הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן

מיכאל דרעי

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי רציתי לשאול בנוגע לחברה הזאת .. האם למישהו יצא להתנסות איתה ומה החוות דעת , תודה רבה 🙏🏽

קבצים מצורפים

• 063DB451-B49B-483A-8E8C-52272AD6659F.jpeg
    063DB451-B49B-483A-8E8C-52272AD6659F.jpeg
    KB 841.8 · צפיות: 52
פיורפלטינום... תגובות לכאן ולשם באופן כללי עליהם ..אישית השתמשתי בטסט אננטט שלהם ולא הרגשתי כלום,בדיקות דם טסט לא עלה כמצופה...אוראליים שלהם לא יצא לי לנסות..באופן כללי מהניסיון שלי פחות ממליץ עליהם ...

פיורפלטינום... תגובות לכאן ולשם באופן כללי עליהם ..אישית השתמשתי בטסט אננטט שלהם ולא הרגשתי כלום,בדיקות דם טסט לא עלה כמצופה...אוראליים שלהם לא יצא לי לנסות..באופן כללי מהניסיון שלי פחות ממליץ עליהם ...
איזה חברות השתמשת עד היום? ומה אהבת ומה לא?

• פותח/ת השרשור
אז זהו זאת הסיבה שאני שואל כי אני על 120 מק״ג ואני לא מרגיש כלום , שום תופעת לוואי , אפילו לא מעט רעידות בידיים ולכן אני תוהה לעצמי אם זה קלן בכלל .

אז זהו זאת הסיבה שאני שואל כי אני על 120 מק״ג ואני לא מרגיש כלום , שום תופעת לוואי , אפילו לא מעט רעידות בידיים ולכן אני תוהה לעצמי אם זה קלן בכלל .
לא הייתי בונה שיש שם קלן/בדוס בכלל אם יש

איזה חברות השתמשת עד היום? ומה אהבת ומה לא?
המון חברות יצא לי לעבור חח הבולטות שבהן וורטקס,הילמה,זנקו,hd, zphc אלו הכי טובות מהניסיון שלי ומבדיקות שביצעתי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מכיר חברה מומלצת שיצא לך להשתמש בה ועובדת ?
קלן לקחתי בעברי של וורטקס היה נהדר אבל כבר אין להשיג לצערי וורטקס..

• פותח/ת השרשור
המון חברות יצא לי לעבור חח הבולטות שבהן וורטקס,הילמה,זנקו,hd, zphc אלו הכי טובות מהניסיון שלי ומבדיקות שביצעתי

אין סיכוי להשיג בכלל ? ואם לא אז מכיר חברה אחרת טובה כזו ששמעת עליה בנוגע לקלן

מתערב כי התחלתי לפניי חודש מה דעתך על Biogen?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית