http://www.mako.co.il/news-military...21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455
מה יהיה עוד כמה שנים??
ניהיה גועל נפש כל הזמן ניטפלים
מה יהיה עוד כמה שנים??
ניהיה גועל נפש כל הזמן ניטפלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך לא אכפת לך? אולי עליך זה משפיע פחות כי אתה בחו"ל אבל בגלל שלאנשים לא היה אכפת וניהיו אדישים למצב של שנאת היהודים - התפתחה האנטישמיות... והיו מעשי אנטישמיות בעבר על יהודים באוניברסיטאות.בתור ישראלי בחו"ל, ממש לא אכפת לי מזה וכל מי ששואל (ושואלים המון) מאיפה אני, אני אומר ישראל ואף אחד לא מרים גבה או לא עושה קולות, יש כאלו שיקחו צעד אחורה ויש כאלו שאף יתעניינו יותר.
מי שלוקח צד אחורה רק מראה שקשר עם אדם כזה לא שווה מלכתחילה, שנאה על ישראל ויהודים בפרט הוא משהו אידאולוגי שמגיעה מחינוך ולא נהייה בין לילה בגלל שדבר כזה או אחר קרה או הופיע בתקשורת.
+1זה מחליא אותי ומרתיח את הדם שלי.
הPARIAH היחידים הינם שמאלנים קיצוניים וחסרי אחריות לאומית שכמותם...
אנטישמיות עדיין קיימת ואפילו מותרת בארה"ב, ברגע שיש מוסד שהוא 100% פרטי יש לו את היכולת מבחינת החוק לא לקבל אותך כלקוח, לדוגמא מגרש גולף ליד איפה שאני גר עד לפני שנתיים לא עשה מנויים למי שיהודי, אתה יכול לשחק אבל מנוי לא תקבל שם.איך לא אכפת לך? אולי עליך זה משפיע פחות כי אתה בחו"ל אבל בגלל שלאנשים לא היה אכפת וניהיו אדישים למצב של שנאת היהודים - התפתחה האנטישמיות... והיו מעשי אנטישמיות בעבר על יהודים באוניברסיטאות.
אני חושב שכל יהודי צריך להיות ער למצב ולהתנגד לו ולעשות מה שאפשר כדי למנוע ממנו להתפתח.
כי תכלס מה הימנע מכמה אנטישמים לריב איתך על זה שתגיד להם שאתה מישראל?
[היד 50 ? 😛]
+1
בתור ישראלי בחו"ל, ממש לא אכפת לי מזה וכל מי ששואל (ושואלים המון) מאיפה אני, אני אומר ישראל ואף אחד לא מרים גבה או לא עושה קולות, יש כאלו שיקחו צעד אחורה ויש כאלו שאף יתעניינו יותר.
מי שלוקח צד אחורה רק מראה שקשר עם אדם כזה לא שווה מלכתחילה, שנאה על ישראל ויהודים בפרט הוא משהו אידאולוגי שמגיעה מחינוך ולא נהייה בין לילה בגלל שדבר כזה או אחר קרה או הופיע בתקשורת.
השאלה היא האם זה לא מפריע לך שאתה לא יכלת לעשות מנוי, ולא להתקבל לאוניברסיטאות על רקע אנטישמיות?אנטישמיות עדיין קיימת ואפילו מותרת בארה"ב, ברגע שיש מוסד שהוא 100% פרטי יש לו את היכולת מבחינת החוק לא לקבל אותך כלקוח, לדוגמא מגרש גולף ליד איפה שאני גר עד לפני שנתיים לא עשה מנויים למי שיהודי, אתה יכול לשחק אבל מנוי לא תקבל שם.
כנ"ל לגבי אוניברסיטאות שלא מקבלים כיספי מדינה ו100% פרטיים יכולים לא לקבל יהודים או שחורים ללימוד אצלהם וזה קורה עדיין בארה"ב.
(חוץ ממגורים גם אם הם 100% פרטיים אם זה בין מלון, השכרה של דירות וכו' - שם אם עושה discrimination אתה מקבל קנס חבל"ז)
אנטישמיות עדיין קיימת ואפילו מותרת בארה"ב, ברגע שיש מוסד שהוא 100% פרטי יש לו את היכולת מבחינת החוק לא לקבל אותך כלקוח, לדוגמא מגרש גולף ליד איפה שאני גר עד לפני שנתיים לא עשה מנויים למי שיהודי, אתה יכול לשחק אבל מנוי לא תקבל שם.
כנ"ל לגבי אוניברסיטאות שלא מקבלים כיספי מדינה ו100% פרטיים יכולים לא לקבל יהודים או שחורים ללימוד אצלהם וזה קורה עדיין בארה"ב.
(חוץ ממגורים גם אם הם 100% פרטיים אם זה בין מלון, השכרה של דירות וכו' - שם אם עושה discrimination אתה מקבל קנס חבל"ז)