הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוטוקול סייקל

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
אשמח לעזרה בתכנון הסייקל

לא סייקל ראשון , האחרון היה לפני 3/4 שנים בערך .

נתונים : גיל 44 , מתאמן 20 שנה , בריא , בדיקות דם אחרונות הורמונליות וכלליות נעשו לפני כמה שבועות ויצא תקין .

עשיתי בעבר מספר סיייקלים לאורך השנים .

רוצה לחזור לסייקל לקראת הקיץ להתחיל במאי בערך ל12 שבועות פלוס מינוס

מטרה : להרים קצת את הגוף , לבנות שריר , מראה טוב יותר מוצק יותר , לקבל כוח

מה לעשות גיל 44 זה לא כמו 30 חחח…
לעזור קצת לעצמי לתת פוש לגוף לקראת הקיץ למראה טוב יותר .

חשבתי על סייקל כזה ואשמח לחוות דעת שלכם בעניין בבקשה לא נכנס כרגע למינונים מדויקים אבל זה בגדול הכוון שלי

טסט אנטט פעם בשבוע או פעמיים

פרימו פעם בשבוע או פעמיים

לשבועות הראשונים לשלב אנאבר מספר ושבועות קטן .

ולאורך הסייקל פרווירון כדור ביום .

ניקוי/pct

כלומיד או נולבדקס

תודה מראש על העזרה

תשובה נבחרת
טסט אננטט לא משנה איזה מינון תעשה בשבוע אם זה מחולק ל-2 זריקות בשבוע ולא אחת אתה תרגיש את זה טוב יותר. אם המינון השבועי של טסט הוא לפחות 500 מלגרם ממליץ להוסיף גם כדור של ארימידקס/ארומזין או אולי לטרזול בשבוע.
פרימובולן הוא 100 מלגרם הרוך אצלך נכון? גם רצוי לחלק אותו לפעמים בשבוע ומינון כמה שיותר גבוה שלו יביא יותר תוצאות 300-400 מלגרם(יקר הבן זונה)
אנאבר לא פחות מ 50 מלגרם ביום לגברים עובד טוב.
פרווירון אצלך 25 מלגרם? בדרך כלל זה 2 כדורים ביום.
PCT אני ממליץ לך שילוב של כלומיד+טמוקסיפן וגם HCG אוביטריל במינון 6500 אלף UI לפחות בחודש האחרון של הסייקל אצמו זה יעזור לך מאוד ב-PCT בשיקום בסוף במיוחד כי אתה בן 44+ ולא בן 25.
טסט אננטט לא משנה איזה מינון תעשה בשבוע אם זה מחולק ל-2 זריקות בשבוע ולא אחת אתה תרגיש את זה טוב יותר. אם המינון השבועי של טסט הוא לפחות 500 מלגרם ממליץ להוסיף גם כדור של ארימידקס/ארומזין או אולי לטרזול בשבוע.
פרימובולן הוא 100 מלגרם הרוך אצלך נכון? גם רצוי לחלק אותו לפעמים בשבוע ומינון כמה שיותר גבוה שלו יביא יותר תוצאות 300-400 מלגרם(יקר הבן זונה)
PCT אני ממליץ לך שילוב של כלומיד+טמוקסיפן וגם HCG אוביטריל במינון 6500 אלף UI לפחות בחודש האחרון של הסייקל אצמו זה יעזור לך מאוד ב-PCT בשיקום בסוף במיוחד כי אתה בן 44+ ולא בן 25.

תשובה נבחרת
  • פותח/ת השרשור
ראשית תודה רבה על התשובה המפורטת . לגבי מינונים אז הכוון הוא שתי זריקות בשבוע כמו בהמלצה שלך ,
אנטט+פרימו (אפשר באותו המזרק ?)

כמה שבועות אפשר ונכון למשוך עם האנטט והפרימו ? אני מכוון לסייקל של 12/14 שבועות בערך , הם זה נכון לעשות לזמן כזה או שאני מגזים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית