הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצה לשיפור התוצאות בדיקות דם

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
נמאס לי מרופאי משפחה ואינדוקרינולוגים שמושכים ומושכים בלי לתת פתרונות ממשיים, תמיד היו לי בעיות הורמונליות ומשחקים עם המשקל (עליות וירידות) וזה מעבר לכך שאני מגיע ממשפחה עם גנטיקה פח אשפה שרובם מטופלים עם בעיות הורמנליות ומודים או שהיו צריכים להיות מטופלים ופשוט מכחישים (מעבר למחלת ההשמנה שהיא שהיא הדבר היחיד שבבירור משותפת לכולם).
תכלס יש לנו את הידע ואת היכולת להגיע לחומרים ולתרופות שצריך, מעוניין לשפר את הבדיקות דם הבאות, בוצעו 3 שעות אחרי התעוררות כפי שנדרש ועדכניות:
יש נכונות מצידי לקחת כל חומר וכל תרופה ובכל אמצעי, רק מחפש המלצה לסייקל או תרופות שישפרו את המצב.
אם אתם שואלים איך זה משפיע מצידי אז חוסר חשק מיני מאוד חזק, לאחרונה גם דלקת שחוזרת הלוך ושוב שמסתבר מבת משפחה שגם לה היה באותו המקום את הדלקות והכאבים ואחרי שעשתה את הבידקות הנ"ל וקיבלה פרדינזון בשביל תת פעילות של בלוטת התריס
תוצאות בדיקות דם.png

תצרף עוד פרטים כמו גיל, גובה, משקל, אחוזי שומן בערך.

אי אפשר לשפוט מבדיקת דם אחת. בגדול:
- הטסט שלך די נמוך בהנחה שאתה לא בן 50\60.
- הE2 שלך גבוה, כנראה אתה בעודף משקל?
- T4 גם גבולי, רצוי מעל 12. יכול להיות חלק מהסיבה לעליה במשקל אגב (שכנראה גורמת לך לעודף ארומיזטציה)

בקיצור אתה צריך ללכת לרופא אנדו. אף אחד פה לא יתן לך תשובה רפואית מפורטת אבל אכן נראה שיש מה לבחון לעומק.

• פותח/ת השרשור
תצרף עוד פרטים כמו גיל, גובה, משקל, אחוזי שומן בערך.

אי אפשר לשפוט מבדיקת דם אחת. בגדול:
- הטסט שלך די נמוך בהנחה שאתה לא בן 50\60.
- הE2 שלך גבוה, כנראה אתה בעודף משקל?
- T4 גם גבולי, רצוי מעל 12. יכול להיות חלק מהסיבה לעליה במשקל אגב (שכנראה גורמת לך לעודף ארומיזטציה)

בקיצור אתה צריך ללכת לרופא אנדו. אף אחד פה לא יתן לך תשובה רפואית מפורטת אבל אכן נראה שיש מה לבחון לעומק.
בן 27, גובה 86, משקל 75
הבעיה שהרופאים פשוט מושכים בלי לתת תרופות או תוספים פרקטיים, להוציא מהם הורמונים או כל סוג של סטרואיד זה על גבול הבלתי אפשרי גם אם הבדיקות "גוססות" אבל "בטווח" (גם ההכי תחתון), חשבתי פשוט עצמאית לקחת טסט+T3 ולהתחיל סייקל ככה שיעזור גם לחיטוב שאני עושה אבל גם בכללי לתסף את עצמי ובמקביל לעשות שימור זרע (עם כמה מעט שיש לי כנראה)

בן 27, גובה 86, משקל 75
הבעיה שהרופאים פשוט מושכים בלי לתת תרופות או תוספים פרקטיים, להוציא מהם הורמונים או כל סוג של סטרואיד זה על גבול הבלתי אפשרי גם אם הבדיקות "גוססות" אבל "בטווח" (גם ההכי תחתון), חשבתי פשוט עצמאית לקחת טסט+T3 ולהתחיל סייקל ככה שיעזור גם לחיטוב שאני עושה אבל גם בכללי לתסף את עצמי ובמקביל לעשות שימור זרע (עם כמה מעט שיש לי כנראה)
בתור אחד שקיבל מרשם מהקופה לטסט (אני מעל 35 ועם ילדים) אין סיכוי שתקבל. פשוט 0 אחוז. אתה צעיר ללא ילדים אני מניח, אף רופא לא יקח את זה על עצמו.
אפילו בגיל שלי עשו לי מבטים ולקח יותר מחצי שנה.

אגב אין לך עודף E2, כתבתי את ההודעה מאוחר בלילה ורק עכשיו שמתי לב שזה בכלל בPMOL ככה שאתה בטווח לחלוטין...

תנסה ללכת לאנדו אחר ותבוא אליו עם בעיות לא עם תשובות. רופאים לא אוהבים שאתה אומר להם מה לעשות. אם תבוא אליהם בקטע של "אני רוצה טסט" הם ישר יפתחו אנטי. (ושוב כנראה גם לא תקבל וגם אתה ממש צעיר!)

תבוא אליהם עם סימפטומים. "מה אפשר לעשות כדי לשפר את מה שאני מרגיש?" ותתמקד בבלוטת התריס, נראה בכל אופן שזה צורך יותר בדיקה (יש בדיקות נוספות שאפשר לבצע)

אתה לא תקבל טסט מאנדו או אורולוג כל עוד הטסט שלך בטווח...
זה ממש לא מעניין אותם שאתה עייף/מדוכא/חסר אנרגיה ולבידו.
אם זה בטווח מבחינתם אתה בריא כמו שור! לסימפטומים האחרים שלך ישלחו אותך לקבל טיפול בנוגדי דיכאון שונים וסיאליס.

הרפואה בישראל זה רק אקמול, אנטיביוטיקה וזה ויראלי!!! 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אם זה בטווח מבחינתם אתה בריא כמו שור! לסימפטומים האחרים שלך ישלחו אותך לקבל טיפול בנוגדי דיכאון שונים וסיאליס.

בתור אחד שקיבל מרשם מהקופה לטסט (אני מעל 35 ועם ילדים) אין סיכוי שתקבל. פשוט 0 אחוז. אתה צעיר ללא ילדים אני מניח, אף רופא לא יקח את זה על עצמו.
אפילו בגיל שלי עשו לי מבטים ולקח יותר מחצי שנה.

אגב אין לך עודף E2, כתבתי את ההודעה מאוחר בלילה ורק עכשיו שמתי לב שזה בכלל בPMOL ככה שאתה בטווח לחלוטין...

תנסה ללכת לאנדו אחר ותבוא אליו עם בעיות לא עם תשובות. רופאים לא אוהבים שאתה אומר להם מה לעשות. אם תבוא אליהם בקטע של "אני רוצה טסט" הם ישר יפתחו אנטי. (ושוב כנראה גם לא תקבל וגם אתה ממש צעיר!)

תבוא אליהם עם סימפטומים. "מה אפשר לעשות כדי לשפר את מה שאני מרגיש?" ותתמקד בבלוטת התריס, נראה בכל אופן שזה צורך יותר בדיקה (יש בדיקות נוספות שאפשר לבצע)

נראה לכם שאנדו פרטי (דרך ייעוץ של הכללית המושלם) כן יעזור לקבל טסט ו/או תוספים אחרים לאור התוצאות הנמוכות כי אחרת הדבר היחיד שחשבתי זה לעשות שמירת זרע ולהתחיל להזריק ולתסף בצורה עצמאית

נראה לכם שאנדו פרטי (דרך ייעוץ של הכללית המושלם) כן יעזור לקבל טסט ו/או תוספים אחרים לאור התוצאות הנמוכות כי אחרת הדבר היחיד שחשבתי זה לעשות שמירת זרע ולהתחיל להזריק ולתסף בצורה עצמאית
לא.

בגיל שלך כמעט ואין סיכוי. אני הייתי מתחת לנורמה ולא קיבלתי. לקח המון המון זמן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית