הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מסה

Ben Gutman

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
שלום חברים אני בשבוע שלישי בסייקל מסה 500 טסט 400 דקה 30 דיבול זה סייקל שני שלי
אני בכללי במסה רגיל לאכול 5000 קלוריות מאוכל נקי ולא קשה לי ברמה שאני מסיים רעב

אבל בימים האחרונים אני מרגיש ירידת תאבון ממש קיצונית ברמה שאני בקושי מצליח להכניס 3000 קלוריות ניסתי לעשות גם העמסות של אוכל פחות נקי פיצות וזה וגם לזה אין תאבון ממש ירידה קיצונית

ממה זה יכול להיות למי שיש ניסיון עם זה?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אבל בימים האחרונים אני מרגיש ירידת תאבון ממש קיצונית ברמה שאני בקושי מצליח להכניס 3000 קלוריות ניסתי לעשות גם העמסות של אוכל פחות נקי פיצות וזה וגם לזה אין תאבון ממש ירידה קיצונית

נתונים שלי גובה 1.77 אחוז שומן 11-12 משקל 98 קילו

• פותח/ת השרשור
וואלה מה אתה אומר
הייתי בטוח קפיצה עתידית
אתה החלטת לקפוץ לכאלה דברים לבד או ניסו לדחוף לך?
לבד לבד יש לי פוטנציאל אדיר ואני מגיב ממש טוב לחומר טבעי הגעתי תוך 10 חודשים אימונים על גובה 1.77 ל 86 קילו על 12 אחוז שומן

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

נתונים שלי גובה 1.77 אחוז שומן 11-12 משקל 98 קילו
יש מצב לאימון יתר? יש עוד בעיות? חוסר שינה טובה? ירידת כוח באימונים? חוסר חשק? אתה יכול לנסות טיפה להוריד כמות חלבון מהתפריט הוא סותם תאבון .

• פותח/ת השרשור
יש מצב לאימון יתר? יש עוד בעיות? חוסר שינה טובה? ירידת כוח באימונים? חוסר חשק? אתה יכול לנסות טיפה להוריד כמות חלבון מהתפריט הוא סותם תאבון .
אתה צודק עליתי על זה היה לי קצת חוסר בשינה כמה ימים כי הייתי עסוק וכנראה בגלל זה חזרתי לישון רגיל וגם התאבון חזר 👍

יש לי מאמן שאומר לי אבל גם אני יודע לפי פסים בכתפיים שיש לי וורידים וגם וורידים ברגליים וקוביות
סבבה אז כבר זה מסביר חלק גדול מהאי דיוק.
ב10 חודשי אימון בלתי אפשרי להגיע לנתונים שציינת פה בהנחה והתחלת מ0.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית