הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UKSARMS

Nati_Afula

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
למישהו יצא להשתמש במוצרים שלהם? ובפרט MK677?
הם זולים משמעותית לעומת ברנדים אחרים אבל אני קורא באינטרנט ויכוחים בפורומים בין משתמשים שחלק אומרים שמדובר בזיופים וחלק אומרים שהמוצרים עובדים סבבה לעומת המחירים שלהם בשוק

לא יצא לי להשתמש. תראה סארמס מקורי לא נמכרים באתרים חוקיים. זה אנדר. ולכן גם אין על זה פיקוח מחמיר במיוחד לא על MK677 ואם ימכרו לך וינסטרול ויגידו לך שזה YK11 ? או S23 . וינסטרול יותר זול מהם. יהיה לך קשה להבדיל. ב MK677 נניח ויש לך 900 חברות בעולם 600 מזה זיוף. 300 מזה חומר מקורי. המחירים משתנים. שורה תחתונה חברה שאין לה אמא ואבא ולקוחות מרוצים לא קונים. ואם יש ויכוחים בפורמים בין אנשים כנראה שיש שם בעיה.

• פותח/ת השרשור
לא יצא לי להשתמש. תראה סארמס מקורי לא נמכרים באתרים חוקיים. זה אנדר. ולכן גם אין על זה פיקוח מחמיר במיוחד לא על MK677 ואם ימכרו לך וינסטרול ויגידו לך שזה YK11 ? או S23 . וינסטרול יותר זול מהם. יהיה לך קשה להבדיל. ב MK677 נניח ויש לך 900 חברות בעולם 600 מזה זיוף. 300 מזה חומר מקורי. המחירים משתנים. שורה תחתונה חברה שאין לה אמא ואבא ולקוחות מרוצים לא קונים. ואם יש ויכוחים בפורמים בין אנשים כנראה שיש שם בעיה.
בגדול מדובר באתר מבריטניה ששם סארמים זה דבר חוקי.
יש יצרנים שאתה יכול להמליץ לי שהם לא זיוף?

בעבר השתמשתי בטורו לאבס וזה הקפיץ אותי ב10 קילו אבל המחירים בארץ טיפסו למחירים לא הגיוניים.

בגדול מדובר באתר מבריטניה ששם סארמים זה דבר חוקי.
יש יצרנים שאתה יכול להמליץ לי שהם לא זיוף?

בעבר השתמשתי בטורו לאבס וזה הקפיץ אותי ב10 קילו אבל המחירים בארץ טיפסו למחירים לא הגיוניים.
אני לא מכיר את החוקים בבריטניה תאמת לא מעודכן אני ינסה לבדוק את זה. אבל הגיון אומר שאם אין לזה אישור FDA אין אישור משרד בריאות גם ברוסיה זה לא חוקי באירופה גם בעיה למה שבבריטניה מותר? אתה בטוח שלא מדובר באתר שפשוט מוכר מוצרים לא חוקיים בבריטניה וזהו? כי אתרים כאלה קיימים בכל מדינה.
דבר נוסף יש אתרים גם באמריקה שמוכרים מוצרים חוקיים שרשום אליהם GH טסטוירון טרן דקה דיבול שמות של סטרואידים אבל זה תוספי מזון לכל דבר שפשוט הדביקו להם שמות של חומרים זה למושפעים. ואם עלית ממוצר 10 קילו בנוסף לזה שאכלת טוב כנראה שהמוצר עבד עשה לך משהו במיוחד אם ראית שגדלת יפה ולא סתם עלית בשומן ונוזלים.

מסתבר שסארמס חוקי למכירה בuk כל עוד מצהירים שמדובר בחומר נסיוני וכל מיני הצהרות חסרות תוכן.
בגלל זה יש שם אתרים של סארמס מאד אמינים.
מה שכן, כרגע לד3בקושי יש טיסות לפה ובגלל זה משלוחים עלולים להתעכב במקרה הטוב.

אני הזמנתי מהם mk677 וקיבלתי היום, הם השתמשו בשיטת הסוואה ונתנו לזה תג של שמן ורדים כדי שהמכס לא יתפוס את זה. כרגע אני ביקשתי מהם מספר batch של הבקבוק כדי שאוכל לאמת שזה מה שהם עשו עליו בדיקת מעבדה (לא כתוב על הבקבוק)

Back
למעלה תחתית