הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר לדלג על שאיבה כשמזריקים?

נתי 899

משתמש מתחיל
117
18
נק' מוניטין:
18
117
18
האם כשמזריקים בטוסיק עם מחט ירוקה ומכניסים את כל המחט אפשר לדלג על השאיבה?
קצת מעיק ומכאיב לנסות כל פעם לשאוב בתנוחה הזאת.
קראתי איפה שהוא שבאיזור הזה אם מכניסים את כל המחט סיכוי נמוך עד בלתי אפשרי למצוא וריד, מקסימום עוברים דרך הוריד.
מי שהיסטרי לא להעביר את ההיסטריה
תשובות מידע ונסיון יתקבלו בברכה
😘

משתמש בסטרואידים מעל שנתיים ותמיד אני שואב לפני שמזריק ליתר ביטחון..זה עניין של שנייה..קרה מספר פעמים ששאבתי ויצא דם בתוך המזרק....עדיף לדעתי לא לקחת סיכון בקטע הזה

הזרקת שמן למערכת הדם יכולה להוביל להרגשה של מוות וחנק לא מתים מזה אבל זה 24 שעות שאתה לא רוצה לעבור..
רק תחשוב השמן החומר והמדללים מסתובבים לך בכל הגוף.. בלב בכבד במעיים במוח.. לוקח שניה לעשות בדיקה לא חבל?..

• פותח/ת השרשור
הזרקת שמן למערכת הדם יכולה להוביל להרגשה של מוות וחנק לא מתים מזה אבל זה 24 שעות שאתה לא רוצה לעבור..
רק תחשוב השמן החומר והמדללים מסתובבים לך בכל הגוף.. בלב בכבד במעיים במוח.. לוקח שניה לעשות בדיקה לא חבל?..
ברור לי שזה לא אופטימלי פשוט טכנית אני למצליח לבצע את זה בצורה סבירה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

קרה לי במקרה היום קטע מוזר
הזרקתי (כמו שהמלצתם שאבתי קודם ויצאה בועה קטנה) וכשהוצאתי את המחט יצא שפריץ של דם, ממש שפריץ שעף על הרצפה, זאת פעם שניה שזה קורה ברצף באותו צד של הישבן (בצד השני הכל רגיל)
קרה למישהו?
לדעתכם השמן נשאר או שעף עם הדם?
מעצבן

נערך לאחרונה:
ברור לי שזה לא אופטימלי פשוט טכנית אני למצליח לבצע את זה בצורה סבירה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

קרה לי במקרה היום קטע מוזר
הזרקתי (כמו שהמלצתם שאבתי קודם ויצאה בועה קטנה) וכשהוצאתי את המחט יצא שפריץ של דם, ממש שפריץ שעף על הרצפה, זאת פעם שניה שזה קורה ברצף באותו צד של הישבן (בצד השני הכל רגיל)
קרה למישהו?
לדעתכם השמן נשאר או שעף עם הדם?
מעצבן
גם לי קרה שהזרקתי ויצא שפריץ דם חח בדרכ קורה לי כשאני שולף מהר מידי את המחט החוצה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית