הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בנוגע לסייקל ראשון וטסט באופן כללי

Skinner636

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
אהלן חברה, השאלה שלי היא כזאת
אני מריץ טסט במינונים של בין 225 מ"ג ל380 מ"ג (לרוב הממוצע הוא 275 מ"ג) כבר 8 חודשים. כן, 8 חודשים.
ב4-5 חודשים הראשונים הייתי משלב גם HCG מהפחד שיושבת הציר, ואז אכלתי סיבוב טיפשי והחלטתי להמשיך עם הטסט בלי HCG
שורה תחתונה השאלה שלי היא כזאת -
האם מבחינה פרקטית הגוף שלי עדיין יוכל לעשות PCT כמו שצריך עם מינימום תופעות לוואי, ואם כן האם הגוף יוכל לחזור לסייקל שני (שכמובן לא יימשך 8 חודשים) ?
אני מבין שהתשובה היא שזה תלוי, אבל אני שואל מבחינה תאורטית על האדם הממוצע

עשיתי בדיקות דם רק לפני הסייקל כדי לראות שהקרקע יציבה, אבל במהלך הסייקל לא עשיתי בדיקות דם (מה שאני הולך לעשות מחר - במידה וזה לא "מאוחר מדי")

דוגרי, כמה פגעתי בעצמי?

וברמת הפרקטיות, האם הייתי צריך להשתמש ביותר מ275-300 מ"ג טסט שבועי בממוצע (אנטט)?
ברור שזה תלוי בתוצאות שאנ רוצה להגיע אליהן, אבל ככה או ככה אני משבית את הציר באותה הצורה

בהתחשב בזה שיש פה בחור שעושה סייקל 9 חודשים בשנה ואז יורד ל3 חודשים כבר שנים,
הייתי אומר שעם PCT והכל יש סיכוי שתחזור ברגיל,
אבל תדע כנראה רק אחרי שתנסה.

אני מריץ טסט במינונים של בין 225 מ"ג ל380 מ"ג
אני איתך ב100% במינונים האלה. אין צורך ביותר.
) כבר 8 חודשים. כן, 8 חודשים.
הכל בסדר,הסר דאגה מליבך. אנשים משתקמים גם אחרי 5 שנים ברצף, לפעמים זה מצריך דקירה קטנה של טריפטורלין, אבל בסוף משתקמים.
Italian endocrinologists managed to restore the natural testosterone production of a bodybuilder whose sex hormone production had shut down after 13 years of taking steroids. All they had to do was give the 34-year-old man a single dose of 100 micrograms triptorelin. An article by the researchers, who work at the University of Brescia, was published recently in Fertility & Sterility.
כתבה מלאה(Single dose of triptorelin gets bodybuilder's hormones going again)

ב4-5 חודשים הראשונים הייתי משלב גם HCG מהפחד שיושבת הציר,
HCG משבית ציר. הוא מחליף את תפקוד הHPTA. לכן לא משתמשים בפרגניל בPCT
דוגרי, כמה פגעתי בעצמי?
בתכלס? כנראה שמעט מאוד. תעלה בדיקות דם מצונזרות

• פותח/ת השרשור
ת
אני איתך ב100% במינונים האלה. אין צורך ביותר.

הכל בסדר,הסר דאגה מליבך. אנשים משתקמים גם אחרי 5 שנים ברצף, לפעמים זה מצריך דקירה קטנה של טריפטורלין, אבל בסוף משתקמים.
Italian endocrinologists managed to restore the natural testosterone production of a bodybuilder whose sex hormone production had shut down after 13 years of taking steroids. All they had to do was give the 34-year-old man a single dose of 100 micrograms triptorelin. An article by the researchers, who work at the University of Brescia, was published recently in Fertility & Sterility.
כתבה מלאה(Single dose of triptorelin gets bodybuilder's hormones going again)

HCG משבית ציר. הוא מחליף את תפקוד הHPTA. לכן לא משתמשים בפרגניל בPCT

בתכלס? כנראה שמעט מאוד. תעלה בדיקות דם מצונזרות
תודה על המענה, מעריך מאוד
חידשת לי על הקטע עם הHcg אז תודה גם על זה

הפחד העיקרי שלי הוא שבמידה ודגש על במידה וארצה להפסיק לגמרי, אני לא אוכל בשלב מסוים לא להסתמך על תרופות כדי לתפקד נורמלי. לפי הכתבה נשמע שזה אפשרי לגמרי גם אחרי תקופה ארוכה מאוד על סטרואידים, תקן אותי אם אני טועה

ת

תודה על המענה, מעריך מאוד
חידשת לי על הקטע עם הHcg אז תודה גם על זה

הפחד העיקרי שלי הוא שבמידה ודגש על במידה וארצה להפסיק לגמרי, אני לא אוכל בשלב מסוים לא להסתמך על תרופות כדי לתפקד נורמלי. לפי הכתבה נשמע שזה אפשרי לגמרי גם אחרי תקופה ארוכה מאוד על סטרואידים, תקן אותי אם אני טועה
זה נכון על הנייר, אין יותר מדי מקרים כאלה שפורסמו.
אף אחד לא מבטיח לך שזה יעבוד ולכן לא לבנות על זה.
זה כן משהו שהייתי מנסה ומפתח תקוות לגביו, אבל לא לבנות על זה שב100% זה יעזור בעת הצורך

קודם כל יש לך ידע מצויין , רואים שאתה אחראי וקראת את הפרוקטולים , לגבי נזק לא ייעשה לך יותר מדיי , פיסיטי תעשה כמו שצריך , זה שהרצת hcg לאורך הסייקל זה מצויין , לגבי השבתת הציר הוא יושבת גם אם תזריק 200 מג , לדעתי עניין הזמן הוא הפקטור להתאוששות במידה ותזריק מעבר ל12 שבועות לגוף יהיה קשה יותר להתאושש מהסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית