הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

my protein ו-אלפא.

AvivOz

משתמש מתחיל
59
8
נק' מוניטין:
-15
59
8
צהריים טובים,

אני בד"כ מזמין קבוע ממי פרוטאין (חלבון רגיל), לאחרונה בגלל שהמחיר עלה והמשלוח קצת מתעכב, התחלתי לפזול לאלפא,
עשיתי בדיקה של הערכים, על פניו, אלפא - 33 גרם (סקופ) = 133 קלוריות לערך, פחות סוכרים ופחמימות בד"כ מזמין טעם קרם עוגיות של מי פרוטאין
במי פרוטאין סקופ הינו 30 גרם +-, הם אומרים ש-20 גרם = 100 קלוריות בערך וכ-19-20 גרם חלבון,

אני יודע שמדובר בסה"כ בהבדלים מינורים, אך בד"כ אני שם סקופ שלם של מי פרוטאין שהוא שווה ל-בערך 140 קלוריות (כ-30 גרם +-) והערכים יותר גבוהים מבחינת פחמימה וסוכרים,
הייתי שמח לשמוע לדעתכם, לא מכיר את איכות החלבון של אלפא,
האם החלבון שלהם אכן איכותי וטוב? האם הערכים טובים ועל פניו יותר ידודותיים מאשר מי פורטאין?

*להתעלם בבקשה מכך שמדובר בהבדלים קטנים*, לא מכיר את אלפא ואם אני מזמין 2 מכלים = 400 שקל +- כך שיוצא זול ממי פרוטאין אם אני מזמין אותה הכמות, ללא מכס וללא המתנה.

מיי פרוטין כבר ממש לא כזה משתלם.
אפילו אחרי הנחת 50 אחוז, פלוס עשרה אחוזים קוד חבר, עדיין יקר.
הם העלו למחירים פסיכיים כדי לאפשר מבצעי ״בעל הבית השתגע״ כשהמחירים הסופיים לצרכן אחרי ההנחה הם תכלס סטנדרטיים.
בקיצור שילכו קיבינימט.

תזמין מאלפא.. לא תתחרט.
גם אני פעם הייתי מזמין מיי פרוטאין עד שהם העלו מחירים והחלטתי לנסות את אלפא.
חלבון טעים , מתערבב טוב.
בהצלחה.

אני האמת עם מיי פרוטאין, מבחינת מחיר זול בהרבה.
מבחר טעמים וטעימות של טעמים שזה יתרון.
האמת אני בעיקר מזמין עוגיות אז זו הסיבה ההכי גדולה🤷
אם אתה בסדר עם להמר עכשיו על 7 קילו אז אלפא כשיש מבצע זה סבבה.

צריך לקחת בחשבון שהשקל מתחלש אז סביר להניח שמחירים יעלו בארץ ובעולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית