עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התשובה . ממה שאני הבנתי החומרים מיוצרים בדובאי ומביאים אותם לארץ יכול להיות שזה הטעייה וזה כמו שאתה אומר שזה מגיע מהשטחים .לדעתי זו חברה שנכנסה לא מזמן לישראל ועדיין לא בוצע בה שימוש נרחב..
בנוסף, אני גם חש שזו אותו חברה של פיור פלאטינים כך שהם שינו את השם שלהם וגם התחילו לייבא באמפולות במקום ויאל..
יש גם שמועות ששתי החברות הללו מיוצרים בשטחים ואין שום פיקוח/בדיקה צד ג על המוצרים שלהם..
אך מילה טובה אני חייב לציין, שהצלחתי להשיג פרגניל שלהם, וביצעתי בדיקת הריון, יצאה חיובית..
אין זה משקף עבור שאר המוצרים. וגם אין זה משקף שאותו כמות של hcg שרשום על הערכה אכן זהה לכמות המוזרקת.
כי כשזה בכפר שמריהו מנכ"ל משרד הבריאות חותם על זה?יש גם שמועות ששתי החברות הללו מיוצרים בשטחים
😄😄כי כשזה בכפר שמריהו מנכ"ל משרד הבריאות חותם על זה?
אם בכפר שמריהו כנראה שלא, אבל אם זה בברלין או בניו דלהי אז כנראה שהמנכ״ל שם אכן יחתום 🙃כי כשזה בכפר שמריהו מנכ"ל משרד הבריאות חותם על זה?
אמרת "שטחים" אז או שהתכוונת להנגיד אותם לקו הירוק או שכל שטח שנלקח מהערבים מוגדר אצלך "שטחים" ואז גם כפר שמריהו נחשב "שטחים"....אם בכפר שמריהו כנראה שלא, אבל אם זה בברלין או בניו דלהי אז כנראה שהמנכ״ל שם אכן יחתום 🙃
הכוונה מהשטחים היא : ג'נין, שכם, טולכרם, רמאללה, חברון וכו'אמרת "שטחים" אז או שהתכוונת להנגיד אותם לקו הירוק או שכל שטח שנלקח מהערבים מוגדר אצלך "שטחים" ואז גם כפר שמריהו נחשב "שטחים"....
וברמת גן יש פיקוח?הכוונה מהשטחים היא : ג'נין, שכם, טולכרם, רמאללה, חברון וכו'
שם אין פיקוח. ואין איכות זו לא העלבה. זו מציאות.
נסה להחנות באדום לבן ותגלה.וברמת גן יש פיקוח?
היי האם הם אמינים? ניסית אותם כבר? אני מתכנן לקנות מהםלפני התחלה של סייקל (לא ראשון)
אשמח לדעת אם מישהו התנסה
עם החברה הזאת, או מכיר.
אני מתכוון לקחת מהם טסט אנטט ופרימו