הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב לשתף אתכם

איתמר .ק.

משתמש פעיל
930
409
נק' מוניטין:
316
930
409
תמיד יש אנשים שמזלזלים בלמשוך את הסלאק וטוענים " משיכת הסלאק עלולה להיות בזבוז אנרגיה, ויתרה מזאת, להקשות על ההתפרצות הנצרכת להשלמת התרגיל" ועוד דברים מהסוג הזה, והיום הבנתי שכל מי שמעוניין לפתח כוח גם לחיי יום יום חייב להשתמש במשיכת הסלאק, עכשיו אשתף אתכם איך הגעתי למסקנה הזאת:
ההבנה נחתה עלי בבואי לזרוק את הזבל, אני מגיע לפח ורואה שהשקית מלאה מאוד, ואז התחלתי לאט לאט למשוך אותה למעלה תוך כדי שאני מוודא שבשום מקום היא לא נקרעת ואיך שכולה הייתה באויר בלי להיקרע תוך כדי שאני מפעיל הרבה יותר כוח נפל לי האסימון "אאוריקה"! משכתי את הסלאק...
ועכשיו אחרי ששיתפתי אתכם בתובנה הזאת, אתם ראשים להעביר את הידע הזה הלאה ולשתף את הסובבים אתכם.

בוא רגע תעזור לזקן סנילי, ותסביר על מה לעזאזל אתה מדבר 😃

תודה על התובנות שלך בנוגע לסלאק, אני לא מכיר אנשים שביקרו את משיכת הסלאק בדדליפט חוץ ממני.
הנה הקישור לביקורת שלי ומדוע,

ואצרף מיד את ה270 ק"ג שעשיתי ל8 חזרות יום למחרת כתיבת המאמר

קישור לצפייה: https://www.instagram.com/reel/CyyXQzyoUa2/?igsh=MWVncWV5bzJiYjAzZA==

• פותח/ת השרשור
בוא רגע תעזור לזקן סנילי, ותסביר על מה לעזאזל אתה מדבר 😃
אמלק- הגעתי לזרוק את הזבל, וכדי שהשקית לא תקרע וכל התכולה תתפזר במטבח אז משכתי לאט כדי לוודא שאין קרעים בשקית ואז פתאום נפל לי האסימון שמשכתי את הסלאק....😁

אמלק- הגעתי לזרוק את הזבל, וכדי שהשקית לא תקרע וכל התכולה תתפזר במטבח אז משכתי לאט כדי לוודא שאין קרעים בשקית ואז פתאום נפל לי האסימון שמשכתי את הסלאק....😁
מקווה שאתה לא חושש לקרוע את המוט כשאתה מושך דדליפט.
וגם אל תפתח תאוריה שמשיכת סלאק מורידה סיכון לקריעת שרירים.

למשוך סלאק במשהו עדין שלא יקרע, כשאתה לא מאותגר מהמשקל וחייב להיות הכי אופטימלי לכוח שלך, אלא אופטימלי לשקית שאתה מנסה לא לקרוע, משיכת סלאק קורה.
תעביר את זה בסדנה שלך לעקרות בית, לא לפאוורליפטרים לדעתי.

• פותח/ת השרשור
משיכת הסלאק עלולה להיות בזבוז אנרגיה, ויתרה מזאת, להקשות על ההתפרצות הנצרכת להשלמת התרגיל

הנה הקישור לביקורת שלי ומדוע,
מאיפה לדעתך נלקח המשפט בראש ההודעה? בדיוק מהקישור ששיתפת אותנו...😂
כמו כן הדברים נכתבו בהומור, אם באמת הייתה לי כוונה לכתוב מאמר על משיכת סלאק הוא לא היה מתפרסם בפורום "כללי" ואני מקווה שהוא היה יותר ברור מזה....
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תעביר את זה בסדנה שלך לעקרות בית, לא לפאוורליפטרים לדעתי.
תקרא את ההודעה הזאת
אני חושב שזה יעשה סדר

מאיפה לדעתך נלקח המשפט בראש ההודעה? בדיוק מהקישור ששיתפת אותנו...😂
כמו כן הדברים נכתבו בהומור, אם באמת הייתה לי כוונה לכתוב מאמר על משיכת סלאק הוא לא היה מתפרסם בפורום "כללי" ואני מקווה שהוא היה יותר ברור מזה....
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תקרא את ההודעה הזאת
אני חושב שזה יעשה סדר
I'm honored 🙏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית