הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חוות דעת תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
זקוק לדעתכם על תפריט החיטוב:
גיל​
27​
גובה​
187​
משקל​
93​
BMR​
2078​
RMR​
2493.6​
5-6 אימוני כוח בשבוע (חלוקת ABC קלאסית), 15-20 דק אירובי בסוף אימון (קלוריות לא נכללו בחישוב)

GO by Yoplait במרקם סמיך בטעם... - תנובה, גביע (200 גרם)
ביצה שלמה - טריה, 2 Large (68 גרם)
חזה עוף מבושל-צלוי, 2 מנה (125 גרם)
WHEY PROTEIN VANILLA FLAVOR -... - allin, מנה (33 גרם)
PRO - משקה בטעם שוקולד אגוזים... - יטבתה, בקבוק פלסטיק (350 מ"ל)
אורז כ300 גרם
בננה יחידה
אגוזי מלך 2 כפות
שמן זית כף
פיתה מקמח מלא יחידה
תפוח עץ יחידה

סימון תזונתי​
סה"כ​
קלוריות (אנרגיה)​
2018​
חלבונים (גרם)​
188.16​
פחמימות (גרם)​
192​
שומנים (גרם)​
49.27​

*בחישוב לא נקלחו בחשבון ירקות
*מידי פעם אשחק קצת עם התפריט עם ערכים יחסית דומים, כמו חטיף חלבון במקום 2 ביצים ושמן זית או משהו
מרגיש לי שפספסתי משהו... אולי מעט מידי קלוריות, מה דעתכם?

אם זה רלוונטי זה כולל קלן ל6 שבועות, כולל קטוטיפן, אבץ, מגנזיום

5-6 אימוני כוח בשבוע (חלוקת ABC קלאסית), 15-20 דק אירובי בסוף אימון (קלוריות לא נכללו בחישוב)
RMR לא מייצג את כל ההוצאה הקלורית היומית. אתה צריך לכלול בחישוב של ההוצאה הקלורית גם את ההוצאה הקלורית מפעילות גופנית יזומה וגם מלא יזומה, ורק אחרי שעשית את זה אתה צריך לגזור את הגירעון הקלורי שאתה שואף אליו.

התפריט שלך לא באמת תפריט, אלא רשימת מאכלים. אין כאן אפילו חלוקה כלשהי לארוחות.
לצורך העניין, עם מה אתה אוכל את הביצים? עם מה אתה אוכל את הפיצה?

*בחישוב לא נקלחו בחשבון ירקות
גם בירקות יש קלוריות אז כן צריך לכלול אותם בחישוב של הסך הקלורי בתפריט. אבל לא מובן האם אתה בכלל אוכל ירקות או לא, ואם כן אז איזה ירקות וכמה?

אין חלופות למאכלים שרשמת. לדוגמה, מה תאכל במקרה ולא תרצה אורז או לא תרצה חזה עוף או לא תרצה משקה PRO?

אם זה רלוונטי זה כולל קלן ל6 שבועות, כולל קטוטיפן, אבץ, מגנזיום
לא מתייחס לקלן ולקטוטיפן, החלטה שלך האם להשתמש בהם או לא, אבל מה המטרה לנטילת תוסף מגנזיום ואבץ? ומה המינונים ותדירות הנטילה?

• פותח/ת השרשור
RMR לא מייצג את כל ההוצאה הקלורית היומית. אתה צריך לכלול בחישוב של ההוצאה הקלורית גם את ההוצאה הקלורית מפעילות גופנית יזומה וגם מלא יזומה, ורק אחרי שעשית את זה אתה צריך לגזור את הגירעון הקלורי שאתה שואף אליו.
לעשות ממוצע של 5 אימונים בשבוע ולחלק את הקלוריות לכל השבוע? לדוגמה יוצא שאני שורף ב5 אימונים 700 קלוריות סה"כ אז להוסיף 100 קלוריות מידי יום או רק בימים שאני מתאמן?
התפריט שלך לא באמת תפריט, אלא רשימת מאכלים. אין כאן אפילו חלוקה כלשהי לארוחות.
לצורך העניין, עם מה אתה אוכל את הביצים? עם מה אתה אוכל את הפיצה? בכוונה זאת רשימה כי אני מתכוון לאכול אותם בזמנים שונים מידי יום, את הביצה אוכל כביצת עין עם כף שמן זית, החזה עוף עם אורז והמעדנים והמשקאות די גמיש, העניין שלפעמים אוכל אותם בתור ארוחת בוקר וביצה בערב ולפעמים להפך
גם בירקות יש קלוריות אז כן צריך לכלול אותם בחישוב של הסך הקלורי בתפריט. אבל לא מובן האם אתה בכלל אוכל ירקות או לא, ואם כן אז איזה ירקות וכמה? מלפפונים\גמבה\חסה בעיקר, בדרך כלל גודל בינוני מכל אחד מידי יום

אין חלופות למאכלים שרשמת. לדוגמה, מה תאכל במקרה ולא תרצה אורז או לא תרצה חזה עוף או לא תרצה משקה PRO?
אחליף במאכלים עם ערך תזונתי דומה, תחלופה לאורז תהיה פסטה, תחלופה לחזה עוף תהיה בשר אדום, תחליף למשקה יהיה חטיף חלבון

לא מתייחס לקלן ולקטוטיפן, החלטה שלך האם להשתמש בהם או לא, אבל מה המטרה לנטילת תוסף מגנזיום ואבץ? ומה המינונים ותדירות הנטילה? המטרה היא למנוע התכווצויות שריר, מינון: 30 מ"ג אבץ, 400 מ"ג מגנזיום

האם סך השומן טובה או שנדרש להוסיף? הגעתי לכמות די גבוה של חלבון אז נשאר לי להוסיף רק פחממה או שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית