הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר

nadav0211

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי
יש אפשרות לקחת אנבאר בלי פגיע בציר וללא טסט? איזה תופעות לוואי יכולות להיות מזה?

תודה רבה לעונים

לא.

אי אונות, בעיות בכבד, בעיות בכליות, בעיות בלב, פגיעה בציר, ירידה חדה בטסט', עייפות וכו'

מה אין אפשרות לעשות סטרואידים בלי שיהיה תופעות לוואי? 🤣

אחי.. אם לסטרואידים לא היו תופעות לוואי אז כולם היו לוקחים אותם.
ובכל זאת המון אנשים לוקחים סטרואידים ומוכנים לסבול תופעות לוואי מאוד קשות בשביל מסת שריר.
לא שווה את זה!!

• פותח/ת השרשור

ובכל זאת המון אנשים לוקחים סטרואידים ומוכנים לסבול תופעות לוואי מאוד קשות בשביל מסת שריר.
לא שווה את זה!!
אין לי בעייה לעשות אחרי זה PCT השאלה אם סייקל של 6 שבועות באיזור 30 מג יגמור לי את הציר לגמרי

לא שווה את זה!!

כמה זמן כבר אדוני טבעי? ואשמח לשמוע מה השתנה לטובה מאז ואיך אתה באימונים וגם מבחינה חיצונית (לא שואל בציניות)

** שואל כי גם אני כבר כמה חודשים ללא ושוקל ברצינות להמשיך ככה

כמה זמן כבר אדוני טבעי? ואשמח לשמוע מה השתנה לטובה מאז ואיך אתה באימונים וגם מבחינה חיצונית (לא שואל בציניות)

** שואל כי גם אני כבר כמה חודשים ללא ושוקל ברצינות להמשיך ככה
@McGregor
אני כמעט שנתיים טבעי...
מה השתנה לטובה - שאני כבר לא רץ אחרי סייקלים ,סטרואידים , בדיקות דם וכו'.
וזה גם סוג של קבלה עצמית.. אתה מבין מתישהו שאתה כבר לא ילד ואני לא מתכוון לחיות על סטרואידים כל החיים.

אז כן אהיה כנה איתך ברור שיותר "כיף" להתאמן שאתה בסייקל ואתה מפומפם ואתה מעיף פלטות , המסת שריר עולה , ביטחון עצמי וכו'... אבל בסוף אתה צריך לצאת לPCT או לקרוז ואז יש קראש.. ולי אישית נמאס מה- UPS AND DOWNS האלה וגם שמתי לב שזה התחיל פיזית לפגוע לי בבריאות.
אז פשוט הגעתי למסקנה שמספיק , אפשר להמשיך להתאמן ולהנות גם בלי חומרים.

היי
יש אפשרות לקחת אנבאר בלי פגיע בציר וללא טסט? איזה תופעות לוואי יכולות להיות מזה?

תודה רבה לעונים
מאנבר מקורי לא יקרה לך כלום. בטח לא מ 30 מלגרם ל 6 שבועות. אבל אם אתה מחפש חומר חלש בלי תופעות תנסה אוסטרין + - אותו חרא 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית