הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל להתחיל סייקל ראשון

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
כרגע במצב הנוכחי היכולת שלי להתקדם מגייע לידי ביטוי במשקלים אחת לרבעון או יותר.
אך כמובן שיש עדיין התקדמות. אני שוקל להתחיל סייקל כדי לקדם את היכולות הגופנית והפזיות שלי מהר יותר ולהגייע ליעדים שהצבתי לעצמי.

השאלה בגדול אם יש דרך לקחת סייקל בצורה נכונה שלא תסכן את הגוף ? ותתבצע בתורה הכי נכונה ויעילה לגוף?

אך כמובן שיש עדיין התקדמות. אני שוקל להתחיל סייקל כדי לקדם את היכולות הגופנית והפזיות שלי מהר יותר ולהגייע ליעדים שהצבתי לעצמי.

השאלה בגדול אם יש דרך לקחת סייקל בצורה נכונה שלא תסכן את הגוף ? ותתבצע בתורה הכי נכונה ויעילה לגוף?
נתחיל במה המטרה?

באיזו רמה אתה? כמה זמן אתה מתאמן? לאיזה משקלים הגעת?
אם המטרה היא להתחזק אז למה לא לנסות לקחת תוכנית שמתאימה לזה במקום סייקל?
להמשיך לעלות במשקלי העבודה בצורה יותר מהיר. כמובן שאני יכול להוסיף כרגע 2.5-5 קילו תוך 4-6 חודשים אך רוצה לשנות את המצב בהתאם למה שאמרתי אם זה ניתן ?
להוסיף 2.5-5 ק"ג של מה? משקל גוף? משקל עבודה? במה?

• פותח/ת השרשור
באיזו רמה אתה? כמה זמן אתה מתאמן? לאיזה משקלים הגעת?
אם המטרה היא להתחזק אז למה לא לנסות לקחת תוכנית שמתאימה לזה במקום סייקל?

להוסיף 2.5-5 ק"ג של מה? משקל גוף? משקל עבודה? במה?
אתה יודע מה המטרה בסקייל? לשם מה לוקחים אותו? כל מי שלקח סקייל תהיה בטוח שהוא לא ממש את הפוטצינאל הגנטי שלו אך בכל זאת לוקחים אותו ולמה? ודברתי על משקל על המוט . לגבי הרמה שלי מזה משנה אם אני דוחק 150 חזה או 200 חזה או יותר המטרה בסקייל לזריז התקדמות במשקלים מהסוג הזה כדי להגייע יותר מהר ליעדים שהוצבו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית