חברות טובות

• פותח/ת השרשור galk12
  • פורסם בתאריך

galk12

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
היי איזה חברות טובות היום בשוק לטסט אננת, דיבול ודקה?
ואיך החברה פיור פלטינום?

לא לגעת בפיור פלטיניום במיוחד לא מהטלגרם , לא חסר חברות טסט אתה יכול להשיג רפואי מבית מרקחת אם אתה לוקח פעם ראשונה, דיבול אני משתמש עם ביוג'ין, אני שוקל להפסיק עם הדיבול למרות הכח שאני מקבל התופעות לוואי לא שוות נשבע לך העצבים הקצרים אוי זה זוועה דקה אני לוקח גם של ביוג'ין בנתיים מבסוט

לא לגעת בפיור פלטיניום במיוחד לא מהטלגרם , לא חסר חברות טסט אתה יכול להשיג רפואי מבית מרקחת אם אתה לוקח פעם ראשונה, דיבול אני משתמש עם ביוג'ין, אני שוקל להפסיק עם הדיבול למרות הכח שאני מקבל התופעות לוואי לא שוות נשבע לך העצבים הקצרים אוי זה זוועה דקה אני לוקח גם של ביוג'ין בנתיים מבסוט
אתה דילר של איזה חברה ופיור כנראה מהווה לך מתחרה רצינית.
פיור אחלה חברה וזאת אני אומר בתור אחד שהשתמש במוצרים שלהם.
להבא תנסה להיות פחות בולט באנטי שלך נגד פיור.

אתה דילר של איזה חברה ופיור כנראה מהווה לך מתחרה רצינית.
פיור אחלה חברה וזאת אני אומר בתור אחד שהשתמש במוצרים שלהם.
להבא תנסה להיות פחות בולט באנטי שלך נגד פיור.
מה בוער לך איזה דילר נראה לי שאתה דילר שלהם ואתה עצבני עליי עשיתי אפילו סייקל של וורטקס והם פגז כולל zphc שהם טובים אז מה אוכל אותך הוא שאל על פיור אז עניתי , היה לי נסיון עם סוסטנון שלהם ושלח אותי למיון עם צ'יסטה בתחת

נערך לאחרונה:
אלפא פארמה בתנאי שאתה קונה מקורי יש המון זיופים שלהם... לדעתי גם אלו שמוכרים לא בטוח שיודעים שהם מוכרים זיוף! אפילו אם הקופסא נראית לגיטימית!

אלפא פארמה בתנאי שאתה קונה מקורי יש המון זיופים שלהם... לדעתי גם אלו שמוכרים לא בטוח שיודעים שהם מוכרים זיוף! אפילו אם הקופסא נראית לגיטימית!
זיופים זה מי שקונה אבקה קילו מסין ומכין פה בבית מי שמייבא מחול רוב הסיכויים מקורי גם רואים לפי החומר

זיופים זה מי שקונה אבקה קילו מסין ומכין פה בבית מי שמייבא מחול רוב הסיכויים מקורי גם רואים לפי החתת
תתפלא אבל יש קופסאות סגורות שהם גם זיוף... ואך אתה יודע להגיד אם המוכר מייבא מחול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית