הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה על חברות סטרואידים מוכרות ונפוצות

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
חוזר לסייקל בקרוב ופניתי לכמה דילרים , כל אחד מנסה למכור לי כל מיני חברות לא מוכרות ממה שאני יודע .
אני מנסה לעשות חיפוש ברשת על החברות שהציעו לי ולא עולה משהו מיוחד .
אשמח למידע איזה חברות חזקות היום בשוק ועד כמה הם אמינות ועדין לא הגיעו לרמה של זיוף

מלא זבל מסתובב כרגע יש מחסור במה שאני קבוע דוחף וורטקס zphc.
או לשלם יותר על מוצר מחברה ידוע שתוכל לאמת את מקוריות המוצר או להזמין לבד אין מה לעשות.
האופציה האחרונה זה לקנות זבל ופשוט להזריק יותר כי זה מדולל אם בכלל יש חומר

• פותח/ת השרשור
או לשלם יותר על מוצר מחברה ידוע שתוכל לאמת את מקוריות המוצר או להזמין לבד אין מה לעשות.

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה צודק , הבנתי שוורטקס באמת מומלצים אבל אין כמעט בארץ . יש כאלה שאומרים שיש להם את החומר גלם של וורטקס והם שמים בבקבוקים בלי מדבקות משהו לא ברור. איזה חברה ידוע ואמינה אתה ממליץ ? אני מוכן לשלם יותר ולהיות רגוע ושקט
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה צודק , הבנתי שוורטקס באמת מומלצים אבל אין כמעט בארץ . יש כאלה שאומרים שיש להם את החומר גלם של וורטקס והם שמים בבקבוקים בלי מדבקות משהו לא ברור. איזה חברה ידוע ואמינה אתה ממליץ ? אני מוכן לשלם יותר ולהיות רגוע ושקט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית