הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן- תוספים להורדת תופעות

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
מתכוון להתחיל בקרוב סייקל קלן,
1) הקודם היה לפני כמה שנים וסבלתי המון מהתכווצויות שריר, תיסוף מגנזיום ואבץ עוזר בנושא?
2) שימוש בPREWORKOUT, האם מותר להשתמש בזמן הסייקל? (עם 300 מ"ג קפאין אם זה רלוונטי)
3) זמן שימוש, לפי המדריך מומלץ לקחת בבוקר, לפחות 5 שעות לפני אימון. מצד שני זמן מחצית החיים של הכדור הוא 35 שעות אז זמן הלקיחה באמת משנה? יש בעיה אם אקח בלילה לפני שינה?
4) אירובי עצים- בדרך כלל בסוף אימון אני עושה 20-30 דק אירובי ומגיע לדופק של 160 בשיא, אני מודע לזה שיש בעיתיות בנושא הדופק והקלן, האם להוריד עומס באירובי בזמן הסייקל?

הכיוון הוא סייקל ל6 שבועות עם קטוטיפן

1) מגנזיום תוסיף כ-400 מלגרם ביום מגנזיום תקנה רק מסוג גליצינאט או מקסימום ציטראט. כל השאר זבל עופות. ותשתה יותר מים לא תסבול ממש מהתקבצויות שרירים.
2) אין בעיה אם PREWORKOUT שלא מכיל מרכיבים שמתנגשים אם קלן ואימון משקולות. , לדוגמה המרכיב יוהימבין שקיים בחלק מהפורמולות השילוב הזה יכול לעשות הרגשה רעה מאוד באימון.
3)השימוש בקלן הוא הדרגתי 20-40 מיקרוגרם בבוקר למשך יומיים ואם הגוף מגיב לזה טוב ואתה לא סובל מהרגשה רעה אתה מעלה את המינון ל-80 באפרשים של כ 4 שעות בין מנה למנה. ובשבוע השני אתה מעלה ל-120 . נניח בבוקר כדור אחרי 4 שעות עוד כדור ואחרי 4 שעות עוד כדור.
*לקחת קלן לפני שינה? אתה אוהב לשכב במיטה ולהרגיש רעידת אדמה? חחחח תשתמש כמו שרשמתי.
4) אין צורך באירובי עצים. האירובי שלך יכול להיות בדופק של עד 140 הליכה מהירה/קרוס / אופניים וכו' .
*איזה קטוטפין יש לך ? רפואי של בית מרקחת או אנדר? כי פעם אחרונה שבדקתי בבית מרקחת הוא חסר בחברה הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור
2) אין בעיה אם PREWORKOUT שלא מכיל מרכיבים שמתנגשים אם קלן ואימון משקולות. , לדוגמה המרכיב יוהימבין שקיים בחלק מהפורמולות השילוב הזה יכול לעשות הרגשה רעה מאוד באימון.
4) אין צורך באירובי עצים. האירובי שלך יכול להיות בדופק של עד 140 הליכה מהירה/קרוס / אופניים וכו' .
*איזה קטוטפין יש לך ? רפואי של בית מרקחת או אנדר? כי פעם אחרונה שבדקתי בבית מרקחת הוא חסר בחברה הרבה זמן.
2- אני משתמש בPRE ALPHA של מאיפרוטאין אם אתה מכיר, אין בו יוהימבין
4- אני משיג מחבר אז ככל הנראה אנדר, אצלם את הבקבוק שאקבל

תודה

• פותח/ת השרשור
1) מגנזיום תוסיף כ-400 מלגרם ביום מגנזיום תקנה רק מסוג גליצינאט או מקסימום ציטראט. כל השאר זבל עופות. ותשתה יותר מים לא תסבול ממש מהתקבצויות שרירים.
3)השימוש בקלן הוא הדרגתי 20-40 מיקרוגרם בבוקר למשך יומיים ואם הגוף מגיב לזה טוב ואתה לא סובל מהרגשה רעה אתה מעלה את המינון ל-80 באפרשים של כ 4 שעות בין מנה למנה. ובשבוע השני אתה מעלה ל-120 . נניח בבוקר כדור אחרי 4 שעות עוד כדור ואחרי 4 שעות עוד כדור.
*לקחת קלן לפני שינה? אתה אוהב לשכב במיטה ולהרגיש רעידת אדמה? חחחח תשתמש כמו שרשמתי.
החל מהשבוע השלישי אני נשאר עם 120 מ"ג קלן או שנדרשת הורדה והעלה שוב? ואני מוסיף 2 מ"ג קטוטפין החל מהיום העשירי או שנדרש לפני?

תאמת לי יש חבילה של קלן, וקצת חושש בדיוק מהדברים שאמרת מהתכווצויות המטורפות....אבל שימוש אחרון שלי היה לפני כמה שנים חח...
יש לי מגנזיום ציטראט אבל אני זוכר שהייתי לוקח מגנזיום ועדיין היו התכווצויות גם כששותים הרבה מים...אולי אחליט לקחת אבל מינון ממש נמוך 20-40 מק"ג ביום...אבל גם קטוטיפן אני צריך להשיג אחרת אי אפשר יותר משבועיים שימוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית