הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי משתמש בgh אנדרגראונד?

נתי 899

משתמש מתחיל
117
18
נק' מוניטין:
18
117
18
רוצה להוסיף gh
בשיקול כספי אוכל לעמוד לתווך הרחוק רק באאנדרגראונד
השאלה שאני לא מבזבז את הכסף שלי על מים לרדיאטור

רוצה להוסיף gh
בשיקול כספי אוכל לעמוד לתווך הרחוק רק באאנדרגראונד
השאלה שאני לא מבזבז את הכסף שלי על מים לרדיאטור
מתי שיש לך תקציב לרפואי ואתה יכול לעמוד בזה בלי להיות חנוק תשתמש ברפואי למה לא? מתי שאין לך תקציב תנסה GH נוזלי של סומטקס.

וואלה תשמע, אני בדיוק קניתי HGH נוזלי somatropin באירופה. אנדרגרונד כמובן. בוא נראה.
מגיע עוד שבוע. לפי הביקורות שהם קיבלו הרבה מהם מרוצים מהמוצר. הם קיימים גם שנים.

• פותח/ת השרשור
וואלה תשמע, אני בדיוק קניתי HGH נוזלי somatropin באירופה. אנדרגרונד כמובן. בוא נראה.
מגיע עוד שבוע. לפי הביקורות שהם קיבלו הרבה מהם מרוצים מהמוצר. הם קיימים גם שנים.
חחחחח זה לא כזה מהר הבוא נראה הזה
זה להריץ חומר ברמה היום יומית למשך חודשים כדי להבין אם זה שווה משהו

אני יכול רק להגיד שנתתי 4iu ביום ל5 ימים בשבוע כי חשבתי שאם זה לא רפואי זה בטח חלש או בכלל לא יעבוד.
אחרי 3-4 שבועות התחילו לי תופעות לוואי, הכפות ידיים התמלאו נוזלים וכתוצאה מזה לא הרגשתי את האצבעות, קראתי והבנתי שנמלול בידיים זו תופעה ידועה של gh.
הורדתי ל1iu לשבועיים ועכשיו מעלה ל2iu.

• פותח/ת השרשור
אני יכול רק להגיד שנתתי 4iu ביום ל5 ימים בשבוע כי חשבתי שאם זה לא רפואי זה בטח חלש או בכלל לא יעבוד.
אחרי 3-4 שבועות התחילו לי תופעות לוואי, הכפות ידיים התמלאו נוזלים וכתוצאה מזה לא הרגשתי את האצבעות, קראתי והבנתי שנמלול בידיים זו תופעה ידועה של gh.
הורדתי ל1iu לשבועיים ועכשיו מעלה ל2iu.
זה בדיוק הדברים שאני מפחד מהם
ב -4iu לא אמורות להיות תופעות לוואי כאלה
אני מדבר עם אנשים שמשתמשים ברפואי ואין להם תופעות לוואי, בטח ובטח שלא כאלה הזויות.
אני במקומך עוצר את השימוש... מה זה נוזלים בכפות הידיים? נשמע לא נורמלי. ובכל מקרה גם אם החומר לגיט 2iu לא יתן לך כלום מבחינת פיתוח גוף.
חתמת את הנושא מבחינתי, או רפואי או כלום.

הכוונה שהידיים רדומות, בעיקר בבוקר.
זו תופעה ידועה בשימוש בGH, מה שאומר שהGH לג'יט ולא ההפך.

בכללי פשוט צריך להתחיל מנמוך כדי שהגוף יתרגל ולא ישר לתת 4iu ביום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכוונה שהידיים רדומות, בעיקר בבוקר.
זו תופעה ידועה בשימוש בGH, מה שאומר שהGH לג'יט ולא ההפך.

בכללי פשוט צריך להתחיל מנמוך כדי שהגוף יתרגל ולא ישר לתת 4iu ביום.
נימול בכפות הידיים זה לא באופן ישיר מהחומרים. זה בדרך כלל מלחץ על התעלה הקרפלית וזה נובע או מבעיה במערכת העצבים או משריר שלוחץ על התעלה. זה קרה לי שהתחלתי להשתמש בטסט והשרירים היו בטונוס גבוה.
באיזה מותג gh אתה משתמש?
אשמח אם תעדכן פה בפוסט מדי פעם

בארץ.
פחדתי להזמין מחו"ל דבר כזה כי הבנתי שחייב להשמר תמיד בקירור.

נ.ב
נראה שגם לא ממש שולחים כרגע לישראל אתרים שהייתי מזמין מהם.

מים אתה מזריק מיםפפם, קרח יבשששש, קירורררררר, רק רפואיי

אידיוטים, הכל מגיע מסין ככה או ככה, אתם מחרבנים כסף שאתם עפים ״רק״ על רפואי?

יש אנדרגראונד סיני ב50$ לקיט עם בדיקות מעבדה של 96-98% פיוריטי, אם על ה1% הבודד הזה אתה מוכן לשלם 3,000 שקל, סע ברכה.

מים אתה מזריק מיםפפם, קרח יבשששש, קירורררררר, רק רפואיי

אידיוטים, הכל מגיע מסין ככה או ככה, אתם מחרבנים כסף שאתם עפים ״רק״ על רפואי?

יש אנדרגראונד סיני ב50$ לקיט עם בדיקות מעבדה של 96-98% פיוריטי, אם על ה1% הבודד הזה אתה מוכן לשלם 3,000 שקל, סע ברכה.
יש חברה לסיני הזה?
אני אישית חושב שבסין דווקא יש את החומרים הכי טובים, הבעיה שיש שם גם את ההכי זיופים.
בגלל זה חשוב לקנות עם חברה מוכרת וברקוד וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית