הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין

• פותח/ת השרשור Sosla
  • פורסם בתאריך

Sosla

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
האם אפדרין יעזור לי לפני בראורים וריצות 3000 עם זמן? ולמה הוא תורם? הבנתי שזה ממריץ אשמח לפרטים

האם אפדרין יעזור לי לפני בראורים וריצות 3000 עם זמן? ולמה הוא תורם? הבנתי שזה ממריץ אשמח לפרטים
כשאני שקלתי לרמות בבר אור זה היה ברמה של האם להשתמש במגנזיום או לעשות מיקס גריפ🤣🤣🤣

נשמע שאתה לא אתלט תחרותי שמחפש לגלח עוד כמה מאיות מהתוצאה שלו, אלא בחורצ׳יק שמקווה לקבל בוסט שיפורים מהיר דאוס אקס מכינה.

התשובה הקצרה - לא תקבל ערך מוסף מאפדרין, כזה שפתאום תרוץ 3000 בפחות מ-12 דקות כשלפני כן גרדת את ה-13 דקות מלמעלה.
תעשה ניסוי - נסה לשתות 3 רד בולים לפני ריצה, ותראה כמה זה עוזר לך בשיפור התוצאה.

את הערך המוסף שאתה מחפש תקבל רק משיפור בכושר.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה כמה אני מגרד שאלתי שאלה תענה כן עוזר... לא ...לא עוזר ... זה לפני בראור ושאלתי אם זה יעזור לגרד תשניות האלה כן כי אמרו לי שזה ממריץ ואני לא בסדיר ולא בראור כמו שאתה מכיר נסיכה קטנה שלי חחח
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ובמקום 3 רדבול פשוט שותים קפה ....

אפדרין נקי (לא תמציות זבל) + כדור קפאין (או קפה ) - כדור של 200 מלגרם מורגש יותר טוב לדעתי+ טאורין 1-2 גרם נותן אנרגיה טובה וממריץ ברור. אני לא יודע עד כמה אתה רוצה לשפר את הזמן של הריצות שלך אבל אם אתה מחפש פוש לתקופה הקרובה אני ממליץ לך לשלב קרדרין על בסיס יום יומי + אפדרין קפאין וטאורין לפני כל הפעילות האירובית/ משקולות שלך. בסופו של דבר זה יביא אותך לתוצאה טובה יותר בריצות 3000 ובר אור. בהצלחה.
*אם אתה במשקל עודף/ אחוזי שומן גבוהים תשלב תזונה נכונה בתקופה הזאת אתה גם תרד באחוזי שומן ובמשקל ותשפר עוד יותר את התוצאה שלך.

אפדרין נקי (לא תמציות זבל) + כדור קפאין (או קפה ) - כדור של 200 מלגרם מורגש יותר טוב לדעתי+ טאורין 1-2 גרם נותן אנרגיה טובה וממריץ ברור. אני לא יודע עד כמה אתה רוצה לשפר את הזמן של הריצות שלך אבל אם אתה מחפש פוש לתקופה הקרובה אני ממליץ לך לשלב קרדרין על בסיס יום יומי + אפדרין קפאין וטאורין לפני כל הפעילות האירובית/ משקולות שלך. בסופו של דבר זה יביא אותך לתוצאה טובה יותר בריצות 3000 ובר אור. בהצלחה.
*אם אתה במשקל עודף/ אחוזי שומן גבוהים תשלב תזונה נכונה בתקופה הזאת אתה גם תרד באחוזי שומן ובמשקל ותשפר עוד יותר את התוצאה שלך.
עצות זוועתיות.
אני מוכן לחתום על זה שאתה לא עוסק באימוני סיבולת (ריצה, אופניים, וכו׳).

לפותח השרשור - שום דבר מהסלט מעל לא יעזור לך לשפר בצורה מובחנת את הריצות שלך, בוודאי ובוודאי בחנים אנאירוביים כמו בראור או בוחן 3000.

אתה בפורום עם הטייה קשה למפתחי גוף, שאין להם שמץ מחוץ לעולם של דחיקה ומשיכה (ואני מבקש סליחה מראש מהמיעוט של החברים שנמצא כאן ושחורג מהתיאור הכוללני הזה, ובהחלט יש כאלה).

קח את השאלה שלך, גש לפורום טריאתלון ושאל שם.
תחזור ותספר מה הם ענו לך.

נערך לאחרונה:
עצות זוועתיות.
אני מוכן לחתום על זה שאתה לא עוסק באימוני סיבולת (ריצה, אופניים, וכו׳).

לפותח השרשור - שום דבר מהסלט מעל לא יעזור לך לשפר בצורה מובחנת את הריצות שלך, בוודאי ובוודאי בחנים אנאירוביים כמו בראור או בוחן 3000.

אתה בפורום עם הטייה קשה למפתחי גוף, שאין להם שמץ מחוץ לעולם של דחיקה ומשיכה (ואני מבקש סליחה מראש מהמיעוט של החברים שנמצא כאן ושחורג מהתיאור הכוללני הזה, ובהחלט יש כאלה).

קח את השאלה שלך, גש לפורום טריאתלון ושאל שם.
תחזור ותספר מה הם ענו לך.
אתה ענק אחי אין לי מילים פשוט.
* חמש שנים רוכב אופניים. סיימתי אם זה כבר.
*ריצת 2000 בגיל 19 זמן 6:44 משקל גוף 84 קילו על גובה 1.83 . בגיל 27 ריצת 2000 7:51 דקות. ריצת 3000 אלף 12:30 דקות. משקל גוף 92 קילו. הכנה של 45 ימים לריצה.
*נכון להיום לפני פחות מחודש עשיתי מבחן כושר סגנון של קרוספיט פחות או יותר משהו בעבודה שאני לא רוצה לציין פה איזה ואיפו (יכול לפרט בפרטי) עשיתי אותו וקיבלתי ציון 97 היה חסר כמה שניות לקבל 100. גיל 36.5 משקל גוף 105 קילו.
אני יכול להמשיך.... אבל אין טעם הכל בסדר. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.

אתה ענק אחי אין לי מילים פשוט.
* חמש שנים רוכב אופניים. סיימתי אם זה כבר.
*ריצת 2000 בגיל 19 זמן 6:44 משקל גוף 84 קילו על גובה 1.83 . בגיל 27 ריצת 2000 7:51 דקות. ריצת 3000 אלף 12:30 דקות. משקל גוף 92 קילו. הכנה של 45 ימים לריצה.
*נכון להיום לפני פחות מחודש עשיתי מבחן כושר סגנון של קרוספיט פחות או יותר משהו בעבודה שאני לא רוצה לציין פה איזה ואיפו (יכול לפרט בפרטי) עשיתי אותו וקיבלתי ציון 97 היה חסר כמה שניות לקבל 100. גיל 36.5 משקל גוף 105 קילו.
אני יכול להמשיך.... אבל אין טעם הכל בסדר. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.

סורי אבל ממש ממש ממש לא שכנעת.

מגניב שרכבת בעבר קצת על אופניים, וחמוד שהיית בכושר בצבא.
מבין גדול בספורט סיבולת אתה לא אם אתה חושב שסלט הממריצים דמויי הרדבול שהמלצת לבחורצ׳יק לקחת יעזרו לו במבחני ריצה אנאירובית שלו.

נ.ב
7:50 ל2000 ו12:30 ל3000 זה רחוק ממרשים.
וכפי שאמרתי לפותח השרשור, הוא מוזמן לעשות ניסוי קטן, להוריד כמה רדבולים ולראות בעצמו כמה זה עוזר לו.
אתה מוזמן לעשות את אותו הדבר, ואז נדבר שוב על ההמלצה שלך.

ריצת 3000 היא ריצה קצרה, מהירה, כזו שמשקל גוף משחק בה תפקיד מועט יחסית - במובן הזה שאדם שרירי ששוקל 90 קילו, לא יסבול מדיפיציט יחסית לאדם רזה ששוקל 60 קילו.
לכן זו גם ריצה שמשתמשים בה כבוחן לכושר כללי.

נערך לאחרונה:

מבין גדול בספורט סיבולת אתה לא אם אתה חושב שסלט הממריצים דמויי הרדבול שהמלצת לבחורצ׳יק לקחת יעזרו לו במבחני ריצה אנאירובית שלו.

נ.ב
וכפי שאמרתי לפותח השרשור, הוא מוזמן לעשות ניסוי קטן, להוריד כמה רדבולים ולראות בעצמו כמה זה עוזר לו.
בהודעה לפני ראיתי שרשמת אנאירובי והתעלמתי כי פסדר נו...
אבל אתה חוזר על זה, 3000 מטר זה בכלל לא אנאירובי, אימונים של מתאמני 3000 לרוב ברובם או אזור המחציתם ארוכים לכיוון ה10קמ+

היא בחלקה אנאירובית. עד טווח הקילומטר הראשון, פחות או יותר.
וקצב הריצה הוא כזה, שאתה לא יורד מזון 4 כל הריצה.
זו ריצה שכשאתה מסיים אותה אם נתת את כל מה שיש לך, אז אחרי בסה״כ 11-12 דקות אתה נופל גמור על הרצפה עד שאתה מסדיר נשימה.
זו חיה שונה לגמרי מריצת 10, בוודאי שלמעלה מכך, שהן ריצות אירוביות פר אקסלנס.

נ.ב
אני לא מנסה לשכנע אתה האחרון שמעניין אותי פה אני מנסה לעזור למי ששאל שאלה בפורום ולתרום לו במשהו. אני מדבר בעובדות קרדרין ואפדרין בשילוב של טאורין וקפאין עוזרים מאוד לאנרגיה ומרץ תקרא מחקרים ומאמרים בנושא אם זה מעניין אותך באמת.
זמנים שעשיתי בגיל 27 זה זמנים שאני יכול לעשות גם היום בהכנה של כ-45 יום בלבד וזה גם מה שעשיתי בעבר. אני אישית לא מתאמן היום על ריצות זה כבר מזמן לא מעניין אותי פשוט. אני לא רבע עוף אני מעל 100 קילו ריצות לא מעניין אותי כמו פעם או את המבחנים שעברתי. זמנים של 12 דקות ל 3 קילומטר זה אחד המבחנים שעוברים בגיוס לשבכ וכל מיני יחידות אחרות זה נחשב לזמן סבבה לגמרה במיוחד לאנשים שיש להם מאסת שריר ולא שחיפים!
*אני לא המלצתי על רדבול וגם לא ממליץ.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עד כמה שזוכר לי קלן יעיל בשיפור יעילות אירובית.
בריצות הדופק איתו עולה לשמיים. והתקבצויות שרירים זה הדבר האחרון שתרצה לקבל בריצה. מגנזיום ומים יעזור אבל זה לא ב-100%

בריצות הדופק איתו עולה לשמיים. והתקבצויות שרירים זה הדבר האחרון שתרצה לקבל בריצה. מגנזיום ומים יעזור אבל זה לא ב-100%

אני אישית לא מת על קלן בגלל שהוא עושה דפיקות לב.. אפילו במנוחה.

היא בחלקה אנאירובית. עד טווח הקילומטר הראשון, פחות או יותר.
וקצב הריצה הוא כזה, שאתה לא יורד מזון 4 כל הריצה.
זו ריצה שכשאתה מסיים אותה אם נתת את כל מה שיש לך, אז אחרי בסה״כ 11-12 דקות אתה נופל גמור על הרצפה עד שאתה מסדיר נשימה.
זו חיה שונה לגמרי מריצת 10, בוודאי שלמעלה מכך, שהן ריצות אירוביות פר אקסלנס.
במובן מסויים כל ריצה חלק ממנה היא אנאירובית.
אבל מניח שזה דיון מיותר

היכן ניתן להשיג אפדרין נקי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית