הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך החברה biogen pharmaceuticals ?

• פותח/ת השרשור ashka
  • פורסם בתאריך
מצאת את מי להאשים.. ליצן אחד
הוא לא מאשים,
הוא מעיד שחבר שלו מכיר את אלחנן ואלחנן סוחר פחחח.
מדובר בשקרן ואני מניח שרוב/כל מי שהגיב לטובת החברה הזאת בפוסט הם סוחרים או לך תדע.. סוחר אחד חחח

הוא לא מאשים,
הוא מעיד שחבר שלו מכיר את אלחנן ואלחנן סוחר פחחח.
מדובר בשקרן ואני מניח שרוב/כל מי שהגיב לטובת החברה הזאת בפוסט הם סוחרים או לך תדע.. סוחר אחד חחח
אלחנן אלחנן ואני מניח שאתה מה החמור של אלחנן , חבורת טמבלים הפורום הזה רק חושבים שסוחרים פה , כל תגובה כזאת , הנה הוא סוחר הנה הוא דילר . לך תעשה חמוצים אתה ואלחנן שלך תחשבו מה שאתם רוצים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מצאת את מי להאשים.. ליצן אחד
ליצן מי שעשה אותך שניהם

אלחנן אלחנן ואני מניח שאתה מה החמור של אלחנן , חבורת טמבלים הפורום הזה רק חושבים שסוחרים פה , כל תגובה כזאת , הנה הוא סוחר הנה הוא דילר . לך תעשה חמוצים אתה ואלחנן שלך תחשבו מה שאתם רוצים
יצאת שקרן, כנראה שאתה סוחר וניסית להתגונן בצורה הכי מובנת שיש, לתקוף את מי שהאשים אותך. זה טבעי שתגיד שאני סוחר כי אמרתי את זה עליך, סיפרת גם שחבר שלך מכיר אותי כי חשבת שזה ימכור טוב כאילו שאני מישהו שאף אחד כאן בפורום מכיר, וזה יהיה המילה שלך מול שלי.
טעית חביבי, יכולת להיכנס להודעות שלי מהעבר ולהבין מה הדעות שלי על סימום.

עכשיו במקום להתנצל או להתלוצץ על הטעות שלך אתה בוחר להוציא את הבושות שלך על הפורום, כאילו שהפורום אשם בטיפשות שלך.

מאחל רק אהבה ואשמח למכור לך וויטמין C אם תצטרך, אם לא אכפת לך שזה בא מתפוזים😘

יצאת שקרן, כנראה שאתה סוחר וניסית להתגונן בצורה הכי מובנת שיש, לתקוף את מי שהאשים אותך. זה טבעי שתגיד שאני סוחר כי אמרתי את זה עליך, סיפרת גם שחבר שלך מכיר אותי כי חשבת שזה ימכור טוב כאילו שאני מישהו שאף אחד כאן בפורום מכיר, וזה יהיה המילה שלך מול שלי.
טעית חביבי, יכולת להיכנס להודעות שלי מהעבר ולהבין מה הדעות שלי על סימום.

עכשיו במקום להתנצל או להתלוצץ על הטעות שלך אתה בוחר להוציא את הבושות שלך על הפורום, כאילו שהפורום אשם בטיפשות שלך.

מאחל רק אהבה ואשמח למכור לך וויטמין C אם תצטרך, אם לא אכפת לך שזה בא מתפוזים😘
חחח אלחנן וחומרים
כמו שכומר ילך ללמוד בישיבה
אלחנן אל תתיחס 🙏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית