הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין + קרדרין

עמית כהן 1345

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
מה נשמע חברים?
שוקל שימוש באוסטרין + קרדרין.
אני כבר חודש בחיטוב ויורד בצורה טובה, מקפיד על 0.8-1.0 אחוז ממשקל הגוף שלי בשבוע, פי 2.2-2.5 חלבון, אימוני כוח וכו וכו.
בכל זאת אני רוצה לשמש את השריר שלי בצורה מקסימלית ואפילו לנסות להעלות את מסת הגוף הרזה תוך כדי החיטוב.
רציתי לדעת מה ההמלצה לגבי המאזן הקלורי בשילוב האוסטרין והקרדרין, כרגע אני על מינוס 450, על איזה מאזן מומלץ להיות כשאתחיל לקחת?
האם יש סיכוי בכלל לבנות שריר תוך כדי החיטוב עם שימוש בחומרים האלו?

(אני מאמן כושר ועברתי כמה קורסים של תזונה, מבין בזה מאוד אך בעולם הסארמים והסטרואידים לא מבין בכלל)

למי שזה מעניין- אני שוקל להשתמש כי המסה שלי נפגעה מאוד בחודשים שהייתי במילואים בעזה והגעתי לתחילת החיטוב בלי המסה שרציתי מאחר שירדתי 10 קילו בחודשיים של לחימה…

תודה לכל העונים 🙏

למי שזה מעניין- אני שוקל להשתמש כי המסה שלי נפגעה מאוד בחודשים שהייתי במילואים בעזה והגעתי לתחילת החיטוב בלי המסה שרציתי מאחר שירדתי 10 קילו בחודשיים של לחימה…
גם האימונים שלי נפגעו מאוד מהלחימה בעזה, הרגשה ממש לא טובה שפתאום משקלי העבודה שלך (בדדליפט) הם 120 אבל זה עובר, וחוזרים לזה, אם המטרה היא להעלות 10 קילו מסת שריר אני חושב שיש דרכים יותר טובות להשיג את זה וגם יחסית מהר

תראה לבנות שריר עם סארמים על מאזן שלילי לא יקרה
אוסטרין יעזור לך לשמר כמה שיותר שריר בזמן החיטוב פלוס יעזור לך לשמר קצת כוח ולהיות על מאזן קלורי שלילי יותר גבוה
פלוס מינוס אתה יכול להיות על מאזן שלילי בין 750-1000 קלוריות כמובן שיש מצב שאתה תאבד גם קצת שריר על הדרך אבל לא באותה רמה כמו שאם היית עושה את זה נקי בלי חומרים

שוקל שימוש באוסטרין + קרדרין.
בכל זאת אני רוצה לשמר את השריר שלי בצורה מקסימלית ואפילו לנסות להעלות את מסת הגוף הרזה תוך כדי החיטוב.
רציתי לדעת מה ההמלצה לגבי המאזן הקלורי בשילוב האוסטרין והקרדרין, כרגע אני על מינוס 450, על איזה מאזן מומלץ להיות כשאתחיל לקחת?
האם יש סיכוי בכלל לבנות שריר תוך כדי החיטוב עם שימוש בחומרים האלו?
(אני מאמן כושר ועברתי כמה קורסים של תזונה, מבין בזה מאוד אך בעולם הסארמים והסטרואידים לא מבין בכלל)
תודה לכל העונים 🙏
קרדרין זה לא סארמס ואוסטרין זה סארמס שניהם לא סטרואידים.
*אתה תקבל מהקרדרין בעיקר סיבולת טובה יותר. ומספיק אנרגיה לאימוני משקולות ואירובי.
*אוסטרין יכול אולי לעזור לך בשמירה על מאסה בחיטוב.
*אם ירדת 10 קילו בתקופת הלחימה ואיבדת שריר יש סיכוי שתצליח להחזיר אותו. אם יש גנטיקה טובה ואתה תקפיד על אימונים ותזונה ומנוחה טובה. ממליץ לך גם על קראטין.
כל השאר תלוי בך בעבודה הקשה ואיך שהגוף יגיב.
תעשה מקסימום מאמץ לנצל את הפוטנציאל הטבעי שלך לפני שתרצה אולי בעתיד להשתמש בחומרים/סטרואידים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית