הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מכיר את Nano Medical Technology ?

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
לפני התחלה של סייקל (לא ראשון)
אשמח לדעת אם מישהו התנסה
עם החברה הזאת, או מכיר.

אני מתכוון לקחת מהם טסט אנטט ופרימו

קבצים מצורפים

• 02231638-42af-4a90-9fcd-0b6a1b445a74.jpeg
    02231638-42af-4a90-9fcd-0b6a1b445a74.jpeg
    KB 64.9 · צפיות: 271
לדעתי זו חברה שנכנסה לא מזמן לישראל ועדיין לא בוצע בה שימוש נרחב..

בנוסף, אני גם חש שזו אותו חברה של פיור פלאטינים כך שהם שינו את השם שלהם וגם התחילו לייבא באמפולות במקום ויאל..

יש גם שמועות ששתי החברות הללו מיוצרים בשטחים ואין שום פיקוח/בדיקה צד ג על המוצרים שלהם..

אך מילה טובה אני חייב לציין, שהצלחתי להשיג פרגניל שלהם, וביצעתי בדיקת הריון, יצאה חיובית..
אין זה משקף עבור שאר המוצרים. וגם אין זה משקף שאותו כמות של hcg שרשום על הערכה אכן זהה לכמות המוזרקת.

• פותח/ת השרשור
לדעתי זו חברה שנכנסה לא מזמן לישראל ועדיין לא בוצע בה שימוש נרחב..

בנוסף, אני גם חש שזו אותו חברה של פיור פלאטינים כך שהם שינו את השם שלהם וגם התחילו לייבא באמפולות במקום ויאל..

יש גם שמועות ששתי החברות הללו מיוצרים בשטחים ואין שום פיקוח/בדיקה צד ג על המוצרים שלהם..

אך מילה טובה אני חייב לציין, שהצלחתי להשיג פרגניל שלהם, וביצעתי בדיקת הריון, יצאה חיובית..
אין זה משקף עבור שאר המוצרים. וגם אין זה משקף שאותו כמות של hcg שרשום על הערכה אכן זהה לכמות המוזרקת.
תודה על התשובה . ממה שאני הבנתי החומרים מיוצרים בדובאי ומביאים אותם לארץ יכול להיות שזה הטעייה וזה כמו שאתה אומר שזה מגיע מהשטחים .
הבנתי שיש בחור ישראלי (יהודי) שעבר לדובאי חי שם והוא מייבא את החומרים לארץ , שוב יכול להיות שהכל זה סתם סיפור אבל זה מה שהבנתי ממספר אנשים .

יש סיכוי שזה אכן מדובאי.. אין לי מושג, הרבה שמועות והרבה דיבורים..
אין איך לדעת אלא אם שולחים לבדיקת מעבדה או לחילופין לשמוע מאנשים שהשתמשו

אם בכפר שמריהו כנראה שלא, אבל אם זה בברלין או בניו דלהי אז כנראה שהמנכ״ל שם אכן יחתום 🙃
אמרת "שטחים" אז או שהתכוונת להנגיד אותם לקו הירוק או שכל שטח שנלקח מהערבים מוגדר אצלך "שטחים" ואז גם כפר שמריהו נחשב "שטחים"....

אמרת "שטחים" אז או שהתכוונת להנגיד אותם לקו הירוק או שכל שטח שנלקח מהערבים מוגדר אצלך "שטחים" ואז גם כפר שמריהו נחשב "שטחים"....
הכוונה מהשטחים היא : ג'נין, שכם, טולכרם, רמאללה, חברון וכו'
שם אין פיקוח. ואין איכות זו לא העלבה. זו מציאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית