הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מצב רוח ירוד ב pct

Jordalicious

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
היי,
אני לאחר סייקל, עושה pct שכולל כלומיד וטמוקסיפן, מרגיש מצב רוח ירוד וקצת מדוכא. מרגיש באופן כללי חלש. התחלתי את הpct לפני שלושה ימים. מה ניתן לעשות?

היי,
אני לאחר סייקל, עושה pct שכולל כלומיד וטמוקסיפן, מרגיש מצב רוח ירוד וקצת מדוכא. מרגיש באופן כללי חלש. התחלתי את הpct לפני שלושה ימים. מה ניתן לעשות?
לגיטימי וחלק מהעניין, יש פה הרבה עניין פסיכולוגי.
זה זמני ויעבור, הכי חשוב להקפיד על תזונה ואימונים ככל שניתן

היי, אשמח לדעת מהמנוסים פה, כמה זמן בממוצע לוקח לתחושת הדיכאון/מצב רוח ירוד לחלוף?
הכל תלוי ב-PCT שבוצע ו בהתאוששות של הגוף. עם מוסיפים אוביטריל HCG הגוף מתאושש משמעותית יותר מהר לכן המצב הזה הוא זמני בלבד ויכול להיות במשך חודש. זה משתנה מאוד בין אנשים ותלוי בסוג הסייקל שעשו במינון שלקחו ו ב- PCT שעשו.

הכל תלוי ב-PCT שבוצע ו בהתאוששות של הגוף. עם מוסיפים אוביטריל HCG הגוף מתאושש משמעותית יותר מהר לכן המצב הזה הוא זמני בלבד ויכול להיות במשך חודש. זה משתנה מאוד בין אנשים ותלוי בסוג הסייקל שעשו במינון שלקחו ו ב- PCT שעשו.
שאלה אולי קצת טיפשית אך כמו הכינוי שלי כן אני🤪
האם יכול להיות מצב של שינוי אישיותי לאחר סייקל? הרי סייקל עלול לגרום לעליית אסטרוגן משמע המשתמש עלול להפוך לנשי וקצת בכיין. ואם כן ובמידה והסייקל לא ארוך/מוגזם האם תהיה חזרה ל״בסיס״ האישיותי?

שאלה אולי קצת טיפשית אך כמו הכינוי שלי כן אני🤪
האם יכול להיות מצב של שינוי אישיותי לאחר סייקל? הרי סייקל עלול לגרום לעליית אסטרוגן משמע המשתמש עלול להפוך לנשי וקצת בכיין. ואם כן ובמידה והסייקל לא ארוך/מוגזם האם תהיה חזרה ל״בסיס״ האישיותי?
אם אתה עושה PCT טמוקסיפן רפואי וכלומיד למשך 30-40 ימים. האסטרוגן שלך יהיה תקין והכל יהיה בסדר. (גם בתנאי שאתה מעל גיל 21)

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש ממש ברכבת הרים מבחינת המצב רוח שלי, חרדה מטורפת, מחשבות אובססיביות באקסטרים, מצב של mental breakdown לא יהיה ביטוי גס פה. קשה לי לתפקד. מה לעשות?

• פותח/ת השרשור
זה הpct השני שלי, זכור לי קשיים בpct הראשון, אבל לא כאלה לדעתי. אני מרגיש שהמוח שלי באוברדרייב, לועס מחשבות טורדניות

• פותח/ת השרשור
מה הרצת בסייקל ?
והאם יצא לך לעשות בדיקות דם , לראות באיזה מצב הפרופיל ההורמונלי שלך?
טסטוסטרון אננטט, וטורינבול. בpct כמעט חודש. אעשה בדיקות דם. בנוסף לוקח כדורים ממשפחת ssri , אבל זה לא עוזר כל כך לפי מה שאני רואה למצב רוח

טסטוסטרון אננטט, וטורינבול. בpct כמעט חודש. אעשה בדיקות דם. בנוסף לוקח כדורים ממשפחת ssri , אבל זה לא עוזר כל כך לפי מה שאני רואה למצב רוח
כמה זמן אתה על SSRI? איזה תרופה ומינון?
לוקח להן מעל חודש במקרה הטוב להתחיל להשפיע...
חלק מהאנשים סובלים מהחרפה זמנית של סימפטומים בתחילת השימוש בתרופות ממשפחה זאת.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה על SSRI? איזה תרופה ומינון?
לוקח להן מעל חודש במקרה הטוב להתחיל להשפיע...
חלק מהאנשים סובלים מהחרפה זמנית של סימפטומים בתחילת השימוש בתרופות ממשפחה זאת.
התחלתי לפני שנים, ציפרלקס ופרפנן

• פותח/ת השרשור
אחי מה הסיבה שאתה לוקח פרפנאן?
והאם המטפל שלך יודע שאתה נוטל אנבולים?
הוא לא יודע, אני חושב שאספר באמת. פרפנאן אני לוקח כאוגמנטציה לציפרלקס (בשום פנים ואופן אין קשר לפיסכוטיות או משהו כזה, אני יודע שישנה התוויה כזאת עבור הכדור הזה, לא במקרה שלי). יש לי מאז שהייתי צעיר עניינים של דיכאון וחרדה לצערי. יש תקופות טובות ויש תקופות פחות. היום היה קשוח מאוד מאוד, באופן חריג.
בכל אופן עשיתי מדיטציה עכשיו ואני מרגיש הרבה יותר טוב, המוח שקט זה מה שחשוב

תשמע , אני לא שופט אותך חלילה ,
אבל בגלל שאתה נוטה לסבול מדיכאון / חרדה אני ממליץ לך בחום לא להשתמש באנבולים.

תנסה בנתיים להעזר בקלונקס/קסנס.. כמובן באישור המטפל שלך.

• פותח/ת השרשור
תשמע , אני לא שופט אותך חלילה ,
אבל בגלל שאתה נוטה לסבול מדיכאון / חרדה אני ממליץ לך בחום לא להשתמש באנבולים.

תנסה בנתיים להעזר בקלונקס/קסנס.. כמובן באישור המטפל שלך.
יש מצב שאתה צודק באמת. כשאני על טסטוסטרון אני מרגיש מדהים, אנרגטי, חזק, חיובי, מיינד טוב. הבעיה היא ב pct ושמפסיקים שימוש. אעשה בדיקות דם. תודה לבינתיים

כשאני על טסטוסטרון אני מרגיש מדהים, אנרגטי, חזק, חיובי, מיינד טוב. הבעיה היא ב pct ושמפסיקים שימוש. אעשה בדיקות דם. תודה לבינתיים
כמו כולם!

אין לי מושג בין כמה אתה.. אבל תתייעץ עם אנדוקרינולוג פרטי לגבי אופציה לTRT , בחו"ל טיפול בטסט חיצוני מאושר לטיפול בדיכאון שאינו מגיב לSSRI ויש מחקרים שהוא יעיל גם כטיפול בחרדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית