיהם, ולא קל בכלל למצוא את המקום המתאים, יש מעסיקים שפשוט צריך לברוח מהם, ויש עסקים שחייבים להתקפל.

נראה לי שהייתי מתמקד פחות על הטייטל עצמאי או שכיר, ומחפש משהו שאתה אוהב לעשות בצורה או במקום שנוח לך לעשות אותו עם מינימום אתגרים ומקסימום הנאה.

לפעמים צריך להתפשר אין ברירה, גם שום עבודה לא תאהב 100% מהזמן, אבל לחפש משהו שלפחות 30% מהזמן כיף לך, 30% קשה, ו40% סבבה, נראה לי משהו שאם אתה לא נואש כלכלית, זה משהו מינימלי לא להתפשר מתחת.

מקווה שתמצא את המקום שלך.
תודה אלחנן.
אכן אני מתפשר(כרגע)
ובמקביל שולח קורות חיים למשרות..
אולי יזדמן משו טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית