הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך ייעוץ טסטוסטרון

ronanjelo

משתמש מתחיל
45
2
נק' מוניטין:
2
45
2
הבנתי שאני לא צריך חומרים אבל כאילו הטסטוסטרון נותן לי פשוט בטחון ואז אני מרגיש גם טוב עם הגוף שלי כאילו גם עוד לפני שהוא מראה תוצאה קטנה על הגוף זה פשוט מעלה לי תבטחון ואני רואה את עצמי חזק ואני הולך בגאווה ומדבר כמו שתמיד רציתי ואני מרגיש שהקול טיפ טיפה משתנה ואני יותר אוהב אותו ככה
יושן טוב יכול לדבר עם בנות מרגיש פשוט בימי הפריים שלי עוד לפני שידעתי שיש בעיות בחיים
בקיצור
מה אני עושה אז לעזאזל
אי אפשר לקחת 100 מ״ג פשוט לכל החיים ולא להיהרס פשוט ?
סליחה אם אני הייתי פתוח מדי או שאני נשמע מפגר או משהו

לפני שהתחלת עם החומרים,
היית צריך לעשות בדיקות הורמונים והיית יודע אם בכללי משהו לא מאוזן אצלך.
יכול כמובן לבצע גם אחרי...

חשבת על טיפולים פסיכולוגיים שונים לעזור לך עם הביטחון העצמי?
כי אתה משתמש בטרקטור כדי לתלות תמונה על מסמר.
מאוד קל להתמכר לחומרים, לא ציפיתי לשמוע "אני מרגיש מצוין בלי טסט, למה יש אנשים שבכלל לוקחים את זה?".
אם אתה מבין שיש לך בעיה שטסט לא נועד לפתור, אתה יכול לחפש פתרונות עמוקים יותר לבעיה שאתה מתאר.

• פותח/ת השרשור
אחי אתה צעיר בשביל להתחיל TRT.
אתה בכלל יודע מה רמות הטסט שלך שאתה לא על חומרים?

חשבת על טיפולים פסיכולוגיים שונים לעזור לך עם הביטחון העצמי?
כי אתה משתמש בטרקטור כדי לתלות תמונה על מסמר.
מאוד קל להתמכר לחומרים, לא ציפיתי לשמוע "אני מרגיש מצוין בלי טסט, למה יש אנשים שבכלל לוקחים את זה?".
אם אתה מבין שיש לך בעיה שטסט לא נועד לפתור, אתה יכול לחפש פתרונות עמוקים יותר לבעיה שאתה מתאר.
תקשיב יש לי בטחון עצמי גם בלי אבל מרוב שאני מפגין בטחון באותו רגע אחרי, יש ירידה פתאומית ענקית של שנאה עצמית ואז שוב אחרי שאני רגוע יש בטחון יורד ועולה פשוט

תקשיב יש לי בטחון עצמי גם בלי אבל מרוב שאני מפגין בטחון באותו רגע אחרי, יש ירידה פתאומית ענקית של שנאה עצמית ואז שוב אחרי שאני רגוע יש בטחון יורד ועולה פשוט
אחי... זה נשמע כבר משהו לאיש מקצוע.
אולי פסיכולוג או פסיכיאטר.
שנאה עצמית וסטרואידים זה אסון... בכללי שנאה עצמית וסימום עצמי זה אסון.

בסך הכל דואגים לך💙

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית