הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעה של אנטט+ פרימו ביחד

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
לוקח אנטט ופרימו פעמיים בשבוע ,

נכנס עכשיו לשבוע הרביעי

אחרי 9 זריקות סה״כ ,

חומרים אלפה פארמה .

לא רואה כל כך שינוי בגוף , בכוח יש ,

לא יודע אם זה פסיכולוגי או באמת החומר עובד .

אם זה חשוב אז במשקל גוף עליתי מעט , ומרגיש שמזיע יותר באימונים אם זה מהקיץ או החומר עושה משהו אני לא יודע .

תוך כמה זמן אמורים לראות תוצאות על הגוף עם החומרים האלה , כמובן עם תזונה נכונה ואימונים בהתאם .

אני לא חי בסרט שפתאום אחרי שבועיים שלושה אהיה ענק או משהו כזה .

מדובר בחומרים עדינים סה״כ ובמינון נמוך , המטרה הייתה לקבל מעט צורה ולהתחטב , לעלות מעט בגודל שריר .

לוקח אנטט ופרימו פעמיים בשבוע ,

נכנס עכשיו לשבוע הרביעי

אחרי 9 זריקות סה״כ ,
חומרים אלפה פארמה .
לא רואה כל כך שינוי בגוף , בכוח יש ,
לא יודע אם זה פסיכולוגי או באמת החומר עובד .
אם זה חשוב אז במשקל גוף עליתי מעט , ומרגיש שמזיע יותר באימונים אם זה מהקיץ או החומר עושה משהו אני לא יודע .
תוך כמה זמן אמורים לראות תוצאות על הגוף עם החומרים האלה , כמובן עם תזונה נכונה ואימונים בהתאם .
אני לא חי בסרט שפתאום אחרי שבועיים שלושה אהיה ענק או משהו כזה .
מדובר בחומרים עדינים סה״כ ובמינון נמוך , המטרה הייתה לקבל מעט צורה ולהתחטב , לעלות מעט בגודל שריר .
מה זה משנה מה אתה מרגיש? תצלם תמונות לפני ואחרי הסייקל התמונות יגידו מה התוצאה שלך מהסייקל ומהחומרים האלה .

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה מה אתה מרגיש? תצלם תמונות לפני ואחרי הסייקל התמונות יגידו מה התוצאה שלך מהסייקל ומהחומרים האלה .
לא עשיתי תמונות של לפני שכחתי. בגדול חשבתי דבר ראשון לעשות בדיקת דם לבדוק אם באמת עלה הטסט בגוף ולכמה .
כן עשיתי בדיקה לפני התחלת הסייקל ככה שיש לי מקום להשוואה . אעלה את התוצאות לשרשור הזה ואשמח לדעתכם .

לגבי החומרים זה של אלפה פארמה , עשיתי בדיקת אימות באתר ואכן הקבלתי אישור שזה מאושר .

לא עשיתי תמונות של לפני שכחתי. בגדול חשבתי דבר ראשון לעשות בדיקת דם לבדוק אם באמת עלה הטסט בגוף ולכמה .
כן עשיתי בדיקה לפני התחלת הסייקל ככה שיש לי מקום להשוואה . אעלה את התוצאות לשרשור הזה ואשמח לדעתכם .

לגבי החומרים זה של אלפה פארמה , עשיתי בדיקת אימות באתר ואכן הקבלתי אישור שזה מאושר .
אני התנסתי באלפה פארמה, זה היה החומר הכי איכותי שאי פעם השתמשתי בו

• פותח/ת השרשור
אני התנסתי באלפה פארמה, זה היה החומר הכי איכותי שאי פעם השתמשתי בו
אני יודע , ושלמתי לא מעט על החומר . בדקתי באתר שלהם לאמת מוצר והכל יצא תקין לכן אני מאמין שהחומר אמיתי וטוב . אני רק מנסה להבין תוך כמה זמן הגוף מתחיל לקבל את ההשפעה של החומר בצורה כזו שרואים שינוי בגוף . לקחתי בחשבון שלפחות 4/5 שבועות עד שמתחיל לעבוד כמו שצריך אבל אולי אני טועה

תראה בוא נניח ובדקת טסט בבדיקות דם והטסט עלה קצת והוא מעל הטבעי שלך סבבה אז אתה תדע שזה טסט ולא שמן זית. אבל מה עם הפרימו? בדיקות דם לא יגידו לך אם זה פרימו מקורי / או שזה מסטרון או שזה בולדנון או איזה מינון יש לך שם. רק תמונות מדברות זה התוצאות של הסייקל.
גם בר קודים של פארמקום יכולים לעבור באתר שלהם אבל הסחורה זבל (אריזות נראות לא רע) תצלם תמונות היום ובסיום סייקל ותראה מה התוצאות. תמונות ידברו.
רשמת שעשית 9 זריקות זה אומר שאתה בשבוע 5 לא התחלת שבוע 4 כמו שרשמת (לפי 2 זריקות בשבוע) טסט אננטט הרוך אחרי שבוע שני/שלישי רואים תוצאות. אצלי זה מיידי הכתפיים יוצאים החוצה ישר רואים שאני על סייקל. וורידים בולטים מאוד גם. תעדכן בהמשך.

• פותח/ת השרשור
תראה בוא נניח ובדקת טסט בבדיקות דם והטסט עלה קצת והוא מעל הטבעי שלך סבבה אז אתה תדע שזה טסט ולא שמן זית. אבל מה עם הפרימו? בדיקות דם לא יגידו לך אם זה פרימו מקורי / או שזה מסטרון או שזה בולדנון או איזה מינון יש לך שם. רק תמונות מדברות זה התוצאות של הסייקל.
גם בר קודים של פארמקום יכולים לעבור באתר שלהם אבל הסחורה זבל (אריזות נראות לא רע) תצלם תמונות היום ובסיום סייקל ותראה מה התוצאות. תמונות ידברו.
רשמת שעשית 9 זריקות זה אומר שאתה בשבוע 5 לא התחלת שבוע 4 כמו שרשמת (לפי 2 זריקות בשבוע) טסט אננטט הרוך אחרי שבוע שני/שלישי רואים תוצאות. אצלי זה מיידי הכתפיים יוצאים החוצה ישר רואים שאני על סייקל. וורידים בולטים מאוד גם. תעדכן בהמשך.
תודה על התשובה גבר !! לגבי הפרימו אתה צודק יהי קשה לדעת , למרות שהבנתי שיש ערכות בדיקה שאפשר לבדוק את הפרימו.
לגבי הקודים באתר, לא הבנתי בדיוק ,
אם אני מעלה קודים של חברה אחרת פארמקום זה גם עולה שם ? אז תכלס מה שווה כל האתר של אלפא פארמה אם ככה ?

לגבי השבוע שאני נמצא אתה צודק לא ספרתי נכון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית