עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי שיש לך תקציב לרפואי ואתה יכול לעמוד בזה בלי להיות חנוק תשתמש ברפואי למה לא? מתי שאין לך תקציב תנסה GH נוזלי של סומטקס.רוצה להוסיף gh
בשיקול כספי אוכל לעמוד לתווך הרחוק רק באאנדרגראונד
השאלה שאני לא מבזבז את הכסף שלי על מים לרדיאטור
חחחחח זה לא כזה מהר הבוא נראה הזהוואלה תשמע, אני בדיוק קניתי HGH נוזלי somatropin באירופה. אנדרגרונד כמובן. בוא נראה.
מגיע עוד שבוע. לפי הביקורות שהם קיבלו הרבה מהם מרוצים מהמוצר. הם קיימים גם שנים.
זה בדיוק הדברים שאני מפחד מהםאני יכול רק להגיד שנתתי 4iu ביום ל5 ימים בשבוע כי חשבתי שאם זה לא רפואי זה בטח חלש או בכלל לא יעבוד.
אחרי 3-4 שבועות התחילו לי תופעות לוואי, הכפות ידיים התמלאו נוזלים וכתוצאה מזה לא הרגשתי את האצבעות, קראתי והבנתי שנמלול בידיים זו תופעה ידועה של gh.
הורדתי ל1iu לשבועיים ועכשיו מעלה ל2iu.
נימול בכפות הידיים זה לא באופן ישיר מהחומרים. זה בדרך כלל מלחץ על התעלה הקרפלית וזה נובע או מבעיה במערכת העצבים או משריר שלוחץ על התעלה. זה קרה לי שהתחלתי להשתמש בטסט והשרירים היו בטונוס גבוה.הכוונה שהידיים רדומות, בעיקר בבוקר.
זו תופעה ידועה בשימוש בGH, מה שאומר שהGH לג'יט ולא ההפך.
בכללי פשוט צריך להתחיל מנמוך כדי שהגוף יתרגל ולא ישר לתת 4iu ביום.
קנית בארץ או הזמנה מחול?Genopharm
וכן, יש לי בעיה עצבית ביד שמאל, למרות שלא קישרתי לפני.
יש חברה לסיני הזה?מים אתה מזריק מיםפפם, קרח יבשששש, קירורררררר, רק רפואיי
אידיוטים, הכל מגיע מסין ככה או ככה, אתם מחרבנים כסף שאתם עפים ״רק״ על רפואי?
יש אנדרגראונד סיני ב50$ לקיט עם בדיקות מעבדה של 96-98% פיוריטי, אם על ה1% הבודד הזה אתה מוכן לשלם 3,000 שקל, סע ברכה.