הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלויות כוללות ועוד כמה סוגיות בנוגע לTRT

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
אהלן, יש לי שאלות לאנשים על TRT או מינון טיפה גבוה יותר: אז אתחיל, 1. כמה עולה לכם פר שנה הטסט עצמו, מזרקים וכו? 2.הבנתי שמשלמים כל שנה על האחסון של הדגימת זרע בתנאים אופטימליים, מה המחיר ולכמה שנים זה עמיד? 3. מה הסיכון בלא לתרום דם כשאתם על TRT לטווח הרחוק? 4. כל כמה זמן עושים בדיקת דם? תודה מראש

יש מחירון מסתבר 🙀

• פותח/ת השרשור
יש מחירון מסתבר 🙀
אבל קראתי שצריך הפניה בשביל זה מהרופא, אם אגיד לו שאני מתחיל טסט הוא יאשר לי להקפיא זרע? אני חדש בתחום אז באמת מיותר הציניות שלכם

• פותח/ת השרשור
בן כמה כבודו?
עד כמה אתה בקשר טוב עם הרופא/ה שלך?
27, לא ממש בקשר איתו.. יש לך רעיון לדרך שהוא יאשר ? ובאמת חייב אישור רופא בשביל להקפיא זרע? הרי מה זה משנה אם במילא אני משלם אגרה שנתית על זה ?

ברוב קופות החולים ניתן לקבל הפנייה להקפאת זרע במקרים שבהם קיים חשש לפגיעה באיכות הזרע בעקבות טיפולים רפואיים , לדוגמא חולים אונקולוגיים שעוברים טיפולי כימותרפיה והקרנות.

גברים שהם נשאים לצהבת C, לצהבת B או לHIV איידס.

בנוסף ניתן אישור במקרים שקיימת המלצה רפואית לטיפולים הורמונליים מאנדוקרינולוג.

אני מקווה מאוד שאתה בריא וחלילה לא נמצא באף קטגוריה ולכן אני אמליץ על האופציה הפרטית.

• פותח/ת השרשור
לזה התכוונתי. ואתה טועה, לפעמים הספירת זרע התקינה לא חוזרת לעצמה גם אחרי טסט.(חיצוני כדי שלא תתחכם שוב)

לזה התכוונתי. ואתה טועה, לפעמים הספירת זרע התקינה לא חוזרת לעצמה גם אחרי טסט.(חיצוני כדי שלא תתחכם שוב)
אתה בא, שואל שאלה
עונים לך ואתה מתעצבן מהתשובה?
מה אתה ילד קטן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית