הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקרת סוף סייקל ראשון שימוש בdianabol איזה כמות מועטת היא הכי אפקטיבית לבניית מסת שריר?

• פותח/ת השרשור ashka
  • פורסם בתאריך

ashka

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
היי, הרצתי סייקל של 400 ואז 300 מג טסט במשך 3 חודשים ואז חודש ירידה ל200, היה גם שימוש בgh והסייקל הביא תוצאות ממש טובות וגם הלך חלק, משבוע 6 התחלתי לשלב ארמידקס חצי כדור בשבוע שאיזן את הרמות אסטרוגן ( אני עושה בדיקות דם במהלך הסייקל), עכשיו אחרי זריקה אחרונה של טסט אנתת אני על דיבול ומסטרון(אסטר קצר), והשתמשתי בדיאנבול ב20 מג 3 ימים ואז השתמשתי ב10 מג ואני עדיין מרגיש חזק מאוד באימון ומקבל הרגשה טובה ופאמפ קטלני.

אני מבקש עצה מאנשים מבינים עניין, יש מחקר בתחום? שמראה מה התוצאות של דיאנבול לפי כמות? לא רוצה לדחוף יותר ממה שאני צריך.

היי, הרצתי סייקל של 400 ואז 300 מג טסט במשך 3 חודשים ואז חודש ירידה ל200, היה גם שימוש בgh והסייקל הביא תוצאות ממש טובות וגם הלך חלק, משבוע 6 התחלתי לשלב ארמידקס חצי כדור בשבוע שאיזן את הרמות אסטרוגן ( אני עושה בדיקות דם במהלך הסייקל), עכשיו אחרי זריקה אחרונה של טסט אנתת אני על דיבול ומסטרון(אסטר קצר), והשתמשתי בדיאנבול ב20 מג 3 ימים ואז השתמשתי ב10 מג ואני עדיין מרגיש חזק מאוד באימון ומקבל הרגשה טובה ופאמפ קטלני.

אני מבקש עצה מאנשים מבינים עניין, יש מחקר בתחום? שמראה מה התוצאות של דיאנבול לפי כמות? לא רוצה לדחוף יותר ממה שאני צריך.
לא הבנתי, לאחר סיום הזריקה האחרונה של טסט התחלת לקחת דיאנבול?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, לאחר סיום הזריקה האחרונה של טסט התחלת לקחת דיאנבול?
כן זריקה אחרונה של טסט אנטט שנשאר בגוף חודש, משתמש בדיבול עם מסטרון בחודש הזה כדי לשבור משקלים חדשים בסייקל ולצאת לpct עם כמה שיותר גודל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית