הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסחיף ריאתי - שיעול לאחר הזרקה

ד״ר יהושוע

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
שלום רב,

תופעת תסחיף ריאתי, כלומר שיעול מיד לאחר זריקה - שיעול מתמשך של כ-10 דקות קרה לי פעמיים עד כה -

(ראו בשרשור הזה)

1. לפני כחודש, בהזרקה של 250 טסט של באייר ועוד 100 פרימו של וורטקס.
בפעם הראשונה, אחרי השיעול הכל נרגע. חזר לקדמותו. קראתי בפורום את השרשור שצירפתי לכם למעלה ונרגעתי.

2. הפעם השניה הייתה ביום שני האחרון, הזרקתי 250 טסט של באייר ועוד 200 פרימו - הפעם של חברה אחרת כי אין להשיג וורטקס. החברה היא זד לצורך העניין.
גם פה השתעלתי כ-10 דקות ושתיתי מים ולכאורה הכל נרגע.

השוני בפעם השניה שאין לי מושג אם לשייך את זה לזריקה או לא, אבל החל מאתמול בצהריים (שלישי בעצם שזה יום אחרי הזריקה) אני עם חום שיורד ועולה (בהתאם לנטילת כדורים של דקסמול יום/לילה), אני עם שיעולים, וחולשה כללית.

עכשיו, למה אני מפרט הכל -
אנחנו בתקופה שיש המון המון חולים, שפעות, התקררויות, ומה שתרצו. אישית אני מכיר לפחות עשרה שהיו חולים ומרותקים למיטה במשך שבוע והם בכלל לא מזריקים.

אני פונה אליכם להתייעצות כדי לשלול או לא לשלול את המצב שלי כתוצאה מהזריקה או שסתם לא היה לי מזל ונדבקתי ממישהו (כי באמת היכן שאני הולך כולם משתעלים וחולים ולא כזה קשה להידבק).

מה דעתכם?

והאם ביום חמישי הקרוב, יום הזריקה, להזריק או בינתיים לא?

מה שקרה לך נקרא מזל רע ליפול על שיעול פעמיים ברצץ.
גם לי זה קורה לפעמים לא משנה באיזה חומר משתמש, בדרכ זה טכניקת זריקה לקויה.
אין לך קשר לוירוסים שמסתובבים

שלום רב,

תופעת תסחיף ריאתי, כלומר שיעול מיד לאחר זריקה - שיעול מתמשך של כ-10 דקות קרה לי פעמיים עד כה -

(ראו בשרשור הזה)

1. לפני כחודש, בהזרקה של 250 טסט של באייר ועוד 100 פרימו של וורטקס.
בפעם הראשונה, אחרי השיעול הכל נרגע. חזר לקדמותו. קראתי בפורום את השרשור שצירפתי לכם למעלה ונרגעתי.

2. הפעם השניה הייתה ביום שני האחרון, הזרקתי 250 טסט של באייר ועוד 200 פרימו - הפעם של חברה אחרת כי אין להשיג וורטקס. החברה היא זד לצורך העניין.
גם פה השתעלתי כ-10 דקות ושתיתי מים ולכאורה הכל נרגע.

השוני בפעם השניה שאין לי מושג אם לשייך את זה לזריקה או לא, אבל החל מאתמול בצהריים (שלישי בעצם שזה יום אחרי הזריקה) אני עם חום שיורד ועולה (בהתאם לנטילת כדורים של דקסמול יום/לילה), אני עם שיעולים, וחולשה כללית.

עכשיו, למה אני מפרט הכל -
אנחנו בתקופה שיש המון המון חולים, שפעות, התקררויות, ומה שתרצו. אישית אני מכ אולי הךרימויר לפחות עשרה שהיו חולים ומרותקים למיטה במשך שבוע והם בכלל לא מזריקים.

אני פונה אליכם להתייעצות כדי לשלול או לא לשלול את המצב שלי כתוצאה מהזריקה או שסתם לא היה לי מזל ונדבקתי ממישהו (כי באמת היכן שאני הולך כולם משתעלים וחולים ולא כזה קשה להידבק).

מה דעתכם?

והאם ביום חמישי הקרוב, יום הזריקה, להזריק או בינתיים לא?
שיעול בדרך כלל מתקשר לטרן... אולי הפרימו שלך בכלל טרן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית