הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

alpha pharma

yakir mizrahi

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
אהלן חברים.
לפני כמה שנים טובות חברים שהיו מכניסים לארץ כמות גבוהה של סטרואידים מהחברה הזאת נתנו לי פעם פרבולין שלהם. אני לא ישכח את הכוח ואת הנראות עם החומר הזה.
הבנתי שהיה איתם בעיה בזמן האחרון אבל שוב הם מהמובילים שיש בתחום.
יש לי חבר שיכול לשלוח לי מתאילנד.
ממליצים?

אני לא בעניינים כבר הרבה זמן, אבל לפי מה שאני הבנתי לאחרונה (חוזר לעניינים) התחילו להביא אותם בכמויות כי אין הרבה מהמוצרים של ורטקס בארץ בגלל המחסור בטיסות

אהלן חברים.
לפני כמה שנים טובות חברים שהיו מכניסים לארץ כמות גבוהה של סטרואידים מהחברה הזאת נתנו לי פעם פרבולין שלהם. אני לא ישכח את הכוח ואת הנראות עם החומר הזה.
ממליצים?
יש לאלפה כמה מקורות ייצור בעולם (כל מיני מקומות מייצרים אותה) חלק מהמקורות הם אחלה וחלק פחות טוב. אתה צריח לסמוך מאוד על המקור שלך.
לגבי משלוח מתאילנד או מקום אחר פשוט תדע שיש מצב שהחבילה תיתפס גם.

אהלן חברים.
ממליצים?
הצלחת להכניס לארץ את החומר ? אם כן בדקת שזה מקורי ולא זיוף שנראה טובה ? אלפה בעבר הייתה חברה בין המבוקשות , עכשיו חזרה לשוק אצל הדילרים . השאלה אם מה שמסתובב בישראל זה מקורי או זיופים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית