ריצות 2 קילומטר וסייקל טסט.

AvivOz

משתמש מתחיל
59
8
נק' מוניטין:
-15
59
8
שאלה שמסקרנת אותי, מלבד הפאמפ,
להריץ 500 מ״ג טסט שבועי ולבצע ריצות של 2 קילומטר כל שבוע, האם זה יכול להשפיע לרעה על סיבולת לב ריאה?
קראתי המון שזה פוגע בסיבולת לב ריאה ואנשים על סייקל לא מצליחים לרוץ יותר מדיי.
יכולת אירובית חשובה לי מאוד, בנוסף לכוח ולגדילה במסת שריר שאני רוצה להשיג מעבר לסף הטבעי שלי.

בנוסף האם יש המלצה לחומר אחר במידה ואני משלב סיבולת לב ריאה?

הבנתי על סארמס שיש כאלה שמאוד מסייעים.. אבל הגדילה בשריר מזערית יחסית לשימוש בטסט בסיס.

איך הוא מבחינת בניית מסת שריר?
הבנתי ומכיר שיכולת אירובית הוא משפר פלאים.
באופן ישיר הוא לא אנאבולי בכלל.
הוא יעלה אותך במסת השריר בעקיפין.
תוכל להתאושש מהר יותר, לנוח פחות בין סטים, ומהניסיון שלי לבצע מספר חזרות גבוה יותר.
הוא גם יזרז את חילוף החומרים שלך, ויתן לך לאכול יותר ויקל עליך בחיטוב.
בנוסף הוא מאזן לך את רמות הכולסטרול בדם בזה שהוא מוריד את הרע (LDL) ומעלה את הטוב (HDL) שגם ככה נפגע במהלך סייקל.

באופן ישיר הוא לא אנאבולי בכלל.
הוא יעלה אותך במסת השריר בעקיפין.
תוכל להתאושש מהר יותר, לנוח פחות בין סטים, ומהניסיון שלי לבצע מספר חזרות גבוה יותר.
הוא גם יזרז את חילוף החומרים שלך, ויתן לך לאכול יותר ויקל עליך בחיטוב.
בנוסף הוא מאזן לך את רמות הכולסטרול בדם בזה שהוא מוריד את הרע (LDL) ומעלה את הטוב (HDL) שגם ככה נפגע במהלך סייקל.
ובנוסף לקח הוא מסרטן 😀
עדיף סטטינים וזהו...
לפותח האשכול בשביל ריצות אין מה להתקרב לאנאבולים.

ובנוסף לקח הוא מסרטן 😀
עדיף סטטינים וזהו...
לפותח האשכול בשביל ריצות אין מה להתקרב לאנאבולים.
מסרטן במחקר אחד אצל חלק מעכברים במינון של פי 40 מבני אדם למשך למעלה משנה רצוף.
מעניין מה יקרה לך אם תצרוך אקמול במינון פי 40 מהמקובל כל יום למשך שנה? אתה תישאר בחיים בכלל?
כל דבר מסרטן היום, הכל תלוי במינון.

מסרטן במחקר אחד אצל חלק מעכברים במינון של פי 40 מבני אדם למשך למעלה משנה רצוף.
מעניין מה יקרה לך אם תצרוך אקמול במינון פי 40 מהמקובל כל יום למשך שנה? אתה תישאר בחיים בכלל?
כל דבר מסרטן היום, הכל תלוי במינון.
אני מצטער לא רואה סיבה להכניס משהו לגוף לא משנה מה המינון שמסרטן.

אז אני מקווה שאתה לא מכניס לפה אוכל מהמיקרוגל
קארניבור זה מה אני אוכל..
וזה נשמע שאתה ממש מתעקש שקארדרין טוב לשימוש.. חבל..
מוזמן להתעניין בתוכן שלי ב אינסטגרם dranabolicrevo .. יש גם הסבר מפורש על הקארדרין האהוב..

קארניבור זה מה אני אוכל..
וזה נשמע שאתה ממש מתעקש שקארדרין טוב לשימוש.. חבל..
מוזמן להתעניין בתוכן שלי ב אינסטגרם dranabolicrevo .. יש גם הסבר מפורש על הקארדרין האהוב..
בחיים לא אמרתי שהוא טוב לשימוש. שום חומר שאתה מכניס לגוף שלך לא "טוב" בסך הכל אמרתי עובדות, כדי שמי שכן רוצה לקחת ידע באמת מה הוא לוקח ולא יאכילו אותו בשקרים.

בחיים לא אמרתי שהוא טוב לשימוש. שום חומר שאתה מכניס לגוף שלך לא "טוב" בסך הכל אמרתי עובדות, כדי שמי שכן רוצה לקחת ידע באמת מה הוא לוקח ולא יאכילו אותו בשקרים.
אבל זה לא שקר שקארדרין מסרטן..
אני אישית לא יכול להמליץ על חומר שיום אחד יכול להשפיע לרע על אדם אז אולי 10מג ביום יעברו חלק 20מג יעברו חלק ועוד 15 שנה שלא נדע התפרצות תאים סרטנים משום מקום שיהיה קל מאוד לקשר את זה.. בקיצור קארדרין מסרטן זה אחד הסיבות שהמחקרים שלו נעצרו.. קארדרין היה אמור להיות דגם חדש של סטטנים לא יותר מזה חברות פארמה לא יכולתי לקחת סיכון כזה אני חושב שגם אנחנו לכן אין מה להתקרב אליו.

אבל זה לא שקר שקארדרין מסרטן..
אני אישית לא יכול להמליץ על חומר שיום אחד יכול להשפיע לרע על אדם אז אולי 10מג ביום יעברו חלק 20מג יעברו חלק ועוד 15 שנה שלא נדע התפרצות תאים סרטנים משום מקום שיהיה קל מאוד לקשר את זה.. בקיצור קארדרין מסרטן זה אחד הסיבות שהמחקרים שלו נעצרו.. קארדרין היה אמור להיות דגם חדש של סטטנים לא יותר מזה חברות פארמה לא יכולתי לקחת סיכון כזה אני חושב שגם אנחנו לכן אין מה להתקרב אליו.
זה כן שקר כי אתה מדבר על בני אדם כשניסוי היה על עכברים. אתה עכבר? ואני לא מדבר איתך על 10 ולא על 20 מג. אתה צריך להשוות את המינון שהעכברים קיבלו ל400 מג ביום למשך שנה.
כשהם לקחו מינון רגיל לא היה שום גילוי סרטני.
כמעט כל דבר שאתה צורך ביום יום אם תכפיל אותו 40 תגלה גידול סרטני כלשהו

זה כן שקר כי אתה מדבר על בני אדם כשניסוי היה על עכברים. אתה עכבר? ואני לא מדבר איתך על 10 ולא על 20 מג. אתה צריך להשוות את המינון שהעכברים קיבלו ל400 מג ביום למשך שנה.
אתה יודע איך בודקים אם התרופה מותרת לשימוש בני אדם או לא?...
מה שמסרטן חיות יסרטן גם אדם..

לא יודע מאיפה אתה מביא את המספרים ההזויים האלו. המג שגרם לסרטן אצל העכברים שקול ל45 מג שתתן לבן אדם בוגר.

דבר נוסף, זה עדיין תוסף שנמצא בגדר "מחקרי".

בבקשה פעם הבאה לא לדבר שטויות ולקרוא באינטרנט ממקורות שבמקרה גם מוסיפים בסוף העמוד קישור לקנייה של המוצר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית