הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט ואנאבר

Mario101

משתמש מתחיל
219
15
נק' מוניטין:
27
219
15
יש פה איזה מדריך באתר לגבי איך להתחיל איתם? מעוניין להתחיל לעשות חייב הדרכה בעניין.
כמה מ״ג של טסט לקחת ואיזה סוג?
ואנאבר לשלב עם כמה מ״ג? והאם להתחיל לקחת ישר כשמתחילים את הטסט?
לכמה זמן לעשות עד שצריך להתחיל PCT?
ניסיתי מלא זמן לחפש תשובות לא כל-כך מצאתי אשמח לעזרה, וכן כהר קראתי את הנעוצים וזה לא ככ ברור. הלוואי היה איזה מדריך בעניין שיכול לתת ייעוץ כמו שצריך 😅
בכל אופן אשמח לתשובות למה ששאלתי למי שיכול להסביר! תודה

תתחיל עם טסט בלבד... 500 בשבוע מחולק ל 2 זריקות בשבוע.
עדיפות לטסט אנטט או סיפיונט.
ארימדיקס - חצי כדור פעמיים בשבוע.
את האנאבר תעזוב כרגע.
תמשוך את הסייקל של הטסט עד 12 שבועות וכמובן , תזונה ואימונים בהתאם.

כמו הבחור פה למעלה , אין מה לשלב עוד סוכן אנאבולי בסייקל ראשון , תנסה רק טסט בכדי לראות איך הגוף מגיב , לא הייתי ממליץ על 500 טסט אלא מינון הרבה יותר נמוך , ממליץ לך לנסות 250 . ממליץ גם אנטט על הסיפיונט עקב תדירות הזריקה , במיוחד וזה סייקל ראשון , אך מנגד במקרה של תופעות לוואי תצטרך להמתין יותר זמן .
לגבי ארמידקס , למה לשלב אותו אם לא צריך ? לשלב אותו אך ורק אחרי בדיקות דם של אסטרידול . לא מבין אנשים שדוחפים סתם ai כאילו זה אקמול

• פותח/ת השרשור
את האנאבר תעזוב כרגע.
את האנאבר תעזוב כרגע.

כמו הבחור פה למעלה , אין מה לשלב עוד סוכן אנאבולי בסייקל ראשון , תנסה רק טסט בכדי לראות איך הגוף מגיב , לא הייתי ממליץ על 500 טסט אלא מינון הרבה יותר נמוך , ממליץ לך לנסות 250 . ממליץ גם אנטט על הסיפיונט עקב תדירות הזריקה , במיוחד וזה סייקל ראשון , אך מנגד במקרה של תופעות לוואי תצטרך להמתין יותר זמן .
לגבי ארמידקס , למה לשלב אותו אם לא צריך ? לשלב אותו אך ורק אחרי בדיקות דם של אסטרידול . לא מבין אנשים שדוחפים סתם ai כאילו זה אקמול
זה יכול להועיל בתוצאות ובמרכה בחדר כושר? המטרה זה לעלות במשקלים ולשפר נראות,רמת הטסטוסטרון שלי בגוף כרגע נורמלית ולא נמוכה. בגלל זה שקלתי אנאבר.

זה יכול להועיל בתוצאות ובמרכה בחדר כושר? המטרה זה לעלות במשקלים ולשפר נראות,רמת הטסטוסטרון שלי בגוף כרגע נורמלית ולא נמוכה. בגלל זה שקלתי אנאבר.
בהחלט מועיל , אבל להבין שאסור להעמיס על הגוף בשום צורה שהיא , אם זה בחומרים , אם זה בפלוס קלורי או להפך . גם על חומרים תהליכים לוקחים זמן , זה לא קיצור דרך . החשיבה הזאת של להוסיף עוד חומרים לא תמיד נכונה ואף מסוכנת לגוף . חשוב מאוד להבין טוב, לקרוא המון . הפורום הזה הוא פלטפורמה מעולה למשתמש המתחיל , למדתי פה המון .
לשאלתך תתחיל לאט , תתמיד בתזונה , תקרא המון , ולדעת להקשיב לגוף . והכי חשוב בדיקות דם !
במצב הנתון שלך תחכה עם האנאבר , לא יתן לך את אותן תוצאות אלא אם תשלב אותו בסייקל שני ומעלה .
תן בראש אח

• פותח/ת השרשור
בהחלט מועיל , אבל להבין שאסור להעמיס על הגוף בשום צורה שהיא , אם זה בחומרים , אם זה בפלוס קלורי או להפך . גם על חומרים תהליכים לוקחים זמן , זה לא קיצור דרך . החשיבה הזאת של להוסיף עוד חומרים לא תמיד נכונה ואף מסוכנת לגוף . חשוב מאוד להבין טוב, לקרוא המון . הפורום הזה הוא פלטפורמה מעולה למשתמש המתחיל , למדתי פה המון .
לשאלתך תתחיל לאט , תתמיד בתזונה , תקרא המון , ולדעת להקשיב לגוף . והכי חשוב בדיקות דם !
תן בראש אח
הבנתי אותך אז להתחיל בטסט לבד בסייקל ראשון ואם מרגיש לי להוסיף בסייקל השני
כן יש מלא מידע קצת בלבלה אבל לאט לאט
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית