הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עמידות האשכים לhcg

• פותח/ת השרשור Arik.a
  • פורסם בתאריך

Arik.a

משתמש מתחיל
53
2
נק' מוניטין:
2
53
2
אהלן חברים. בן 25 מגיל 19 על סייקלים on of. רציתי לקחת את עצמי למקומות חדשים ולעשות סייקל של כמעט שנה עם גשר באמצע. מכיוון שעניין הפוריות מאוד חשובה לי (למרות שיש לי 2 ילדים אחד מהם תוך כדי סייקל) ואני תמיד עם פרגניל במהלך הסייקל ניסיתי המון המון למצוא מידע בנוגע לכמה זמן אפשר להשתמש בפרגניל מבלי שהאשכים יפתחו עמידות (תמיד עשיתי סייקלים קצרים כך שלא הייתה בעייה…)
האם מקרים כאלה מתרחשים רק במינון גבוה? ואז מינון של 500iu בשבוע יכול להילקח לאורך כל הסייקל? או שלא? ואם כן מה אפשר לעשות כדי לשמר פוריות וכמובן למנוע שיקום ארוך בהגזמה?

סייקלים אם מינון כמה שיותר נמוך וכמה שפחות חומרים להתרחק מחומרים כמו טרן וכן להשתמש ב HCG אחד לפחות בכל סייקל זה מה שישמור לך על פוריות עד כמה שזה אפשרי. העובדה היא שיש לך כבר 2 ילדים ואחד מהם עשית על סייקל מעיד על זה שמה שעשית עד עכשיו היה נכון והגיב טוב עליך.
כמו כן אל תשכך שיש מפתחי גוף בארץ ובעולם שגם אחרי שהשתמשו במינונים גבוהים מיוחד והרבה חומרים אחרי הפסקה של כשנה מחומרים בסוף כן שיקמו הכל.

• פותח/ת השרשור
סייקלים אם מינון כמה שיותר נמוך וכמה שפחות חומרים להתרחק מחומרים כמו טרן וכן להשתמש ב HCG אחד לפחות בכל סייקל זה מה שישמור לך על פוריות עד כמה שזה אפשרי. העובדה היא שיש לך כבר 2 ילדים ואחד מהם עשית על סייקל מעיד על זה שמה שעשית עד עכשיו היה נכון והגיב טוב עליך.
כמו כן אל תשכך שיש מפתחי גוף בארץ ובעולם שגם אחרי שהשתמשו במינונים גבוהים מיוחד והרבה חומרים אחרי הפסקה של כשנה מחומרים בסוף כן שיקמו הכל.
קודם כל תודה על התשובה!
שנית בגלל שעשיתי סייקלים יחסית קצרים לקחתי hcg במינון נמוך של 500iu בשבוע וזה עבד טוב (למרות שבבדיקות דם תמיד גם בזמן שימוש בhcg הLH FSH היו נמוכים) השאלה שלי אם בסייקל כזה ארוך צריך לעשות הפסקה מהhcg? או שאפשר להריץ ברצץ למשך חצי שנה מבלי שהאשכים יפתחו עמידות לחומר ולא באמת ישמרו את הייצור זרע?

• פותח/ת השרשור
אני לא שמעתי על עמידות לחומר כמו HCG בטח לא לסייקל של כשנה עם גשר באמצע .
הבנתי.
שאלתי את זה בגלל שבתוצאות הLH FSH נמוכים והחומר הוא מבית מרקחת ושמור תמיד בקירור,לפי דבריך שאין משוב שלילי בשימוש כזה נמוך כנראה ש500iu בשבוע לא מינון מספיק גבוה כדי להשתקף בתוצאות…
לסיכום מינון כזה יכול לרוץ ברצף לפרק זמן שכזה?

הבנתי.
שאלתי את זה בגלל שבתוצאות הLH FSH נמוכים והחומר הוא מבית מרקחת ושמור תמיד בקירור,לפי דבריך שאין משוב שלילי בשימוש כזה נמוך כנראה ש500iu בשבוע לא מינון מספיק גבוה כדי להשתקף בתוצאות…
לסיכום מינון כזה יכול לרוץ ברצף לפרק זמן שכזה?
חיובי ספורטאים עשו גם 1000 בשבוע גם 1500 גם 700 גם 500 זה תמיד עשה תעבודה בכל מצב.

שאלתי את זה בגלל שבתוצאות הLH FSH נמוכים והחומר הוא מבית מרקחת ושמור תמיד בקירור
hcg אינו LH - זו טעות נפוצה בין משתמשי סטרוידים שחושבים שעם נטילת פרגניל או אוביטריל ערכי LH ו- FSH יעלו. זה לא נכון.
hCG הוא פשוט עושה את אותו עבודה של ה LH (מתחבר עם הלידינג' סילס Leydig cells בתוך האשכים ואז גורם לביצה לעבוד וליצור טסט).
אבל המבנה הכימי שלו וה- RECEPOTRS שלו הם בהחלט שונים מזה של ה LH - ולכן הגוף שלנו אינו מזהה אותו כמו שהוא מכיר את ה LH..

אין זה לקשר בין נטילת אוביטריל/HCG עם הערכים של LH.

הדרך הנכונה לבדוק איכות האוביטריל/פרגניל היא באמצעות בדיקת הריון או לחילופין להשתמש בה ולוודא שהביצים לא מתכווצים עם שימוש בסטרוייד.

• פותח/ת השרשור
hcg אינו LH - זו טעות נפוצה בין משתמשי סטרוידים שחושבים שעם נטילת פרגניל או אוביטריל ערכי LH ו- FSH יעלו. זה לא נכון.
hCG הוא פשוט עושה את אותו עבודה של ה LH (מתחבר עם הלידינג' סילס Leydig cells בתוך האשכים ואז גורם לביצה לעבוד וליצור טסט).
אבל המבנה הכימי שלו וה- RECEPOTRS שלו הם בהחלט שונים מזה של ה LH - ולכן הגוף שלנו אינו מזהה אותו כמו שהוא מכיר את ה LH..

אין זה לקשר בין נטילת אוביטריל/HCG עם הערכים של LH.

הדרך הנכונה לבדוק איכות האוביטריל/פרגניל היא באמצעות בדיקת הריון או לחילופין להשתמש בה ולוודא שהביצים לא מתכווצים עם שימוש בסטרוייד.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

זהו שאני מכיר הרבה אנשים שמשתמשים בhcg במהלך סייקל בהפסקות של חודשיים כן וחודשיים לא -וערכי הLH FSH עולים להם בזמן השימוש (אם כי במינונים גבוהים יותר)
לגבי הבדיקת הריון ניסיתי ולא עבד למרות שאני מקבל מרשם רופא והמוצר נמצא בקירור מרגע שיוצר מהבית מרקחת. לגבי הגודל הוא לא חוזר לי לעצמו בשימוש במינונים כאלה אם כי הוא הספיק לי להכניס את האישה להריון באמצע סייקל…

אין שום סיכוי שמשהו יזריק לגופו סטרוייד ויקבל LH יותר מ 0. זה פשוט בלתי אפשרי. המוח ישביט לאלתר את יצור ה- GNRH דבר שיגרום לך בוודאות לאיפוס ערכים ה LH וגם FSH.
שום תרופה שאתה תיטול לא תעלה לך ערכים אלה. אתה פשוט חייב לתקן את הפגיעה שקרתה במוח, על מנת להחיל מחדש את יצור ה GNRH ורק אז יתחילו ערכי LH ו FSH לתפס.
פרגנל לא יעשה כלום במערכת ה - HPTA

פרגניל חייב באלף אחוז לגרום לבדיקת הריון לצאת חיובית, אולם לגבי אוביטריל, אני לא בטוח האמת כי הוא פשוט rhCG - כלומר זה חומר שנוצר במעבדות והוא דומה במבנה שלו ל DNA של ה- HCG הרגיל.. אינני בטוח אם הוא יגרום לבדיקת הריון לצאת חיובית או לא.

לגבי גודל, אם התכווצו משמעותית זה אומר שהחומר לא עובד. אם התכווצו קצת, תעלה את המינון. (לא כדאי למשך זמן ארוך)

לגבי פוריות, פרגניל לא משחק תור כאן, כי כמו שכתבתי לעיל פרגניל עובד על ה לידינג' סילס שהם אחראים על יצור הטסט בלבד. לגבי פוריות ערכי ה- FSH חשובים יותר, כי זה שיוצר את הזרע.
פוריות תוך כדי סייקל מעיד על גנטיקה טובה דווקא, בכלל לא פשוט להכניס אישה להריון תוך כדי הסייקל. זה ממש תלוי בגנטיקה ובסוג הסטרוייד שאתה משתמש. (אם זה NOR19 הסיכויים לפוריות די קרובים לאפס)

• פותח/ת השרשור
אין שום סיכוי שמשהו יזריק לגופו סטרוייד ויקבל LH יותר מ 0. זה פשוט בלתי אפשרי. המוח ישביט לאלתר את יצור ה- GNRH דבר שיגרום לך בוודאות לאיפוס ערכים ה LH וגם FSH.
שום תרופה שאתה תיטול לא תעלה לך ערכים אלה. אתה פשוט חייב לתקן את הפגיעה שקרתה במוח, על מנת להחיל מחדש את יצור ה GNRH ורק אז יתחילו ערכי LH ו FSH לתפס.
פרגנל לא יעשה כלום במערכת ה - HPTA

פרגניל חייב באלף אחוז לגרום לבדיקת הריון לצאת חיובית, אולם לגבי אוביטריל, אני לא בטוח האמת כי הוא פשוט rhCG - כלומר זה חומר שנוצר במעבדות והוא דומה במבנה שלו ל DNA של ה- HCG הרגיל.. אינני בטוח אם הוא יגרום לבדיקת הריון לצאת חיובית או לא.

לגבי גודל, אם התכווצו משמעותית זה אומר שהחומר לא עובד. אם התכווצו קצת, תעלה את המינון. (לא כדאי למשך זמן ארוך)

לגבי פוריות, פרגניל לא משחק תור כאן, כי כמו שכתבתי לעיל פרגניל עובד על ה לידינג' סילס שהם אחראים על יצור הטסט בלבד. לגבי פוריות ערכי ה- FSH חשובים יותר, כי זה שיוצר את הזרע.
פוריות תוך כדי סייקל מעיד על גנטיקה טובה דווקא, בכלל לא פשוט להכניס אישה להריון תוך כדי הסייקל. זה ממש תלוי בגנטיקה ובסוג הסטרוייד שאתה משתמש. (אם זה NOR19 הסיכויים לפוריות די קרובים לאפס)
הבנתי.
למרות שראיתי על כמה וכמה מתאמנים שלי שעם פרגניל הlH fSH עלו…
בנוגע אליי אחרי שאעלה מינון כדי להחזיר אותן לגודלן המקורי או בקירוב צריך להפסיק לקחת? או להוריד בחזרה מינון ? ובאופן כללי מה הסיבה שמינון גבוה לא כדאי הרבה זמן?

למרות שראיתי על כמה וכמה מתאמנים שלי שעם פרגניל הlH fSH עלו…
הם לקחו פרגניל תוך כדי שימשוש בסטרויידים? הם לקחו סטרוידים בפה? או זריקות?
אם זה סארמס זה לא סטרוייד דרך אגב..

בנוגע אליי אחרי שאעלה מינון כדי להחזיר אותן לגודלן המקורי או בקירוב צריך להפסיק לקחת? או להוריד בחזרה מינון ? ובאופן כללי מה הסיבה שמינון גבוה לא כדאי הרבה זמן?
יש ליטול פרגניל כל עוד אתה מזריק לגופך סטרוייד. אין להפסיק. תעלה מינון עד שיגיעו ל- 85% מגודל מקורי.
אין זה בריא לגוף להשתמש בסטרוייד למשך זמן ארוך ובוודאי לא HCG.. הגוף שלך בסוף, יבין שהדרך שלו ליצור טסט היא ע"י החומר הזר שאתה מזריק לו, וכך אתה תפגע משמעותית במערכת ה HIPTA שלך ותגרום לשיקום ארוך מאוד..

תמוד תזכור, פרגניל או כל HCG הוא הורמון נשי !! - הוא פשוט הורמון שנמצא בשתן של אישה בהריון.. עיקר תפקידו הוא למנוע השבתט הביצים.. אבל הפגיעה במוח עדיין קיימת!! - GNRH עדיין אפס.. גוף שלך לאת לאת מאבד יכולתו לשיקום המוח ושוכח שהוא חייב ליצור LH - FSH- GNRH זה מסוכן. לא טוב.

חשוב ליזכור שזה ממש ממש תלוי בבן אדם עצמו. גנטיקה זה הפקטור החשוב ביותר.. יש כאלה שהשתמשו רצוף בסייקלים לתקופה הזויה, ואחרי הפסקה של כמה חודשים בודדים חזרו לאיך שהיו מקודם ואפילו יותר חזק. מצד שני, יש כאלה שהתשמשו במינימום דוז של טסט, ופגעו בעצמם פגיעה אלימה וקשה מאד והם לא יביאו ילד לעולם!

• פותח/ת השרשור
הם לקחו פרגניל תוך כדי שימשוש בסטרויידים? הם לקחו סטרוידים בפה? או זריקות?
אם זה סארמס זה לא סטרוייד דרך אגב..

יש ליטול פרגניל כל עוד אתה מזריק לגופך סטרוייד. אין להפסיק. תעלה מינון עד שיגיעו ל- 85% מגודל מקורי.
אין זה בריא לגוף להשתמש בסטרוייד למשך זמן ארוך ובוודאי לא HCG.. הגוף שלך בסוף, יבין שהדרך שלו ליצור טסט היא ע"י החומר הזר שאתה מזריק לו, וכך אתה תפגע משמעותית במערכת ה HIPTA שלך ותגרום לשיקום ארוך מאוד..

תמוד תזכור, פרגניל או כל HCG הוא הורמון נשי !! - הוא פשוט הורמון שנמצא בשתן של אישה בהריון.. עיקר תפקידו הוא למנוע השבתט הביצים.. אבל הפגיעה במוח עדיין קיימת!! - GNRH עדיין אפס.. גוף שלך לאת לאת מאבד יכולתו לשיקום המוח ושוכח שהוא חייב ליצור LH - FSH- GNRH זה מסוכן. לא טוב.

חשוב ליזכור שזה ממש ממש תלוי בבן אדם עצמו. גנטיקה זה הפקטור החשוב ביותר.. יש כאלה שהשתמשו רצוף בסייקלים לתקופה הזויה, ואחרי הפסקה של כמה חודשים בודדים חזרו לאיך שהיו מקודם ואפילו יותר חזק. מצד שני, יש כאלה שהתשמשו במינימום דוז של טסט, ופגעו בעצמם פגיעה אלימה וקשה מאד והם לא יביאו ילד לעולם!
ומה לגבי שימוש בכלומיד/ אנדוקסל באמצע סייקל?
מכיר חבר טוב שהיה בעברו אחד המפתחי גוף הפופולאריים בארץ עד שעזב לארה״ב שטוען ששימוש באנדוקסל יכול לשמר את הפעילות באשכים ובמקביל לא לפגוע בבלוטה…(במינון נמוך)

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר. כלומיד אך ורק ב PCT. זו תרופה לשיקום המוח, שיקום ה- Anterior pituitary ליתר דיוק.
אין ליטול תרופה זו כל עוד לא הפסקת שימוש
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לסיכום פרגניל במשך חצי שנה מקובל לקחת? והאם ספירת זרע תוך שימוש בפרגניל יכולה להעיד על כך שאני במצב טוב ואין עניין להעלות במינון גם אם ישנה התכווצות?

פחות מומלץ. אין מספיק מחקרים לגבי זה. חצי שנה זה ממש תקופה ארוכה.. אין חוקים ב- בודי בילדינג' .. כל אדם עושה מה שהוא רואה כנכון.. יש אנשים משוגעים שלא מפסיקים בכלל כל השנה.. השרירים הם חייהם.
6 חודשים על סטרויידים עלול להגדיל את שריר הלב.. שם לב. זה יגרום לאסון חלילה. (במיוחד אם אתה משתמש בסטרויידים אנאבולים חזקים)

ספירת זרע תוך כדי סייקל בלי HMG יביא למספר נמוך מאוד. אפילו אם השתמשת בפרגניל. ההתכווצות והגודל מושפעים מכמות ה טסט שמיוצרת באשכים אבל כמות הזרע קרובה לאפס.

אל תסבך את עצמך.. תשאר על 1000UI בשבוע מחולק ל 4 זריקות.. תשאר על סייקל ל 12-16שבועות גג.. ותפסיק לאחר מכן ותעשה PCT. בריאותך יותר חשובה מסתם שרירים.
(אם אתה משתמש ב NOR19 תעלה את הדוז ל 1500UI בשבוע וקצר משך הסייקל משמעותית ..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית