עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני למשל מצאתי מכללה עם לימודי מאמן מסובסדים דרך "חבר" משלם על קורס 4000 רקהבנתי שזה עולה בסביבות 8000-9000 WTF?
זה כמה שנים טובות באימון אל מאמן נורמלי, אין סיכוי שזה מתחיל להיות שווה את הכסף
כן וינגייט זה באמת מחיר כזה, כנראה גם קורס רציני וכולם מכירים את השם... אז אולי זה טוב אם רוצים לעבוד במכון כושר, לא יודע האמת.. לא מכיר האם מכוני כושר מכבדים מוסד אחד יותר מאחר אם יש לך תעודת הכשרה אמיתית.הבנתי שזה עולה בסביבות 8000-9000 WTF?
זה כמה שנים טובות באימון אל מאמן נורמלי, אין סיכוי שזה מתחיל להיות שווה את הכסף
אתה מכיר אפשרות זולה יותר?כן וינגייט זה באמת מחיר כזה, כנראה גם קורס רציני וכולם מכירים את השם... אז אולי זה טוב אם רוצים לעבוד במכון כושר, לא יודע האמת.. לא מכיר האם מכוני כושר מכבדים מוסד אחד יותר מאחר אם יש לך תעודת הכשרה אמיתית.
האמת הכול שאלה של סטנדרט, אם זה רשת כמו הולמס פלייס יש מצב שיעניין אותם יותר רק כדי שלא יבוא להם מישהו עם איזה תעודה שתכלס לא באמת טובה או הסמיכה אותו. אבל לדעתי אם זה מכוני כושר מקומיים לא נראה לי שזה ישנה להם.אתה מכיר אפשרות זולה יותר?
אם מכון כושר מעוניין בעוד מדריכים אני מתקשה לראות אם ישנה לו ממי התעודה...
איך זה עובד? והאם יש עוד מכללות/קורסים מעניינים שניתן לעשות דרך חבר?אני עושה ב4000 שקל תעודת מאמן בגלל שיש הטבות למי שיש "חבר" של הצבא 😃