הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מחול

Jordalicious

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
היי מישהו הזמין לאחרונה מחול, והחבילה הוחרמה או לחילופין נעצר על ידי גורמי אכיפה? אני מתכוון לרכוש כמות קטנה של טסט אננטט, טיבול וכלומיד לצריכה אישית בלבד (לא חושב שיחשבו שאני דילר או משהו חח). בפעם הקודמת שהזמנתי טסט אננטט כלמויד טמוקסיפן, לא קרה כלום, והזמנתי פעמיים. אבל אולי לאור מקרה המוות האחרון יש יותר פיקוח

יש מיליונים של חבילות שמגיעות כל יום לארץ.
כח האדם של המכס אולי בבודדים אולי בעשרות, מה ההסתברות שיבדקו חבילה קטנטונת שמגיעה אליך ?

היי מישהו הזמין לאחרונה מחול, והחבילה הוחרמה או לחילופין נעצר על ידי גורמי אכיפה? אני מתכוון לרכוש כמות קטנה של טסט אננטט, טיבול וכלומיד לצריכה אישית בלבד (לא חושב שיחשבו שאני דילר או משהו חח). בפעם הקודמת שהזמנתי טסט אננטט כלמויד טמוקסיפן, לא קרה כלום, והזמנתי פעמיים. אבל אולי לאור מקרה המוות האחרון יש יותר פיקוח
הזמנתי באתר סופר מוכר והם עקצו אותי, שילמתי, לא שלחו את החבילה ומרחו אותי עד שוויתרתי על הכסף וקיללתי את אימאימא שלהם. קח גם את זה בחשבון.
אפשר למצוא בארץ גם סחורה טובה וההבדל במחיר לא כזה משמעותי

• פותח/ת השרשור
יש מיליונים של חבילות שמגיעות כל יום לארץ.
כח האדם של המכס אולי בבודדים אולי בעשרות, מה ההסתברות שיבדקו חבילה קטנטונת שמגיעה אליך ?
אני לא יודע איזה אמצעים יש להם לבדוק את החבילות.

אין להם שום אמצעים זה מזל, אל תשאל איזה דברים מעבירים …
זה לא נכון. מכיר רופא שעבד במשרד הבריאות והוא אמר לי שהתחילו להכניס רוקחים למכס בדיוק בשביל דברים כאלו. מה ואיך הם עושים אין לי מושג.

זה לא נכון. מכיר רופא שעבד במשרד הבריאות והוא אמר לי שהתחילו להכניס רוקחים למכס בדיוק בשביל דברים כאלו. מה ואיך הם עושים אין לי מושג.
איך רופא או רוקח יכול לזהות חבילה סגורה אטומה אחת מתוך מליונים שמכילה ויאלים? לא יכול.
אולי הכניסו למקרה ויפתחו במזל חבילה שמכילה חומרים שחשודים כסטרואידים / תרופות
ואין רופאים בבית חולים, זה נשמע מטומטם

איך רופא או רוקח יכול לזהות חבילה סגורה אטומה אחת מתוך מליונים שמכילה ויאלים? לא יכול.
לדעתי אנשים מסומנים אחרי חבילה או שתיים חשודות שהזמינו , הזמנתי עשרות חבילות בקיץ והיחידה שהוחרמה זה זאת עם טסט, לא נראלי צירוף מקרים נדיר..... דבר שני - יש שיקוף, בשניה אפשר לסרוק עשרות חבילות ולראות מה מכילה חומר ומה בסדר

• פותח/ת השרשור
לדעתי אנשים מסומנים אחרי חבילה או שתיים חשודות שהזמינו , הזמנתי עשרות חבילות בקיץ והיחידה שהוחרמה זה זאת עם טסט, לא נראלי צירוף מקרים נדיר..... דבר שני - יש שיקוף, בשניה אפשר לסרוק עשרות חבילות ולראות מה מכילה חומר ומה בסדר
זה פעם ראשונה שהזמנת טסט מחול? היו פעמים שהזמנת והצליח? אני הזמנתי בתחילת השנה כמה חבילות טסט ואף אחת לא הוחרמה.

אני לא יודע. לא נכנסתי לאיך הם עושים זאת. מניח שהם עושים שיקופים של החומרים והם יכולים לזהות. דיברתי עם deus reseller שעשיתי הזמנות ממנו והוא אמר לי שכמות התפיסות בישראל עלתה עד כידי מצב בו הוא הפסיק לעשות שליחה נוספת במידה ונתפס.
דיברתי על רוקחים, לא רופאים שעושים את הבדיקות.

בדרך כלל כשמזמינים מחו"ל טסט וכו' אז החברות מסוות את זה יפה מאוד עם עטיפות של ויטמין די או שקר כלשהו
לפחות ככה היה מהניסיון שלי עם דאוס והילמה

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל כשמזמינים מחו"ל טסט וכו' אז החברות מסוות את זה יפה מאוד עם עטיפות של ויטמין די או שקר כלשהו
לפחות ככה היה מהניסיון שלי עם דאוס והילמה
זהו גם לי זה היה ככה, אבל יש שיקוף לפי מה שאני מבין חחח אז אם ויאלים או אמפולות אפשר לראות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית