הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Tsh גבוה

Jordalicious

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
היי,
עשיתי בדיקות דם לפני יותר מחודשיים(לקראת סוף הסייקל) ה tsh היה גבולי על 4.96 uiul עשיתי שוב בדיקה לפני שבוע (אני כמה שבועות אחרי pct) והtsh עלה ל 5.62. מה הסיבה לכך, ומה ניתן לעשות? קבעתי תור לאנדוקאינולוג לדצמבר. כמו כן free t4 תקין

נערך לאחרונה:
תבקש t3. הורמון הtsh זה סהכ ההומרון שאחראי על הקישור בין המוח לבלוטה, באופן דומה להורמון הlh.

• פותח/ת השרשור
תבקש t3. הורמון הtsh זה סהכ ההומרון שאחראי על הקישור בין המוח לבלוטה, באופן דומה להורמון הlh.
יש מצב שהציר מושבת בגלל ה tsh עלה מאז סיום הסייקל במקביל לירידה ב ft4(יכול להיות שהכלומיד וטמוקספין מזויפים?), אני אעשה בדיקות הורמונליות שבוע הבא. מקווה לטוב

• פותח/ת השרשור
כמה בדיוק ומה לקחת בסייקל?
אהלן מייק, עבר חודש וקצת בערך מסוים pct. בסייקל היה טסט אננטט 500 מג בשבוע להמשיך 15 שבועות. Pct סטנדרטי חודש של כלומיד וטמוקספין
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש טעם בלהמשיך לקחת כלומיד וטמוקספין?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא, אני חושב שאולי עשית בדיקות מוקדם מידי

עשו גם בדיקות דם של טסט ואסטרוגן?
איך אני יודע אם הציר מושבת? יש לי תחושה שהציר מושבת בגלל שאני רואה עליה ב tsh וירידה ב ft4 מהזמן שבו סיימתי את הסייקל. עשיתי בדיקת דם של טסטוסטרון בסיום הסייקל והוא היה גבוה מהטווח. אני אמור לעשות בדיקה כוללת הורמונלית שבוע הבא, הכל חוץ מאסטרוגן, אני אנסה לבקש גם אסטרוגן כמובן. כדרך אגב אני חושש שהכלומיד וטמוקספין היו מזוייפים ובגלל זה הציר מושבת

עשיתי בדיקת דם של טסטוסטרון בסיום הסייקל והוא היה גבוה מהטווח
לא עושים בדיקות טסט בסיום הסייקל. צריך לעשות בדיקות כמה שבועות לאחר סיום ה-PCT (לערך 6–8 שבועות לאחר שלקחת את הכדור האחרון ב-PCT). שם תדע את הערכים ה"רגילים" של הגוף והאם הציר מתפקד כמו שצריך. תעשה את כל הבדיקות מהרשימה הבאה:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית