עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוווק מה שסוחר היה אומר.הלוואי הייתי סוחר
לא הייתי שואל אם זו חברה טובה חחחח
🤣🤣🤣חבר שלי דווקא מכיר אותך טוב ואמר שאתה מוכר וורטקס של סט... לא יודע רק אומר
מצאת את מי להאשים.. ליצן אחדחבר שלי דווקא מכיר אותך טוב ואמר שאתה מוכר וורטקס של סט... לא יודע רק אומר
הוא לא מאשים,מצאת את מי להאשים.. ליצן אחד
אלחנן אלחנן ואני מניח שאתה מה החמור של אלחנן , חבורת טמבלים הפורום הזה רק חושבים שסוחרים פה , כל תגובה כזאת , הנה הוא סוחר הנה הוא דילר . לך תעשה חמוצים אתה ואלחנן שלך תחשבו מה שאתם רוציםהוא לא מאשים,
הוא מעיד שחבר שלו מכיר את אלחנן ואלחנן סוחר פחחח.
מדובר בשקרן ואני מניח שרוב/כל מי שהגיב לטובת החברה הזאת בפוסט הם סוחרים או לך תדע.. סוחר אחד חחח
ליצן מי שעשה אותך שניהםמצאת את מי להאשים.. ליצן אחד
יצאת שקרן, כנראה שאתה סוחר וניסית להתגונן בצורה הכי מובנת שיש, לתקוף את מי שהאשים אותך. זה טבעי שתגיד שאני סוחר כי אמרתי את זה עליך, סיפרת גם שחבר שלך מכיר אותי כי חשבת שזה ימכור טוב כאילו שאני מישהו שאף אחד כאן בפורום מכיר, וזה יהיה המילה שלך מול שלי.אלחנן אלחנן ואני מניח שאתה מה החמור של אלחנן , חבורת טמבלים הפורום הזה רק חושבים שסוחרים פה , כל תגובה כזאת , הנה הוא סוחר הנה הוא דילר . לך תעשה חמוצים אתה ואלחנן שלך תחשבו מה שאתם רוצים
חחח אלחנן וחומריםיצאת שקרן, כנראה שאתה סוחר וניסית להתגונן בצורה הכי מובנת שיש, לתקוף את מי שהאשים אותך. זה טבעי שתגיד שאני סוחר כי אמרתי את זה עליך, סיפרת גם שחבר שלך מכיר אותי כי חשבת שזה ימכור טוב כאילו שאני מישהו שאף אחד כאן בפורום מכיר, וזה יהיה המילה שלך מול שלי.
טעית חביבי, יכולת להיכנס להודעות שלי מהעבר ולהבין מה הדעות שלי על סימום.
עכשיו במקום להתנצל או להתלוצץ על הטעות שלך אתה בוחר להוציא את הבושות שלך על הפורום, כאילו שהפורום אשם בטיפשות שלך.
מאחל רק אהבה ואשמח למכור לך וויטמין C אם תצטרך, אם לא אכפת לך שזה בא מתפוזים😘
עדיף מאשר שקרנים וחמוצים.למה כולם פה כאלו עצבניים ומלוחים
אני כותב הפוסט 🤦🏻עדיף מאשר שקרנים וחמוצים כמוך.
מתנצל אם אתה לא איתם בקומבינה.אני כותב הפוסט 🤦🏻
לחברי האהוב שהמון זמן לא דיברנו😘חבר שלי דווקא מכיר אותך טוב ואמר שאתה מוכר וורטקס של סט... לא יודע רק אומר