הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לפני ניתוח גניקוסמטיה

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
אהלן חברים, שנים לא הייתי נוכח כאן.
הפסקתי להתחרות בפיתוח גוף לפני מספר שנים (איזור 2019) ולצערי בשנתיים האחרונות לקחתי גם הפסקה מתחום החד"כ בכללי מסיבות אישיות ובריאותיות (תאונת אופנוע וכדומה)
בגדול, ב2021 הפסקתי סייקל טסט ארוך בטיימינג גרוע, באותו זמן שהייתי צריך לעשות PCT הפסקתי להתאמן ונכנסתי לסדר יום עצלני מאוד ובנוסף כמות האוכל עלתה דרסטית,
כתוצאה מכך עליתי באיזור ה15-20 קילו בחודשים הבאים ולא עשיתי PCT מה שכנראה עליית המשקל הדרסטית וחוסר באיזון הורמונלי גרם לסקנדל בגוף והתפתח אצלי גינו דרסטי.
כרגע אני לפני ניתוח (עדיין אין מילה על ניתוח, עברתי בדיקת פרופיל הורמונלי ומחכה לתור הבא אצל פלסטיקאי לצורך קביעת תאריך לניתוח)
בגדול אחרי כל ההקדמה והחפירה השאלות הן כאלה: (מודה, עדיין לא ערכתי חיפוש באינטרנט ולא התעניינתי יותר מדי. יקרה לאחר פרסום השרשור)
1.האם ידוע הסתברות שלאחר הניתוח התופעה תחזור? (לאנשים טבעיים, כמובן)
2.מתאר לעצמי שהתשובה שלילית אבל אשאל בכל מקרה, האם עצם היותי לאחר ניתוח והסרת הרקמה מבטיח "הגנה" כלשהי שחזרה של זה במידה ואחזור לחומרים? (כמובן שהפעם יהיה שימוש בחוסמי אסטרוגן לפי צורך, PCT כמו שצריך וכדומה)
3.האם ידוע על נתונים כלשהם שמראים שינוי במבנה החזה\פטמה לאחר הניתוח? או שזה תלוי מנתח?
אשמח לשמוע דעות נוספות חברים

עד כמה שידוע לי תלוי מנתח ובשיטה שלו..יש מנתחים ראיתי שגורמים לשקע כזה בפטמה (מניח שמוציאים יותר מידי רקמה) ואז זה נראה לא אסתטי בכלל...יש גם עניין של צלקות קח בחשבון...אצל מי חשבת להתנתח? יש לך רופאים ידועים לגניקומסטיה ....אגב אתה היית עם נתן גרסיו אני חושב שאני זוכר אותך...שייפ פסיכי היה לך..אם אפשר להיות חוצפן ולבקש תמונה של החזה לראות במה מדובר ..קשה לי להאמין שזה ממש נורא בתור אחד שראה אותך בתמונות...

פרוזן מהפורום טיפל בגינו כמה חודשים אחרי שהוא עבר סייקל אולי כדי שתתיעץ איתו או תעבור על הפוסטים פה על גינו יש פה אפילו אנשים שעברו ניתוח כבר.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שידוע לי תלוי מנתח ובשיטה שלו..יש מנתחים ראיתי שגורמים לשקע כזה בפטמה (מניח שמוציאים יותר מידי רקמה) ואז זה נראה לא אסתטי בכלל...יש גם עניין של צלקות קח בחשבון...אצל מי חשבת להתנתח? יש לך רופאים ידועים לגניקומסטיה ....אגב אתה היית עם נתן גרסיו אני חושב שאני זוכר אותך...שייפ פסיכי היה לך..אם אפשר להיות חוצפן ולבקש תמונה של החזה לראות במה מדובר ..קשה לי להאמין שזה ממש נורא בתור אחד שראה אותך בתמונות...
אהלן אחי,
לצערי אני לקחתי רגל אחורה מהתחום כבר שנתיים שכל מה שקשור אליי ולתחום מקרי בהחלט, אכן הייתי עם נתן בזמנו והתחריתי בארץ ובח״ול אך זה לא רלוונטי לשייפ שהייתי בו
תמונה של החזה אני לא אפרסם אבל אסכים לעצמי להגיד שאני קצת מבין שזה ג׳ינו דרסטי, מאוד.
כמו שאמרתי עדיין לא חקרתי על זה יותר מדי מבחינת מנתחים וכ׳ו, כרגע מנסה להוציא את זה על חשבון הקופה אבל תשובה סופית אדע רק עוד כמה ימים כנראה (פלסטיקאי ראשון שראיתי אמר שזה יהיה על חשבון הקופה, מתאר לעצמי שהפלסטיקאי הבא ישנה את התשובה שלו) ובכל מקרה אין לי שמץ אם זה על חשבון הקופה האם אני בוחר את המנתח או לא, עוד כמה ימים אהיה חכם יותר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

פרוזן מהפורום טיפל בגינו כמה חודשים אחרי שהוא עבר סייקל אולי כדי שתתיעץ איתו או תעבור על הפוסטים פה על גינו יש פה אפילו אנשים שעברו ניתוח כבר.
אני לצערי לא כל כך פעיל פה בשנים האחרונות אז אין לי שמץ מי עבר מה, אם מישהו קורא את ההודעה הזו ועבר את הניתוח ויהיה לו מידע רלוונטי בשבילי אשמח לקבל הודעה

יש לך דרך מכבי (אם אתה במכבי) מנתחים טובים על חשבון הביטוח יצא לך באיזור ה10.200 לניתוח...אבל שוב יש כול מיני דרגות חומרה וכול מיני שיטות טיפול שונות בהתאם למצב...מניסיון ממליץ על דר ערן חדד,אמנם הוא לא דרך מכבי אבל רופא מעולה לגניקומסטיה ,אגב אם לא תחזור לקחת סטרואידים והמנתח יוציא לך את הרקמה כמו שצריך זה לא אמור לחזור...

• פותח/ת השרשור
יש לך דרך מכבי (אם אתה במכבי) מנתחים טובים על חשבון הביטוח יצא לך באיזור ה10.200 לניתוח...אבל שוב יש כול מיני דרגות חומרה וכול מיני שיטות טיפול שונות בהתאם למצב...מניסיון ממליץ על דר ערן חדד,אמנם הוא לא דרך מכבי אבל רופא מעולה לגניקומסטיה ,אגב אם לא תחזור לקחת סטרואידים והמנתח יוציא לך את הרקמה כמו שצריך זה לא אמור לחזור...
מנסה להוציא את זה על חשבון הקופה, זאת אומרת במימון מלא (כללית)
אני מדבר על מצב שחוזרים להשתמש בחומרים, אני ארצה לחזור להשתמש בזמן הקרוב-רחוק
כאדם טבעי אני מתאר לעצמי שלא צריך להיות חזרה של המצב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית