איך מקבלים את ההחלטה?

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי, בן 27 מתאמן לערך כשבע שנים כשברובם עם ליווי של מאמנים שונים שחלק טובים וחלק פחות כי זה גם חלק של תהליך למידה עד שהגעתי למאמן הנוכחי שלי היום שאני מאוד מרוצה ממנו, מהירידה לפרטים וההבנה ולבסוף גם תוצאות.
את השיחה הזאת העלתי גם עם המאמן ולא הוא לא דחף אותי לחומרים ואפילו לא העלה את הנושא אלה אני העלתי אותו. הנושא שלשמו פתחתי את האשכול הזה הוא המחשבה שנמצאת אצלי שאולי תקראו לזה Body Dysmorphia או כל דבר אחר אבל אני יודע שאני כבר שנים מקריב המון ועובד קשה בעולם הזה של פיתוח גוף (ולא למטרה תחרותית לפחות כרגע) בישביל עצמי ובאמת עקב האהבה שלי לתחום בפן הנפשי, חיצוני שזה נותן…יחד עם זאת אחרי כמה שנים של עבודה, ברור לו שאני לא יכול לחזות עתידות אבל אני יודע שהמראה שאליו אני רוצה להגיע ככל הנראה לא אגיע אליו בצורה הטבעית או שגם אם כן זה יקח עוד המון שנים וכן ברור לי שפיתוח גוף זה מרתון ולא ספרינט אבל אני יודע שאיך שאני רוצה להיראות ב90% לא אגיע לזה בצורה הטבעית לפחות לא בטווח זמן הקרוב. אז לחברה שכבר נכנסו ועשו את הצעד הזה ״לצד האפל״ ולחומרים, איך קיבלתם את ההחלטה הזאת? כי באלי לישות שינוי חיצוני משמעותי הרבה יותר כי כרגע אני כן נראה יחסית טוב בפאמפ אבל אני יודע שהמראה החיצוני שאני חולם עליו הוא כנראה מראה לא טבעי…מה אתם עשיתם? והאם זה לדעתכם הטריגר הנכון בהתייחס לכל הנסיבות וההקרבה שלי כבר שנים לטובת זה לקחת צעד לעולם החומרים?

אתה פותח די הרבה אשכולות על זה אני זוכר אותך....זה טוב מאוד שאתה חוקר שואל ולומד ולא פזיז...אגיד לך על עצמי שמאז שנכנסתי לעולם של החומרים המראה שונכ לחלוטין אי אפשר להשוות בכלל בין טבעי ללא טבעי, אך קח בחשבון שיש תופעות לא נעימות בלשון המעטה, אם זה הזריקות עצמן שקצת לא נעימות לפעמים יש גם את העיניין של התופעות לוואי הנפשיות, ההוצאה הכלכלית וכו וכו...אני שלם עם ההחלטה שלי ב200 אחוז וזה למה אני כבר 4 שנים בעולם של החומרים... קח בחשבון אגב שקשה מאוד עד בלתי אפשרי לרדת מהם,זה ממכר ...בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה פותח די הרבה אשכולות על זה אני זוכר אותך....זה טוב מאוד שאתה חוקר שואל ולומד ולא פזיז...אגיד לך על עצמי שמאז שנכנסתי לעולם של החומרים המראה שונכ לחלוטין אי אפשר להשוות בכלל בין טבעי ללא טבעי, אך קח בחשבון שיש תופעות לא נעימות בלשון המעטה, אם זה הזריקות עצמן שקצת לא נעימות לפעמים יש גם את העיניין של התופעות לוואי הנפשיות, ההוצאה הכלכלית וכו וכו...אני שלם עם ההחלטה שלי ב200 אחוז וזה למה אני כבר 4 שנים בעולם של החומרים... קח בחשבון אגב שקשה מאוד עד בלתי אפשרי לרדת מהם,זה ממכר ...בהצלחה
אשמח לשמוע אפילו יותר לעומק את החסרונות והיתרונות שאתה מרגיש שזה נתן / לא נתן לך אחי 🙌🏽

מה אתם עשיתם? והאם זה לדעתכם הטריגר הנכון בהתייחס לכל הנסיבות וההקרבה שלי כבר שנים לטובת זה לקחת צעד לעולם החומרים?
זה הכל סיפורים שאתה מוכר לעצמך.
בדיוק כמוני, כמו @Allāh The Great ורבים אחרים.
אף אחד מאיתנו לא חטוב על 110 קילו או עם 50 אינץ בידיים. אף אחד לא מתאמן מקצועני ברמה עולמית
כולנו התחלנו מלשאול שאלות,מלקרוא ולאסוף מידע ומלהגיד לעצמנו "אממ.. אולי הגעתי לשלב שאני צריך חומרים".

זה הכרחי עבורך? אם אתה מתאמן חובבן וזה לא המקצוע והמקור הכנסה שלך, אז התשובה היא לחלוטין לא.

זה הכרחי עבורי? וודאי שלא,אבל אני מודע לסיכונים,למדע,לגבולות ולבריאות שלי ואני כאדם בוגר מנהל את הסיכונים שלי כרצוני.

אם אתה בוחר לעשות את זה בשביל לשפר מראה חיצוני, בטחון עצמי,כוח,יכולות אתלטיות.. תיסלם, זה יעזור. זה לא שונה מאישה שמזריקה בוטוקס
שבוטוקוס אגב,הוא נטו רעל. השם המלא שלו זה "בוטלינום *טוקסין*"(רעלן)

ההבדל הוא שבוטוקס הפיך, סטרואידים לא.

אם הבריאות שלך לאורך זמן חשובה לך, אז להמנע.
שאל אנשים בני 40-50 שהשתמשו וכולם יגידו לך שזאת היתה טעות והלוואי שהיו יכולים לחזור בזמן.

ההבדל הוא שבוטוקס הפיך, סטרואידים לא.
תסלח לי ידידי, אבל מרגיש לי שלא באמת בדקת את העובדות שלך לפני שכתבת את זה.

נערך לאחרונה:
Jimmy Fallon No GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

@frozen
הקישור הראשון מציין שאין סכנות לטווח ארוך או סכנות רציניות. המקרים המדווחים השליליים הם נדירים.

הקישור השני מתאר מקרה כל כך נדיר, שעשו עליו כתבה ומרחיב עד כמה חשוב להשתמש במוצרים בעלי רשיון מתאים על ידי אנשים מתאימים. מעבר לזה, לא נמצאו בבדיקות הדם והשתן Botulinum, לכן אין קשר ישיר לחומר כגורם המוות, מעבר לסיפור המקרה שהגברת עברה מספר הזרקות בעבר.

הקישור השלישי מדבר על הזרקות למפרקים של עכברושים, זה לא אותו אופן ומיקום הזרקות כמו אצל בני אדם.

הקישור הרביעי מפורסם על ידי אתר קוסמטיקה ומציג מידע שגוי רק על מנת למכור את מוצרי הקוסמטיקה שלו להעלמת קמטים.

בחייך, תקרא את הקישורים לפני שאתה מדביק אותם 🙃

בחייך, תקרא את הקישורים לפני שאתה מדביק אותם
קראתי היטב, אני פשוט בוחר שלא להתעלם ממקרים נדירים וממחקרים על חולדות.
כי בסוף זה גם מה שתמצא על סטרואידים. מקרים נדירים ומחקרים על חולדות.

כותבת המאמר בקישור הרביעי היא בעלת תואר שני לביולוגיית התא

נערך לאחרונה:
אם לא תתעלם ממקרים נדירים, אז אתה לא יכול לצרוך אף תרופה, גם לא אקמול. כל אגף הפרמקולוגיה בנוי על זה.
ובנוגע למקרה הנדיר שאוזכר במאמר, הכל נובע מסיפור המקרה לאור הסטוריה של שימוש ב- Botulinum, החומר לא נמצא בבדיקות דם ושתן כפי שכתבתי.

בכל מקרה, הדיון עוסק בכדאיות או חוסר הכדאיות של השימוש בסטרואידים, לא ב- Botulinum.

אם לא תתעלם ממקרים נדירים, אז אתה לא יכול לצרוך אף תרופה, גם לא אקמול. כל אגף הפרמקולוגיה בנוי על זה.
ובנוגע למקרה הנדיר שאוזכר במאמר, הכל נובע מסיפור המקרה לאור הסטוריה של שימוש ב- Botulinum, החומר לא נמצא בבדיקות דם ושתן כפי שכתבתי.

בכל מקרה, הדיון עוסק בכדאיות או חוסר הכדאיות של השימוש בסטרואידים, לא ב- Botulinum.
אני רואה בהם מוצר דומה. מוצר לא חיוני,שאין שום הכרח לצרוך אותו,אבל אנשים עושים את זה בכל זאת.
הם נבדקו הרבה פחות מתרופות מרשם מסודרות(מלבד טסטוסטרון שנבדק המון) ולכן חסר מידע לכל הכיוונים.
כשאדם רוצה לקפוץ לבאר,עדיף לו שיכיר את כל קשת תופעות הלוואי שהוא עלול להיתקל בה, במיוחד כשאין רופא מטפל שיסביר לו את זה.
זה ההבדל לטעמי בין אקמול לבין שאר מה שדיברנו.

לגבי כדאיות שימוש בסטרואידים, על איזה אוכלוסיה אתה מדבר? אם אנחנו פונים ישירות לפותח הפוסט,אני פירטטתי לו בהרחבה שהוא לא צריך את זה.
אם אתה פונה לחולי סכרת,היפוגנדיזם,wasting diseases אז הנה לך ציבור שלם שחי על זה לעשרות שונים מבלי לספוג נזקים בלתי הפיכים.

המקרים שאתה דיברת עליהם,של חבר'ה מבוגרים שהיום מתחרטים על זה, הם כנראה השתמשו בכמויות לא נורמליות ושילבו דברים של אמורים להשתלב.

על אף שאני עדיין לא ממליץ לבחור לעשות את זה, יש להפסיק עם הדמוניזציה למינונים נמוכים של טסט שעד כה הוכחו רק כמשפרי אורח החיים ובריאות המוח והלב.

הבעיה העיקרית שלנו כחברה וכפורום זה "more is better", שזה שגוי לחלוטין וזה הדבר היחידי שעלול לגרום לנזקים.
אני וחבריי הקרובים,אחרי 5-6 שנים בתחום,צורכים הרבה פחות ממה שלוקח היום בחור בפעם הראשונה שלו בגלל מה "שהמאמן המליץ" או מה "שקראתי בפורום".

נערך לאחרונה:
בארה"ב ובארצות אחרות מסתבר שיש מרפאות אנטיאייג'ינג שעושות טיפולי HRT או TRT ברמה של הרבה יותר מטבעי, לכל גבר בריא בן 40 ומעלה,
עם בדיקות, מעקב רפואי צמוד וכו'.

אם זה עבר את הרגולציה אל ה FDA ועוד..
אפשר להבין שבהחלט יש פה דמוניזציה לכל מה שקשור בטסט, TRT ו HRT.

רק אדביק פה קישור שקפץ לי סתם שחיפשתי TRT ברשת:

נערך לאחרונה:
אני לא מבינה בחומרים אבל מה שאני מבינה מחברים שצורכים,שהרבה אנשים חושבים ״שהגיעו לפיק״ והם בכלל לא.לא שופטת אותך אבל לא נשמע שאתה יודע, קורא כל היום , ויודע הכל.אולי תנסה באמת להביא את עצמך לקצה,לעבוד כמו מפתח גוף,ואולי הפיק באמת יגיע.(אולי הגיע לא שופטת לא מכירה) רק אומרת.

בארה"ב ובארצות אחרות מסתבר שיש מרפאות אנטיאייג'ינג שעושות טיפולי HRT או TRT ברמה של הרבה יותר מטבעי, לכל גבר בריא בן 40 ומעלה,
עם בדיקות, מעקב רפואי צמוד וכו'.

אם זה עבר את הרגולציה אל ה FDA ועוד..
אפשר להבין שבהחלט יש פה דמוניזציה לכל מה שקשור בטסט, TRT ו HRT.

רק אדביק פה קישור שקפץ לי סתם שחיפשתי TRT ברשת:

יש הבדל בין HRT וTRT בפיקוח רפואי... שגם בו קיים חשש לתחלואה.
ובין זה שכל ילד בן 20 רוצה להזריק טסט וללעוס דיבול בלי הבנה בסיסית בחומרים, AI ויציאה לPCT.

מסכים 100%.
אבל אני מהצד השני, בן 41 וטעמתי מה זה טסט חיצוני.
ואם הייתה פה אפשרות של מרפאה כזאת הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים והאמת, חושב על זה אפילו בלי מרפאה אלא לבד.

מסכים 100%.
אבל אני מהצד השני, בן 41 וטעמתי מה זה טסט חיצוני.
ואם הייתה פה אפשרות של מרפאה כזאת הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים והאמת, חושב על זה אפילו בלי מרפאה אלא לבד.
בארץ מפגרים בהכל...
אין פה ממש מחשבה על איכות החיים, יש הרבה גברים צעירים בארץ שסובלים מסימפטומים של טסט נמוך ולא מקבלים טיפול בגלל מערכת בריאות 'מיושנת'.

גם נשים שעושות מיטות שיזוף לאורך השנים זה לא הפיך, או נשים שעושות הגדלת חזה והגוף דוחה את השתל ובסוף מגיעות לכריתת שד, או נשים שעושות מאה ואחת פרוצדורות לא מפוקחות כמו הזרקות לא אצל רופאים וטיפולי פנים אצל קוסמטיקאיות רמה ז׳.
למה אני נותן דוגמאות רק על נשים? כי זה הפך למקובל, לא משנה איזו גנטיקה קיבלת, את יכולה לשנות את כל הגוף, שיניים, פנים, יש כאלה שמזריקים היום צבע לעיניים ולוקחים את הסיכון.

אנשים היום שומעים קצת טסט ונבהלים, פאק איט, 200-300 טסט ומידי פעם בלאסט של חומר נוסף במינון 150-200 לדעתי זה לא משהו יותר נורא מכל מה שכתבתי למעלה. עשיתי בדיקות דם וצילום איברים בבטן לאחרונה והכל תקין, הלב בכושר של ילד בן 20 בסיירת צנחנים ונשים רודפות אחרי כי אני בולט יותר, מעניין יותר, כריזמטי יותר, יפה יותר ועם ביטחון בשמיים.

לא עולה על במות ולא מתכונן לתחרויות כי זה לא המקצוע שלי, מתאמן טוב ומקפיד על תזונה בריאה, מידי פעם שותה באירועים או כדי לחגוג הישג בחיים וסך הכל האיכות חיים שלי הרבה יותר טובה מכל גבר אחר בגילי שאני מכיר. לא מזיינים , לא מחוזרים, לא נראים טוב ובטח שלא יכולים לשרוד שבועות על 3-4 שעות שינה בלילה.

מי שרוצה יזריק טסט, מי שרוצה יסניף דוסה במועדונים ומי שרוצה יבזבז שעות ביום על רשתות חברתיות.

יש הרבה התמכרויות בעידן החדש הזה של אינסוף האפשרויות, אני מעדיף שזה יהיה טסט במזרק.

וגילוי נאות אני לא ערבי אז תפסיקו לשאול אותי על כנפה ונרגילות בכפר lol

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית