עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה דילר של איזה חברה ופיור כנראה מהווה לך מתחרה רצינית.לא לגעת בפיור פלטיניום במיוחד לא מהטלגרם , לא חסר חברות טסט אתה יכול להשיג רפואי מבית מרקחת אם אתה לוקח פעם ראשונה, דיבול אני משתמש עם ביוג'ין, אני שוקל להפסיק עם הדיבול למרות הכח שאני מקבל התופעות לוואי לא שוות נשבע לך העצבים הקצרים אוי זה זוועה דקה אני לוקח גם של ביוג'ין בנתיים מבסוט
מה בוער לך איזה דילר נראה לי שאתה דילר שלהם ואתה עצבני עליי עשיתי אפילו סייקל של וורטקס והם פגז כולל zphc שהם טובים אז מה אוכל אותך הוא שאל על פיור אז עניתי , היה לי נסיון עם סוסטנון שלהם ושלח אותי למיון עם צ'יסטה בתחתאתה דילר של איזה חברה ופיור כנראה מהווה לך מתחרה רצינית.
פיור אחלה חברה וזאת אני אומר בתור אחד שהשתמש במוצרים שלהם.
להבא תנסה להיות פחות בולט באנטי שלך נגד פיור.
זנקו עדיין קיימים ?מניסיון שלי רק זנקו
בטחזנקו עדיין קיימים ?
Alpha pharmaהיי איזה חברות טובות היום בשוק לטסט אננת, דיבול ודקה?
ואיך החברה פיור פלטינום?
זיופים זה מי שקונה אבקה קילו מסין ומכין פה בבית מי שמייבא מחול רוב הסיכויים מקורי גם רואים לפי החומראלפא פארמה בתנאי שאתה קונה מקורי יש המון זיופים שלהם... לדעתי גם אלו שמוכרים לא בטוח שיודעים שהם מוכרים זיוף! אפילו אם הקופסא נראית לגיטימית!
תתפלא אבל יש קופסאות סגורות שהם גם זיוף... ואך אתה יודע להגיד אם המוכר מייבא מחול?זיופים זה מי שקונה אבקה קילו מסין ומכין פה בבית מי שמייבא מחול רוב הסיכויים מקורי גם רואים לפי החתת
יש קוד חד פעמי כשאתה נכנס לאתר שלהםתתפלא אבל יש קופסאות סגורות שהם גם זיוף... ואך אתה יודע להגיד אם המוכר מייבא מחול?