עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נקרע באימון mmaקודם כל החלמה מהירה ! איך קרעת ? ואיך ההתאוששות כרגע ? כמה זמן עבר מהאירוע, והניתוח עצמו?
שחכתי לשאול אם מרגיש שהפפטידים עוזרים ? כמה התרומה שלהם גדולה ?אתה חושב שתתאושש באופן מלא ותחזור שוב ל mma?נקרע באימון mma
אני בערך שבועיים אחרי הניתוח עכשיו וחודשיים וחצי מהפציעה עצמה. (דחיתי את הניתוח עד שסיימתי את כל המבחנים שלי)
התאוששות לא פשוטה,החלמה מלאה צפויה לקחת 10 חודשים
אני מאמין שהחלק הקשה ביותר מאחורי ואני כרגע כבר מצליח ללכת בלי קביים ולהתנהל די עצמאי
הצפי של המנתחים ושל הפיזיותרפיסט שכן אפשר לחזור לכל ספורטאתה חושב שתתאושש באופן מלא ותחזור שוב ל mma?
התחלתי אותם רק לפני יומיים,קשה להגיד.מרגיש שהפפטידים עוזרים ?
יש את ולאד אלחוזוב שקרע את הacl mcl pcl והיה צריך, ליטרלי, להחליף את הברכיים שלו אחרי שניסה להרים 590 קילו סקוואט עם multiply.החלמה מהירה.
יש שחקני כדורגל שחזרו לשחק אחרי שקרעו פעמיים את הרצועה הצולבת
שניהם יחד באותו מזרק, קרוב לברךדרך אגב, את הtb500 אתה מזריק סיסטמטי ואת הbpc לוקאלי ?
מהbpc אני לוקח 500 מק"ג ליוםאיזה פרוטקטול אתה עושה ?
תודה חבר,זה לא קרה במהלך קרב. זה קרה באימון פשוט ממש,אך המדריך כנראה נרדם ולא הקפיד על מרווחים בין כולם, 2 זוגות מתאמנים התנגשו ואני חטפתי את הנזק כאשר הם נפלו עלי.רפואה שלימה, תרגיש טוב
איך נראה הבחור השני?
צריך לתת לרצועה החדשה להחלים ולהתפתח. לקחו לי גיד מהירך והשתילו אותו כצולבת. הוא עובר מסע של 10 חודשים בממוצע עד שהוא נהפך לרצועה(מבחינת הקולגן,גמישות,זרימת דם וכו'). עד אז הוא רגיש לקרע נוסף ולכן החזרה לספורט כזה לוקחת כמעט שנה.איך אתה מתכנן לחזור לאימונים של mma? קצת פזיותרפיה, חדר כושר ומה עוד? כלומר קשה לנטר עומס כשאתה מול אדם אחר חיצוני.
מצד אחד הם נתנו לי ירך מאוד מאוד חזקה שאולי הצילה אותי מפציעה הרבה יותר קשה. מצד שני אולי הגמישות נפגעה? לא יודע..מה דעתך על הקשר בין חומרים ופציעות, לדעתך חומרים מגבירים סיכון, מפחיתים, או לא זה ולא זה?
הבטחתי לעצמי בעתיד לעבוד הרבה על גמישות,פילאטיס,יציבות ושאר הדברים שנראים אולי יותר "נשיים" אך הם קריטיםיש לך לקחים ועיצות לעתיד מה לעשות אחרת כדי למנוע פציעות כאלו?
זה נורא מתסכל,במיוחד ההתחלה והימים הראשונים אחרי הניתוח כשהרגל משותקת לגמרי. המוח שוכח שהיא קיימת ומנתק את כל העצבים שם,אי אפשר להשתמש בה בשום צורה לא משנה כמה חזק אתה מנסה.קשוח מאוד, איך אתה מתמודד עם זה נפשית?
רוצה להתחיל תחביב חדש במוזיקה או אומנות?