הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאלו מכם שהשיגו את "גוף החלומות", האם זה שינה אתכם?

כולם חושבים בהתחלה, לפחות אני, שאם יהיה לי גוף שכזה ואם אני אלמד מכות(יכול להיות שגם בלי מכות זה יעבוד), הביטחון העצמי שלי ירקיע שחקים ויישאר ככה תמיד, ותמיד יהיה לי קל להשיג בחורות.
כשאתה באחוז שומן אידיאלי (לא נמוך מידי), אתה בשיא ההורמונליות הגברית שלך.
ההערכה העצמית והסביבתית לצורה שהחברה מעריכה, בנוסף עם האלמנט של ההתמדה וכוח הרצון שגורם לך ולאחרים להעריך אותך יותר,
בהחלט משפיעים על כלל המשחק החברתי.

יותר קשה להיות עשיר מאשר להיות חטוב. וגם יותר משמעותי בחיים להיות עשיר מאשר להיות חטוב.
בגלל זה אנשים כותבים לך שכרס לא בהכרח מפריעה. אבל בסופו של דבר להיראות טוב, זו דרך יותר קצרה להגיע אל חצי הפסגה נגיד.
אם לא לראש הפסגה.

אצלי בפירוש היה יותר ביטחון עצמי כשהייתי חטוב ונמרץ יותר. כרגע עם לפחות עשרה ק"ג מיותרים,
אני גרסה יותר אסטרוגנית, ופחות חיונית של עצמי.
הפוסט הזה צורח חוסר ביטחון, שזה יקשה עליך הרבה יותר בכל דבר בחיים מאיך הגוף שלך נראה או לא נראה.
מקרה קיצון הוא ספורטאים שקנו את עולמם דרך התעסקות גופנית.

אל תקטינו משמעות של עשייה בעולם כדרך להשיג ביטחון בקיום שלך.

אתה חושב שעומרי כספי או רונאלדו, היו אותו פרסונה גם אם במקום הקריירה הם היו מוכרים בדוכן של פלאפון? אני בטוח שלא.
הישגים בעולם הם כלי הכרחי בשביל ליצור ביטחון אמיתי ועמוק בעצמך
איך מעלים אותו לשיא הפוטנציאל? מה הדרך הכי טובה?
מבינים שזה סימפטום.
גבר צריך להיות פרודוקטיבי בשביל להעריך את עצמו.

הבעיה הפוסט מודרנית היא שרוצים להפוך כל דבר למוצר אינסטנט.
אתה לא אמור ללכת לסדנאות להעצמה עצמית. אם יש בעיה ספציפית אולי זה מצריך טיפול פסיכולוגי.
אבל ככלל, לתפוס את החיים בביצים, עוזר לגדל זוג.
למיטה כן. לחיים לא בהכרח

כשאתה באחוז שומן אידיאלי (לא נמוך מידי), אתה בשיא ההורמונליות הגברית שלך.
ההערכה העצמית והסביבתית לצורה שהחברה מעריכה, בנוסף עם האלמנט של ההתמדה וכוח הרצון שגורם לך ולאחרים להעריך אותך יותר,
בהחלט משפיעים על כלל המשחק החברתי.

יותר קשה להיות עשיר מאשר להיות חטוב. וגם יותר משמעותי בחיים להיות עשיר מאשר להיות חטוב.
בגלל זה אנשים כותבים לך שכרס לא בהכרח מפריעה. אבל בסופו של דבר להיראות טוב, זו דרך יותר קצרה להגיע אל חצי הפסגה נגיד.
אם לא לראש הפסגה.

אצלי בפירוש היה יותר ביטחון עצמי כשהייתי חטוב ונמרץ יותר. כרגע עם לפחות עשרה ק"ג מיותרים,
אני גרסה יותר אסטרוגנית, ופחות חיונית של עצמי.

מקרה קיצון הוא ספורטאים שקנו את עולמם דרך התעסקות גופנית.

אל תקטינו משמעות של עשייה בעולם כדרך להשיג ביטחון בקיום שלך.

אתה חושב שעומרי כספי או רונאלדו, היו אותו פרסונה גם אם במקום הקריירה הם היו מוכרים בדוכן של פלאפון? אני בטוח שלא.
הישגים בעולם הם כלי הכרחי בשביל ליצור ביטחון אמיתי ועמוק בעצמך

מבינים שזה סימפטום.
גבר צריך להיות פרודוקטיבי בשביל להעריך את עצמו.

הבעיה הפוסט מודרנית היא שרוצים להפוך כל דבר למוצר אינסטנט.
אתה לא אמור ללכת לסדנאות להעצמה עצמית. אם יש בעיה ספציפית אולי זה מצריך טיפול פסיכולוגי.
אבל ככלל, לתפוס את החיים בביצים, עוזר לגדל זוג.

למיטה כן. לחיים לא בהכרח

"לתפוס את החיים בביצים, עוזר לגדל זוג" - משפט חזק, אהבתי!

לא זה לא משנה כלום
שקר החן והבל היופי
זה לא הגוף, זה הראש בסוף היום.

היופי משנה מאוד. לאבולוציה לא אכפת שאתה מנסה לגמד את זה.
יופי = בריאות = גנים טובים = צאצאים בריאים = משיכה

ולהגיד זה לא הגוף זה הראש זה פשוט לא נכון - כי הגוף הראש שלך מחוברים,.
לכן הגוף משפיע על הראש ולהפך.
כלומר, ככל שתראה טוב יותר, הביטחון העצמי יעלה , ולהפך.

מבטיח לך שגם דווין ג׳ונסון עם כל הכריזמה הנוטפת שלו, אם יעלה עכשיו כרס בירה ויירד במסת שריר, הכריזמה והביטחון העצמי יספגו פגיעה מסוימת ואף משמעותית. רמת הפגיעה הזו כמובן משתנה בין אדם לאדם אבל אף אחד לא חסין.

אם הגוך לא משנה כלום אלא רק הראש, מה אתה עושה כאן בפורום?
לך תשמין לך על הספה עם פיצה וצפה בנטפליקס 😃

נערך לאחרונה:
אף פעם לא הגדרתי גוף חלומות אבל הגעתי לגוף שאני מרוצה ממנו (תלוי במוד בתכלס חחח) זה בין היתר הגורם המרכזי כנראה לכמה דברים מנטליים חיוביים שעברתי, הביטחון העצמי שלי גבוהה אבל צריך לעשות הפרדה בין ביטחון עצמי לחוסר מודעות, אם יש משהו שאני לא מבין בו אני לא עם ביטחון עצמי גבוהה בו בהתאם.
חוסר מודעות עצמית יכולה לבוא לידי ביטוי בלשדר כלפי חוץ ביטחון עצמי ללא קשר לנושא וללא קשר למצב האמיתי.

כנל אצלי

רק שעכשיו אני יודע ללכת מכות

חביבי,
גוף לא יעזור לך בזה אם אתה לא יודע לדבר

לראייה,אני לא כזה יפה על גבול הכיעור
אבל כריזמה של ראש ממשלה לשעבר (בלי שמות-ביבי)
והנה,אני לבד היום...
תבוא לראש העין אדאג שיפנקו אותך 30 שבחים

אח
מנקודת מבט שלי בלבד. (לא מכליל)
אני רואה בחורים עבי כרס,רחוקים מגוף החלומות..
יושבים עם בחורות סופר יפות(אם מדברים רק על חיצוניות)
אין כמו להיות עם DAD BOD , כובע שרשום עליו MAKE AMERICA GREAT AGAIN ובקבוק בירה ביד .

img

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית