הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה במכון כושר

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
אני רוצה להתחיל לעבוד במכון כושר והבנתי שצריך תעודה בשביל זה. מאיפה מומלץ להשיג את התעודה הזו?

אם יש סניף הג'ימנסיה קרוב לביתך אז עדיף שם. אם לא, זה לא כזה משנה העיקר שיש לך תעודת מדריך חדר כושר.

הבנתי שזה עולה בסביבות 8000-9000 WTF?
זה כמה שנים טובות באימון אל מאמן נורמלי, אין סיכוי שזה מתחיל להיות שווה את הכסף

אני למשל מצאתי מכללה עם לימודי מאמן מסובסדים דרך "חבר" משלם על קורס 4000 רק

כן וינגייט זה באמת מחיר כזה, כנראה גם קורס רציני וכולם מכירים את השם... אז אולי זה טוב אם רוצים לעבוד במכון כושר, לא יודע האמת.. לא מכיר האם מכוני כושר מכבדים מוסד אחד יותר מאחר אם יש לך תעודת הכשרה אמיתית.

כן וינגייט זה באמת מחיר כזה, כנראה גם קורס רציני וכולם מכירים את השם... אז אולי זה טוב אם רוצים לעבוד במכון כושר, לא יודע האמת.. לא מכיר האם מכוני כושר מכבדים מוסד אחד יותר מאחר אם יש לך תעודת הכשרה אמיתית.
אתה מכיר אפשרות זולה יותר?
אם מכון כושר מעוניין בעוד מדריכים אני מתקשה לראות אם ישנה לו ממי התעודה...

אתה מכיר אפשרות זולה יותר?
אם מכון כושר מעוניין בעוד מדריכים אני מתקשה לראות אם ישנה לו ממי התעודה...
האמת הכול שאלה של סטנדרט, אם זה רשת כמו הולמס פלייס יש מצב שיעניין אותם יותר רק כדי שלא יבוא להם מישהו עם איזה תעודה שתכלס לא באמת טובה או הסמיכה אותו. אבל לדעתי אם זה מכוני כושר מקומיים לא נראה לי שזה ישנה להם.

לצערי כולם לדעתי הם בסביבות אותו מחיר (אולי כנראה כי הם גם יודעים שזה השוק), ההבדל בין וינגייט לקמפוס שיאים או אפילו בית הספר למקצועות הספורט זה כמה מאות שקלים לפה או לשם, לא מצאתי משהו מתחת ל8000 שקל. יש גם כמה שראיתי שלא מפרסמים את המחיר אבל קשה לי להאמין שזה יהיה מתחת ל7000 שקל לפחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית