עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאני שקלתי לרמות בבר אור זה היה ברמה של האם להשתמש במגנזיום או לעשות מיקס גריפ🤣🤣🤣האם אפדרין יעזור לי לפני בראורים וריצות 3000 עם זמן? ולמה הוא תורם? הבנתי שזה ממריץ אשמח לפרטים
האם אפדרין יעזור לי לפני בראורים וריצות 3000 עם זמן? ולמה הוא תורם? הבנתי שזה ממריץ אשמח לפרטים
אני התייחסתי לבראור לא כצמן....ולא בראור כמו שאתה מכיר נסיכה קטנה של
אפדרין נקי (לא תמציות זבל) + כדור קפאין (או קפה ) - כדור של 200 מלגרם מורגש יותר טוב לדעתי+ טאורין 1-2 גרם נותן אנרגיה טובה וממריץ ברור. אני לא יודע עד כמה אתה רוצה לשפר את הזמן של הריצות שלך אבל אם אתה מחפש פוש לתקופה הקרובה אני ממליץ לך לשלב קרדרין על בסיס יום יומי + אפדרין קפאין וטאורין לפני כל הפעילות האירובית/ משקולות שלך. בסופו של דבר זה יביא אותך לתוצאה טובה יותר בריצות 3000 ובר אור. בהצלחה.האם אפדרין יעזור לי לפני בראורים וריצות 3000 עם זמן? ולמה הוא תורם? הבנתי שזה ממריץ אשמח לפרטים
עצות זוועתיות.אפדרין נקי (לא תמציות זבל) + כדור קפאין (או קפה ) - כדור של 200 מלגרם מורגש יותר טוב לדעתי+ טאורין 1-2 גרם נותן אנרגיה טובה וממריץ ברור. אני לא יודע עד כמה אתה רוצה לשפר את הזמן של הריצות שלך אבל אם אתה מחפש פוש לתקופה הקרובה אני ממליץ לך לשלב קרדרין על בסיס יום יומי + אפדרין קפאין וטאורין לפני כל הפעילות האירובית/ משקולות שלך. בסופו של דבר זה יביא אותך לתוצאה טובה יותר בריצות 3000 ובר אור. בהצלחה.
*אם אתה במשקל עודף/ אחוזי שומן גבוהים תשלב תזונה נכונה בתקופה הזאת אתה גם תרד באחוזי שומן ובמשקל ותשפר עוד יותר את התוצאה שלך.
אתה ענק אחי אין לי מילים פשוט.עצות זוועתיות.
אני מוכן לחתום על זה שאתה לא עוסק באימוני סיבולת (ריצה, אופניים, וכו׳).
לפותח השרשור - שום דבר מהסלט מעל לא יעזור לך לשפר בצורה מובחנת את הריצות שלך, בוודאי ובוודאי בחנים אנאירוביים כמו בראור או בוחן 3000.
אתה בפורום עם הטייה קשה למפתחי גוף, שאין להם שמץ מחוץ לעולם של דחיקה ומשיכה (ואני מבקש סליחה מראש מהמיעוט של החברים שנמצא כאן ושחורג מהתיאור הכוללני הזה, ובהחלט יש כאלה).
קח את השאלה שלך, גש לפורום טריאתלון ושאל שם.
תחזור ותספר מה הם ענו לך.
אתה ענק אחי אין לי מילים פשוט.
* חמש שנים רוכב אופניים. סיימתי אם זה כבר.
*ריצת 2000 בגיל 19 זמן 6:44 משקל גוף 84 קילו על גובה 1.83 . בגיל 27 ריצת 2000 7:51 דקות. ריצת 3000 אלף 12:30 דקות. משקל גוף 92 קילו. הכנה של 45 ימים לריצה.
*נכון להיום לפני פחות מחודש עשיתי מבחן כושר סגנון של קרוספיט פחות או יותר משהו בעבודה שאני לא רוצה לציין פה איזה ואיפו (יכול לפרט בפרטי) עשיתי אותו וקיבלתי ציון 97 היה חסר כמה שניות לקבל 100. גיל 36.5 משקל גוף 105 קילו.
אני יכול להמשיך.... אבל אין טעם הכל בסדר. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.
אמנם הגעתי ל11:30 לשלוש קילומטר מבלי להבין כלום, רק לרוץ קשה, אבל זה היה על משקל גוף 707:50 ל2000 ו12:30 ל3000 זה רחוק ממרשים.
בהודעה לפני ראיתי שרשמת אנאירובי והתעלמתי כי פסדר נו...סורי אבל ממש ממש ממש לא שכנעת.
מגניב שרכבת בעבר קצת על אופניים, וחמוד שהיית בכושר בצבא.
מבין גדול בספורט סיבולת אתה לא אם אתה חושב שסלט הממריצים דמויי הרדבול שהמלצת לבחורצ׳יק לקחת יעזרו לו במבחני ריצה אנאירובית שלו.
נ.ב
7:50 ל2000 ו12:30 ל3000 זה רחוק ממרשים.
וכפי שאמרתי לפותח השרשור, הוא מוזמן לעשות ניסוי קטן, להוריד כמה רדבולים ולראות בעצמו כמה זה עוזר לו.
אתה מוזמן לעשות את אותו הדבר, ואז נדבר שוב על ההמלצה שלך.
אני לא מנסה לשכנע אתה האחרון שמעניין אותי פה אני מנסה לעזור למי ששאל שאלה בפורום ולתרום לו במשהו. אני מדבר בעובדות קרדרין ואפדרין בשילוב של טאורין וקפאין עוזרים מאוד לאנרגיה ומרץ תקרא מחקרים ומאמרים בנושא אם זה מעניין אותך באמת.סורי אבל ממש ממש ממש לא שכנעת.
מגניב שרכבת בעבר קצת על אופניים, וחמוד שהיית בכושר בצבא.
מבין גדול בספורט סיבולת אתה לא אם אתה חושב שסלט הממריצים דמויי הרדבול שהמלצת לבחורצ׳יק לקחת יעזרו לו במבחני ריצה אנאירובית שלו.
נ.ב
7:50 ל2000 ו12:30 ל3000 זה רחוק ממרשים.
וכפי שאמרתי לפותח השרשור, הוא מוזמן לעשות ניסוי קטן, להוריד כמה רדבולים ולראות בעצמו כמה זה עוזר לו.
אתה מוזמן לעשות את אותו הדבר, ואז נדבר שוב על ההמלצה שלך.
בריצות הדופק איתו עולה לשמיים. והתקבצויות שרירים זה הדבר האחרון שתרצה לקבל בריצה. מגנזיום ומים יעזור אבל זה לא ב-100%עד כמה שזוכר לי קלן יעיל בשיפור יעילות אירובית.
בריצות הדופק איתו עולה לשמיים. והתקבצויות שרירים זה הדבר האחרון שתרצה לקבל בריצה. מגנזיום ומים יעזור אבל זה לא ב-100%
במובן מסויים כל ריצה חלק ממנה היא אנאירובית.היא בחלקה אנאירובית. עד טווח הקילומטר הראשון, פחות או יותר.
וקצב הריצה הוא כזה, שאתה לא יורד מזון 4 כל הריצה.
זו ריצה שכשאתה מסיים אותה אם נתת את כל מה שיש לך, אז אחרי בסה״כ 11-12 דקות אתה נופל גמור על הרצפה עד שאתה מסדיר נשימה.
זו חיה שונה לגמרי מריצת 10, בוודאי שלמעלה מכך, שהן ריצות אירוביות פר אקסלנס.
היכן ניתן להשיג אפדרין נקי?אפדרין נקי (לא תמציות זבל) + כדור קפאין (או קפה ) - כדור של 200 מלגרם מורגש יותר טוב לדעתי+ טאורין 1-2 גרם נותן אנרגיה טובה וממריץ ברור. אני לא יודע עד כמה אתה רוצה לשפר את הזמן של הריצות שלך אבל אם אתה מחפש פוש לתקופה הקרובה אני ממליץ לך לשלב קרדרין על בסיס יום יומי + אפדרין קפאין וטאורין לפני כל הפעילות האירובית/ משקולות שלך. בסופו של דבר זה יביא אותך לתוצאה טובה יותר בריצות 3000 ובר אור. בהצלחה.
*אם אתה במשקל עודף/ אחוזי שומן גבוהים תשלב תזונה נכונה בתקופה הזאת אתה גם תרד באחוזי שומן ובמשקל ותשפר עוד יותר את התוצאה שלך.