השפעת פרימו

ד״ר יהושוע

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני מזריק פרימו כבר 10 שבועות רצופים.
התחלתי עם 200 בשבוע מחולק לפעמיים בשבוע ב-5 שבועות הראשונים.
עכשיו אני על 300 (מחולק לפעמיים בשבוע: 200 ביום שני ו-100 ביום חמישי).
בהמשך אני אעלה ל-400 עד לשבוע ה-20 בערך (זו התכנית בגדול).

עכשיו לשאלה שלי.
מאחר ולפרימו אסטר ארוך ולא נראה השפעה שלו עד לשבוע ה-12, זה אומר שבינתיים אני לא אמור להרגיש אותו?
קשה לי לאמוד את ההשפעה שלו בגלל שאני לוקח 500 טסט בשבוע, אבל מצד שני אני גם לא רואה שום שינוי או מקפצה כלשהי.
אז מה הנכון? אני לא אמור להרגיש אותו עד לשבוע ה-12?

תראה הלכת על מינון שיותר יאזן לך את העניין של אסטרוגן מאשר אנבוליות , אם רוצה רוצה באמת לקבלת אפקט של אנבוליות תעלה לכיון של 600-800

אני מזריק פרימו כבר 10 שבועות רצופים.
התחלתי עם 200 בשבוע מחולק לפעמיים בשבוע ב-5 שבועות הראשונים.
עכשיו אני על 300 (מחולק לפעמיים בשבוע: 200 ביום שני ו-100 ביום חמישי).
בהמשך אני אעלה ל-400 עד לשבוע ה-20 בערך (זו התכנית בגדול).

עכשיו לשאלה שלי.
מאחר ולפרימו אסטר ארוך ולא נראה השפעה שלו עד לשבוע ה-12, זה אומר שבינתיים אני לא אמור להרגיש אותו?
קשה לי לאמוד את ההשפעה שלו בגלל שאני לוקח 500 טסט בשבוע, אבל מצד שני אני גם לא רואה שום שינוי או מקפצה כלשהי.
אז מה הנכון? אני לא אמור להרגיש אותו עד לשבוע ה-12?
אתה מזריק רק פרימו? או שיש עוד חומרים בסייקל? ואם כן תציין איזה ובאיזה מינון? ככל שיש לך יותר חומרים בסייקל אתה יכול לשלב אותם במינון יותר נמוך והם יעבדו ויעשו עבודה טובה. לדוגמה פרימו 400 טסט 400 וטורינאבול/ליגנדרול יעשה עבודה יפה מניסיון.

• פותח/ת השרשור
תראה הלכת על מינון שיותר יאזן לך את העניין של אסטרוגן מאשר אנבוליות , אם רוצה רוצה באמת לקבלת אפקט של אנבוליות תעלה לכיון של 600-800

בהנחה שאני על 200 5 שבועות ועל 300 עוד 5 שבועות (10 שבועות סך הכל), ואם אשמע לעצתך ואעלה ל-600 - לכמה זמן אצטרך למשוך את הסייקל? לעוד כמה זמן הכוונה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה מזריק רק פרימו? או שיש עוד חומרים בסייקל? ואם כן תציין איזה ובאיזה מינון? ככל שיש לך יותר חומרים בסייקל אתה יכול לשלב אותם במינון יותר נמוך והם יעבדו ויעשו עבודה טובה. לדוגמה פרימו 400 טסט 400 וטורינאבול/ליגנדרול יעשה עבודה יפה מניסיון.
היי דיזל, כתבתי שאני על טסט 500 בשבוע.
חוץ מטסט אני לא לוקח כלום.
בהנחה שאני לא רוצה להוסיף חומרים נוספים ולהישאר רק עם טסט ופרימו - מתי אראה שינוי? האם המינונים נמוכים?

בהנחה שאני על 200 5 שבועות ועל 300 עוד 5 שבועות (10 שבועות סך הכל), ואם אשמע לעצתך ואעלה ל-600 - לכמה זמן אצטרך למשוך את הסייקל? לעוד כמה זמן הכוונה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

היי דיזל, כתבתי שאני על טסט 500 בשבוע.
חוץ מטסט אני לא לוקח כלום.
בהנחה שאני לא רוצה להוסיף חומרים נוספים ולהישאר רק עם טסט ופרימו - מתי אראה שינוי? האם המינונים נמוכים?
יצא לי להיות על 500 טסט ו 400 פרימו בשבוע למשך 12 שבועות הסייקל עבד. בעבר מינונים נמוכים של פרימו (מתחת ל400 מלגרם בשבוע לא עבד עלי ממש)

פרימו חומר חלש לדעתי בגלל זה צריך להזריק ממנו המון בין 600 ל800 כמו שכתבו כאן , לדעתי להבא תלך על מסטרון חומר יעיל מעלה במסה נקייה מניסיון.

• פותח/ת השרשור
פרימו חומר חלש לדעתי בגלל זה צריך להזריק ממנו המון בין 600 ל800 כמו שכתבו כאן , לדעתי להבא תלך על מסטרון חומר יעיל מעלה במסה נקייה מניסיון.
אני מבין אבל אני כבר בשבוע ה-10, אני לא אפסיק ואתחיל מסטרון.
אני שואל מה עליי לעשות, להעלות מינון? לכמה שבועות?

אני מבין אבל אני כבר בשבוע ה-10, אני לא אפסיק ואתחיל מסטרון.
אני שואל מה עליי לעשות, להעלות מינון? לכמה שבועות?
בסדר להבא תעשה אחרת , לגבי הפרימו תמשיך להריץ עד 14 שבועות זה המקסימום וצא מהסייקל , אני בכללי עושה סייקלים עד 12 שבועות מעבר לכך זה מיותר לדעתי, פיסיטי כמו שצריך בסיום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית