הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניפוץ המיתוס בטבעונות

tomeriko87

משתמש מתחיל
16
3
נק' מוניטין:
3
16
3
ראשית איני רוצה חס ושלום לשכנע,להטיף,להכנס להוכחות או ויכוחים מיותרים, כל מה שארשום פה הייתה חוויה אישית ישירה וניסוי שעשיתי על הגוף שלי בעודי עדיין עושה זאת כדי לנסות ולשתף מה שאני חווה ב-3 חודשיים שבהם אני טבעוני וחודש וחצי מתוכו שאני מתאמן, מי שירצה לקחת את זה ככלי אישי עשיתי את שלי.

שנית המקור הראשוני שדרכו נחשפתי לעולם הטבעונות היה האיש ״תומר סברון״ לא ארחיב יותר מדי על הבחור אבל בידיו כל הוכחה על השינוי שטבעונות עשתה בחייו איש מאוד מוכר ונחמד ומי שמעוניין לפתוח אצלו עוד ערוץ מעניין בסל שלו ממליץ בחום להקשיב ביוטיוב לתכנים שלו.

כמוני כמוכם בעברי כנער מתאמן בגיל 18 עד 23 עם מבנה גוף די מרשים לכל הדעות (אולי בהמשך העלה תמונות אישיות)
הייתי אוכל בשר,גבינות,גאנק פוד, ועוד..
בכמות מירבית מבלי לחשוב על ״בריא ,לא בריא״ בדיעבד יודע שזאת הייתה מחשבה שגויה אבל כזה הייתי ואיזון אצלי בדברים אף פעם לא היה, אבל כמתאמנים ובני אדם אנו יודעים שבסופו של דבר אנחנו למדים מטעויות ומשם אנו צומחים.
אז אצלי כאמור הדבר היה מתפרש על פשוט להגיע לכמות קלוריות והערכים המדויקים שהייתי צריך להגיע.

במסע הדרך שלי הצבתי מטרה הגעתי אליה והגעתי לגוף שתמיד רציתי, אבל תמיד חוויתי פציעה, התאוששות איטית , דלקתיות , חולי, כאבי בטן לפני אימון , ואפילו מצבי רוח ירודים משתנים עד לאפילו דיכאונות וחרדות,
(שוב אני מדבר על חוויה אישית ישירה שלי וכל מתאמן פה כמובן מכיר את גופו לעומק אין ספק שיכול להיות שלא תמיד אכלתי את הסיבים התזונתיים הנכונים וזה מה שגרם לזה ויכול להיות ויטמינים ועוד, אבל זה לא העניין, העניין מה בסופו הביא אותי למסר אותו אני רוצה להעביר)

איך שינוי מהרגל בתזונה מאכילה מהחי לעבור, לאחת התזונות המאתגרות ביותר טבעונות הביא אותי להיות, מרוכז,חזק,לא סובל משום מחשבות טורדניות שום חרדות/פחדים, זיכרון שלי השתפר פלאים, שמח ואהבה פנימית וחיצונית כלפי העולם שבחוץ וכלפי העולם שמעבר, ומי כמוכם יודעים כמה חשובה מנטליות למתאמן ולכל אדם בכל תחום.

פיזית? אני מתאמן כל יום 7 ימים בשבוע הגוף פשוט לא מתעייף הוא מחדש כוחות כמו מכונה זה פשוט לא להאמין, אין לי עייפות כרונית כפי שהייתה לי בעברי, שום דלקתיות מסויימת בגוף , שום כאב, וכשחזרתי להתאמן אחרי זמן רב נתפסו לי כמובן שרירים באותו יום, כוס עם כורכום ופלפל יום למחרת הכאב עבר כמו קסם.
מבחינה חיצוניות העור שלי פשוט הבריק הוא מואר ממש, הגוף כמובן מאוד מאוד חטוב, אני לא שחיף.
אני שוקל 60 קילו על 1.72 קחו בחשבון שהייתה לי גם ירידה באחוזי שומן מאוד דרסטית כמובן ונשארתי רק עם מסת שריר.
אני מרגיש קליל, כמעט ולא מרגיש את גופי, אבל מעולם לא התאהבתי בגוף שלי כמו עכשיו בין עם זה מבחינת ביצועים לתרגילים וחזרתיות, לבין המראה שלו.
לא הייתה לי שום נשירת שיער, את האמת יש לי שיער מאוד ארוך, חולשות למינהם , חוסרים בדם שום דבר, אני שלוש וחצי חודש בזה ואני כול יום קם כמו פנתר.
כול מיני מיתוסים על טבעונות הם לא נכונים! אנחנו לא צריכים שמן, בשר, גבינות , כל הדברים האלה יצרו אצלי לפחות : חולי, דיכאון, דלקתיות, פציעות .
ואיך אני מסיק שזה מתזונה ? כי רק כאשר שיניתי את התזונה שלי הרגשתי את השינוי הזה ולכן אין טעם להתווכח עם בן אדם על סך חוויה אישית.

התזונה שלי מורכבת רק מפירות וירקות אורגניים
וקיטניות - אורז מלא אורגני , כוסמין , עדשים ועוד..
את המים אני שותה רק ממערכת אוסמוזה הפוכה.

כמובן שאני מגיע ל2300 קלוריות ביום עם כל התזונה הזאת.. למשל אני אוכל בין 9-10 בננות ביום שזה לבד כמעט 950 קלוריות סתם כדי לפתוח לאנשים את הראש.. עדשים אני אוכל 500 גרם מבושל אני מגיע ל-70 גרם חלבון..
אני יודע שיש חלבונים שנספגים בצורות שונות , תראו מבחינתי חלבון זה חלבון ויש אותו בהכל .

הגעתי לגוף מאוד מרשים עם התזונה הזאת שאני בטוח שהרוב הגדול פה יעריך , אבל זאת לא הנקודה , הנקודה היא שבגיל 26 עכשיו אני מרגיש כמו בן 16 ואפילו יותר טוב, אני בריא , אני חזק, אני גמיש, מנטלית אני מרגיש עוצמות של אנרגיה של חוויתי מיימי וזה למה בוחר אני לשתף אתכם.

תראו אני אמשיך לעדכן כאן, חשוב לציין כל דבר שנאמר פה בבקשה שישמור על שפה מכובדת, אני מכבד ומעריך כל אדם ואמונתו ומה שבוחר ואיך לחיות את חייו.
אבל עם מישהו מעט מזדהה עם הנאמר פה יהיה מופלא לפתוח פה דיון שאולי יוביל לכלים מדהימים וגם אני בא ללמוד

ראשית איני רוצה חס ושלום לשכנע,להטיף,להכנס להוכחות או ויכוחים מיותרים, כל מה שארשום פה הייתה חוויה אישית ישירה וניסוי שעשיתי על הגוף שלי בעודי עדיין עושה זאת כדי לנסות ולשתף מה שאני חווה ב-3 חודשיים שבהם אני טבעוני וחודש וחצי מתוכו שאני מתאמן, מי שירצה לקחת את זה ככלי אישי עשיתי את שלי.

שנית המקור הראשוני שדרכו נחשפתי לעולם הטבעונות היה האיש ״תומר סברון״ לא ארחיב יותר מדי על הבחור אבל בידיו כל הוכחה על השינוי שטבעונות עשתה בחייו איש מאוד מוכר ונחמד ומי שמעוניין לפתוח אצלו עוד ערוץ מעניין בסל שלו ממליץ בחום להקשיב ביוטיוב לתכנים שלו.

כמוני כמוכם בעברי כנער מתאמן בגיל 18 עד 23 עם מבנה גוף די מרשים לכל הדעות (אולי בהמשך העלה תמונות אישיות)
הייתי אוכל בשר,גבינות,גאנק פוד, ועוד..
בכמות מירבית מבלי לחשוב על ״בריא ,לא בריא״ בדיעבד יודע שזאת הייתה מחשבה שגויה אבל כזה הייתי ואיזון אצלי בדברים אף פעם לא היה, אבל כמתאמנים ובני אדם אנו יודעים שבסופו של דבר אנחנו למדים מטעויות ומשם אנו צומחים.
אז אצלי כאמור הדבר היה מתפרש על פשוט להגיע לכמות קלוריות והערכים המדויקים שהייתי צריך להגיע.

במסע הדרך שלי הצבתי מטרה הגעתי אליה והגעתי לגוף שתמיד רציתי, אבל תמיד חוויתי פציעה, התאוששות איטית , דלקתיות , חולי, כאבי בטן לפני אימון , ואפילו מצבי רוח ירודים משתנים עד לאפילו דיכאונות וחרדות,
(שוב אני מדבר על חוויה אישית ישירה שלי וכל מתאמן פה כמובן מכיר את גופו לעומק אין ספק שיכול להיות שלא תמיד אכלתי את הסיבים התזונתיים הנכונים וזה מה שגרם לזה ויכול להיות ויטמינים ועוד, אבל זה לא העניין, העניין מה בסופו הביא אותי למסר אותו אני רוצה להעביר)

איך שינוי מהרגל בתזונה מאכילה מהחי לעבור, לאחת התזונות המאתגרות ביותר טבעונות הביא אותי להיות, מרוכז,חזק,לא סובל משום מחשבות טורדניות שום חרדות/פחדים, זיכרון שלי השתפר פלאים, שמח ואהבה פנימית וחיצונית כלפי העולם שבחוץ וכלפי העולם שמעבר, ומי כמוכם יודעים כמה חשובה מנטליות למתאמן ולכל אדם בכל תחום.

פיזית? אני מתאמן כל יום 7 ימים בשבוע הגוף פשוט לא מתעייף הוא מחדש כוחות כמו מכונה זה פשוט לא להאמין, אין לי עייפות כרונית כפי שהייתה לי בעברי, שום דלקתיות מסויימת בגוף , שום כאב, וכשחזרתי להתאמן אחרי זמן רב נתפסו לי כמובן שרירים באותו יום, כוס עם כורכום ופלפל יום למחרת הכאב עבר כמו קסם.
מבחינה חיצוניות העור שלי פשוט הבריק הוא מואר ממש, הגוף כמובן מאוד מאוד חטוב, אני לא שחיף.
אני שוקל 60 קילו על 1.72 קחו בחשבון שהייתה לי גם ירידה באחוזי שומן מאוד דרסטית כמובן ונשארתי רק עם מסת שריר.
אני מרגיש קליל, כמעט ולא מרגיש את גופי, אבל מעולם לא התאהבתי בגוף שלי כמו עכשיו בין עם זה מבחינת ביצועים לתרגילים וחזרתיות, לבין המראה שלו.
לא הייתה לי שום נשירת שיער, את האמת יש לי שיער מאוד ארוך, חולשות למינהם , חוסרים בדם שום דבר, אני שלוש וחצי חודש בזה ואני כול יום קם כמו פנתר.
כול מיני מיתוסים על טבעונות הם לא נכונים! אנחנו לא צריכים שמן, בשר, גבינות , כל הדברים האלה יצרו אצלי לפחות : חולי, דיכאון, דלקתיות, פציעות .
ואיך אני מסיק שזה מתזונה ? כי רק כאשר שיניתי את התזונה שלי הרגשתי את השינוי הזה ולכן אין טעם להתווכח עם בן אדם על סך חוויה אישית.

התזונה שלי מורכבת רק מפירות וירקות אורגניים
וקיטניות - אורז מלא אורגני , כוסמין , עדשים ועוד..
את המים אני שותה רק ממערכת אוסמוזה הפוכה.

כמובן שאני מגיע ל2300 קלוריות ביום עם כל התזונה הזאת.. למשל אני אוכל בין 9-10 בננות ביום שזה לבד כמעט 950 קלוריות סתם כדי לפתוח לאנשים את הראש.. עדשים אני אוכל 500 גרם מבושל אני מגיע ל-70 גרם חלבון..
אני יודע שיש חלבונים שנספגים בצורות שונות , תראו מבחינתי חלבון זה חלבון ויש אותו בהכל .

הגעתי לגוף מאוד מרשים עם התזונה הזאת שאני בטוח שהרוב הגדול פה יעריך , אבל זאת לא הנקודה , הנקודה היא שבגיל 26 עכשיו אני מרגיש כמו בן 16 ואפילו יותר טוב, אני בריא , אני חזק, אני גמיש, מנטלית אני מרגיש עוצמות של אנרגיה של חוויתי מיימי וזה למה בוחר אני לשתף אתכם.

תראו אני אמשיך לעדכן כאן, חשוב לציין כל דבר שנאמר פה בבקשה שישמור על שפה מכובדת, אני מכבד ומעריך כל אדם ואמונתו ומה שבוחר ואיך לחיות את חייו.
אבל עם מישהו מעט מזדהה עם הנאמר פה יהיה מופלא לפתוח פה דיון שאולי יוביל לכלים מדהימים וגם אני בא ללמוד
חומר למחשבה...
סתם מעלה תהיה לגבי התזונה שלך לפני "המהפך", יכול להיות שהיית אוכל לא בריא (המון אוכל מתועש וכו') לפני והשיפור הוא מעצם ההפסקה של האוכל הזה ולא מהימנעות מביצים ובשר?

• פותח/ת השרשור
חומר למחשבה...
סתם מעלה תהיה לגבי התזונה שלך לפני "המהפך", יכול להיות שהיית אוכל לא בריא (המון אוכל מתועש וכו') לפני והשיפור הוא מעצם ההפסקה של האוכל הזה ולא מהימנעות מביצים ובשר?
אכלתי בעיקר חזה עוף ואורז, חמאות בוטנים , כפות שמן , דגים , ירקות , לעיתים המבורגרים וגאנק אגוזים
בקבוקי חלבון ופרו למינהם

אני אישית מכיר את תומר סברון והוא באמת בנאדם מיוחד.
לגבי טבעונות אני חולק על דעתך... זאת אינה תזונה שמתאימה לכולם.
אני מכיר הרבה אנשים שעשו את המעבר לטבעונות והם דיווחו על תופעות של עייפות , חולשה , ירידה בכוח פיזי , אובדן חשק מיני.
הרוב חזרו להרגלי התזונה ה"רגילים" ואותם סימפטומים נעלמו...
בנוסף אני זוכר מקרה חריג במיוחד של מתאמנת שעשתה דיאטת 80/10/10 , במשך תקופה מאוד קצרה ניתן היה להבחין בשינוי דרסטי בהתנהגות שלה , היא נשרה מלימודים באוניברסיטה, נעשתה נוירוטית ואובססיבית לגבי התזונה שלה (הייתה מפרטת לכולם מה היא אכלה באותו יום ואיזה מוצרים טבעוניים היא הזמינה מIHERB) , בנוסף ניתן היה לראות את ההזנחה במראה החיצוני שלה.. בגדים עם כתמי מזון , שאריות מזון בשיער וריח גוף...
לאחר תקופה ארוכה שלא נראתה במכון התברר שהיא אושפזה.

שלא תבין.. אני הכי בעד תזונה נקייה (להימנע מאלכוהול , מזון מתועש , גאנק פוד , סוכר )
אבל אני לא רואה בעיה לאכול בשר ומוצרי חלב בנוסף לירקות ופירות , פחמימות מורכבות ושומנים בריאים.
ולעיתים רחוקות מאוד בסופי שבוע/חגיגות לאכול איזה משהו מתוק (סוכר לבן 😲)

Results​

Vegetarians displayed elevated prevalence rates for depressive disorders, anxiety disorders and somatoform disorders. Due to the matching procedure, the findings cannot be explained by socio-demographic characteristics of vegetarians (e.g. higher rates of females, predominant residency in urban areas, high proportion of singles). The analysis of the respective ages at adoption of a vegetarian diet and onset of a mental disorder showed that the adoption of the vegetarian diet tends to follow the onset of mental disorders.

Conclusions​

In Western cultures vegetarian diet is associated with an elevated risk of mental disorders. However, there was no evidence for a causal role of vegetarian diet in the etiology of mental disorders.

מקור :

• פותח/ת השרשור
נכון תומר איש מדהים🙏🏼

שוב, מכבד את דעתך, ותודה על השיתוף שלך איש יקר❤️

אך נתת דוגמאות לאנשים , איני יודע מה היה מצב בריאותם,גילם, מה אכלו באופן מדויק , אורגני ? לא אורגני יש לזה משקל מאוד גבוהה כי רוב הירקות והפירות עברו תהליכים כימיים וזה לא נגמר רק בריסוס תאמין לי,ואיך התנהלו ביום יום מכל הבחינות.

בנוסף דיברתי על חוויה אישית ישירה שלי לי זה עשה פלאים, אובדן חשק מיני זאת סוגייה מעניינת , אגיד לך שאני הייתי מכור למין כשהייתי אוכל מהחי , אבל אחרי שהייתי מקיים יחסי מין הייתי חווה דאון קשה.

כיום ? יש לי חברה מהממת, שאני אשתף אותך שאנחנו לא מקיימים יחסי מין חודשיים בגלל סיבה אישית שלה שלא אחשוף, ואני מיני בטירוף אך ממש לא תלוי בזה כמו לפני השינוי התזונתי.

כיף לראות שאתה בעד תזונה נקייה, ואני מאמין שבכלל כמה שמשתדלים זה עושה שינוי פלאים, ולעבור שינוי קיצוני כמו שאני עשיתי אני יכול להבין גם זה קשה, לי אישית בתור מכור , ואני אומר לך מכור לבשר אכלתי סיבוב רציני, ואכן היה שווה את זה.

ראשית, חזק ואמץ.
אם שינוי התזונה שלך גרם לך להרגיש טוב יותר, אז השינוי הזה הוא בהחלט טוב יותר עבורך.

רוב הטבעוניים שאני מכיר, בחרו בתזונה הזו ראשית ועיקר מתוך אידאולוגיה - מתוך רצון שלא לצרוך מזונות מהחי.
מבחינת היתרונות הבריאותיים, אני עוד לא פגשתי מחקר משמעותי שמראה שתזונה טבעונית בריאה יותר מתזונה אומניבורית מאוזנת.
למעשה, למיטב ידיעתי הצנועה, ההפך הוא הנכון יותר - ואם מישהו קרא מאמר מדעי מוסמך שמראה אחרת, נא שתפו.

במעל שלושת מליון השנה של אבולוציית הומינדים שבסופה הופיע ההומו ספיאנס - התזונה היתה אומניבורית. שורשים, חרקים, זוחלים, בעלי חיים, פירות, זרעים ואגוזים וכן הלאה.
הווה אומר - הגוף האנושי התפתח על בסיס התזונה הזו.
ולמיטב הידע הכללי שלי - תזונה אומניבורית מגוונת ומאוזנת היא הבריאה ביותר במובן הרחב ביותר של המושג.
כלומר כזו שגם מספקת את כל צרכי הנוטריונטים של הגוף, משהו שאפשרי אבל קשה מאד להשיג ללא תוספי מזון בתזונה טבעונית (ע״ע b12, אומגה 3, ברזל), אלא גם בריאה במובן של מדדי גוף ומחלות. לחץ דם, שומן בדם, בריאות עצם, וכו׳ וכו׳.

לי אין שום בעיה מוסרית עם אכילת בעלי חיים.
אחוז בעלי החיים שאינם אוכלים בעל חיים אחר הוא זניח.
יש לי בעיה מוסרית קשה עם תעשיית המזון - תנאי הגידול, התובלה והשחיטה של בעלי החיים.
זה עניין אחר.

שיהיה לכולנו בתיאבון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה על תגובתך איש יקר❤️

כמובן שלא נכנסתי פה למאמרים וכו׳ כי איני בקיא בשני הנושאים האלה ברמה שאוכל פה לתת מענה להרבה ואם לא רוב הקהילה שיתנגדו, ותכלס גם אם היה לי ? זה לא באמת היה גורר את זה למקום שרציתי שיהיה חח.

כפי שציינת בהתחלה השינוי בהחלט היה מצוין עבורי❤️ אפילו די הציל אותי , כיף לראות להכניס את זה לדיון, כי אין פה בכלל נושאים לטבעונים , שבעולם בכלל זה באמת תופס תאוצה יפה בפיתוח הגוף ואני אישית הייתי שמח שיהיה לזה פה מקום

אגב אני אישית לא נכנסתי לנושא הטבעונות מאידולגויות מסויימת אלא נטו מבחינה בריאותית.

@tomeriko87
אגב אני ממש לא מכור לבשר..
ובגלל שאני מכיר את תומר , אני מניח שגם בנוסף לשינוי התזונתי עברת איזה שינוי מחשבתי או כמו שאנשים אוהבים לומר רוחני.
אני שמח לשמוע שאתה במקום טוב ללא קשר למקור התזונה שלך 😅

שירשור מרתק.
אנחנו בביתנו גם בעיצומה שלה מהפכה תזונתית ותודעתית.
אז מתחבר לי.
תודה לפותח השירשור ולתורמים לדיון 👌

• פותח/ת השרשור
וחשוב לי גם לציין, כמובן שאתה צודק ואני הגעתי רק לשתף.

ואפילו קיים בי רצון ומטרה להיות נציג על במה פה בארץ של הטבעונות, ואני בטוח שזאת עבודה קשה הרבה יותר הרבה מאוד אפילו, כרגע אני רואה תוצאות מאוד מאוד מרשימות אצלי,

, כמובן שאני רחוק שנות אור , מלעמוד על במה,
אבל תמיד טוב לחלום במיוחד שיש מאחוריה סיפור שלם.

בנוגע למאמרים וכו׳ ציינתי שם של אדם שבאמת שם ודבר בתחום - תומר סברון, שמביא מחקרים ומאמרים , מאוד מאוד מדוייקים, על אנשים וגם מתחרים אולימפיים בעולם שהם טבעוניים, על זה שטבעונות ריפאה מגוון אנשים מסרטן ומחלות סופניות.

אגב הכי מומלץ שלו זה זה ממליץ לכולם לראות וזה גם לא ארוך במיוחד.

הוא נותן תמונות, ומחקרים, באמת שווה רק לראות ולבוא עם ראש פתוח.

קישור לצפייה: https://youtu.be/Bc_8YgRQLdI?si=4OVMgI0aAoHjSLue

למקרה שמישהו רוצה לדעת... 😅

איבדת אותי ב-״טבעונות ריפאה מסרטן ומחלות סופניות״.
אני מניח/מקווה שגם תומר סברון לא טוען כך, כי אלו כבר טענות במחוזות הטירלול.
גילוי נאות, מעולם לא שמעתי על תומר סברון קודם ולא קראתי או צרכתי תוכן שלו.

זה מאד משמח שהמעבר לטבעונות גרם לך להרגיש טוב יותר, פיזית ונפשית.
אבל טבעונות היא לא תרופה, יותר מכך שתזונה בריאה באופן כללי היא תרופה.
הווה אומר - איננה תרופה כלל. היא פשוט לא לא בריאה.

• פותח/ת השרשור
החלטתי כמובן שככה כן אשתף את המסע שלי ,
כאמור משקל שלי 60 קילו על 172
מאוד רזה , אין כמעט שומן .
לא מתיימר להיות מר אולימפיה, אבל מאוד רוצה לשאוף למיס פיזיק באופן טבעי וטבעוני.

לא לצחוק עלי חח אין לי שום ידע או ניסיון בפוזינג לכן ניסיתי להמחיש כמה שיכלתי מאמין שעם הזמן אצבור ניסיון ואתן תמונות יותר מדויקות

*סה״כ מתאמן בחדר כושר אחרי הפסקה ארוכה של שנים זאת אומרת רק לפני 10 ימים נרשמתי בערך התחלתי אחרי הפסקה של לדעתי 4 שנים למעט פה ושם שהייתי מתאמן בבית שלי.
*קלסטינקס אני מתאמן חודשיים , מרגע ההפסקה שלי .
הייתי מתאמן בבית שלי קצת על מתח ויש לי דאמבלים 20 קילו שהייתי עובד איתם כמה שיכלתי.

לא צילמתי רגליים אבל אני עובד חזק מאוד על רגליים כרגע רק סקאוט ומכשירים, אני לא ממהר להתחיל דדליפט אני מגבה על זה בדדליפט רומני בבית , יותר חשוב לי הטכניקה ופחות משקלי עבודה.

בנץ פרס׳ - 70 קילו ל-5 חזרות הצלחתי היים
כעיקרון עושה 60 קילו ל-10 חזרות 5 סטים.

סקאוט 80 קילו ל-8-10 חזרות 5 סטים .
כאמור מתחיל ללא משקל עובר ל60 קילו ואז מסיים ב-80 קילו.

כתפיים לחיצת כתפיים במוט , 40 קילו ל-10 חזרות 5 סטים

גב
מתח נקי נקי, 10 חזרות ל-5 סטים
חתירה - 40 קילו ל-10 חזרות 5 סטים.

כמובן כתבתי רק מורכבים ואני מאמן את כל הגוף כולל בטן, עובד בין 4-5 תרגילים לכל שריר

חוץ מיד קדמית יד אחורית ובטן להם אני נותן 2 תרגילים.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

איבדת אותי ב-״טבעונות ריפאה מסרטן ומחלות סופניות״.
אני מניח/מקווה שגם תומר סברון לא טוען כך, כי אלו כבר טענות במחוזות הטירלול.
גילוי נאות, מעולם לא שמעתי על תומר סברון קודם ולא קראתי או צרכתי תוכן שלו.

זה מאד משמח שהמעבר לטבעונות גרם לך להרגיש טוב יותר, פיזית ונפשית.
אבל טבעונות היא לא תרופה, יותר מכך שתזונה בריאה באופן כללי היא תרופה.
הווה אומר - איננה תרופה כלל. היא פשוט לא לא בריאה.
תן לי לדייק את עצמי מחילה .

* מונעת סרטן לטענתו
וריפאה בדרגות שונות , זאת לא תחלופה לרופא.
אתה מוזמן פשוט לראות כי אני לא זוכר כל דבריו באופן מדויק ראיתי את זה יחסית מזמן וזה הרחיב לי אופקים

זה לטענתו , שוב אני לא מוסמך בשביל להביע דעה כזאת אלא נותן אדם שלטעמי יכול להסביר טוב יותר עם נסיון.

אז שוב טעות שלי.

נערך לאחרונה:
ככל שאתה מתאר יותר מדבריו, כך אני חושב על האיש פחות.
כאמור, שמח בשמחתך - אבל אני אמשיך לאכול דגים, ביצים, עוף ובשר בנוסף לירקות והפירות.

• פותח/ת השרשור
ככל שאתה מתאר יותר מדבריו, כך אני חושב על האיש פחות.
כאמור, שמח בשמחתך - אבל אני אמשיך לאכול דגים, ביצים, עוף ובשר בנוסף לירקות והפירות.
בוודאי חבר, איני מנסה לשכנע אף אחד ללכת בדרכי.
שיהיה לך שבת שלום❤️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית